- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #229.401
Lenn tüm takıma meteor mu çarptı?? Takımı kapattık gittik benim mi haberim yok 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözüm üstünde eve gidince yapilacak o leslie ona gore
Oyle kandirikciktan zumba jilian yemezler non stop sen kendi sporunu yap uslu uslu datlum.. ben bile regli halimle yaptim sporumu hadi kaldir totoyu
Ohooo nerde bu millet nerde bu devlet !!!
Nirdesiniz olummm.. uyuyonuz mu dahaaa
Size meshur uyandırma marsımı atam mı![]()
![]()
Okula geldim ama çok uykum var yaa
Çalışasım da yok hiç ama dünya kadar iş var yapmam gerekenMiskinlik modundayım bugun
Yoo ofis aksine cok sıcak belki de ondan uyku modundan cıkamamıs olabilirimhayırdır inşallah ördekim, çok mu üşüdün?
Kolay gelsinSlm kızlar eve döndük bir dolu çamaşır ve temizlik işim var bana kolay gelsin görüşürüz
Üzülme bebişim bu akşamkine katıp yaparsınGünaydınlaaaaaarrr
eve geçince çamaşırları topla kaldır, bi kısım yıka, evi yerleştir, bulaşık derken saat çok geç oldu, yazdığını görsem yine yapardım ya kaçırdım özgem ya
bende yettim ördekim![]()
Ay sabah ben de oyleydım ama dısarı cıkıp ayazı yiyince zınkk diye uyandım..Okula geldim ama çok uykum var yaa
Çalışasım da yok hiç ama dünya kadar iş var yapmam gerekenMiskinlik modundayım bugun
Bende dün 1 saati aşkın kar yürüyüşü yaptım.Bugun de çıkacağız kv ileEbrusum ben de dun oldum. Sagolsun 9gun gecikmeli geldi.. 10dk kivranarak spor yaptim ama sonra iyi geldi. Biraz hareket etmeye calis ben bugun de yapmaya calisicam..
Spor zaten bana cok iyi geliyo regliye ragmen eksi geldim bi de düşün..
Gecmis olsun bu arada sekerim
10 az gelir bize kuzum..Evet evet ben bu hafta az ödemlerimi falan atayım, motivem artsın, haftaya da sporla yarışalım, 10 mile var mısın :)
Kaç kere aklıma geldi ama ona bile halim yoktu. Sağol canım..Geçmiş olsun cnm bi iğne yaptırsaydın keşke benimde bazen çekilmez oluyo
Sağol kuzum.Geçti çok şükür.Hafiften hissettiriyor sadeceebrusonmez ebruşum çok geçmiş olsun. Atladım onu söylemeyi.
Hoşgeldin..Tabiki devam edicem artık. Hedefim 55 kg olmak İnşallah
Gerçekten mi???Ben
Zaten biliyorum ha ha![]()