• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Veee wendy wendy yine yoklama alıyordu :KK48:
Takılıyorum bu arada iyi yapıyosun :KK66: Kaçakları çagırmak lazım arada :)

kuzum bende olmasam kimse yazmıcak, takımın sessizliğini sevmiyorum. Alıştırdım yazmayınca kimse beni sormamış diye kızıyolar :)

takıma girip kimse bana bişi yazmayınca da eğlenceli, olmuyo :)

kuzum bende olmasam kimse yazmıcak, takımın sessizliğini sevmiyorum. Alıştırdım yazmayınca kimse beni sormamış diye kızıyolar :)

takıma girip kimse bana bişi yazmayınca da eğlenceli, olmuyo :)
Cok haklısın ya valla iyi yapıyosun :)
Ben de sevmiyorum sessizligi ve sessizlikler cuma günü pek hayra alamet olmuyor :110:

5. Takım Şubat Hedefleri

1. wendigo: 59,9
  2. toplight: 68
  3. gulsayszey: 94,9
  4. Matilda34: 64.9
  5. 0zlem: 73
  6. servey: 73
  7. inatettimolacak: 63
  8. morordek: 72
  9. KumRaL_Kraker: 66
  10. ebrusonmez: 55,8

kuzum ben dün çok yoğundumm, sabah işte yoğundum, akşamda eşimin dedesinin 1. ölüm yıldönmüydü, orda koşturdum geç geldik, sporsuz kaldım :KK43:

hahaha, dimi :) istemesen kapışırlar :-)

anaaaaaam, kız noolmuş sana böle, maşallah 41 kere. yine tam net çekememişsin ama hadi neyse :) teyzelikten ablalığa iyice evrildin :)

aman ebruşummm, indin 56'laraa, kuzum hakim ol kendine :KK43: sabit kal gerekirse..

bu dememiş haliniz dimi :olamaz:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

wauww süper :KK9:

kaptanım spor ödemi olabilir mi?
Net resmi canım yazın düğünden aktarım 2 düğün var :-)

Valla bizim takimi Allah affetsin kimsecikler yok piyasada hep ayni kisiler dönüp duruyo.. Yarinki sonuclari korkuyla bekliyorum ne yalan soyliym :KK43:

aynı kişiler mi, ben yazıom sanki sadece :KK48::KK48: şimdi de sana yazcaktım tam.

Valla bizim takimi Allah affetsin kimsecikler yok piyasada hep ayni kisiler dönüp duruyo.. Yarinki sonuclari korkuyla bekliyorum ne yalan soyliym :KK43:

valla aynı fikirdeyim özgem, kurtarırsan sen kurtarırsın ama sarı kart yolu görünüyo sanki :( bırak ilk üçü sanki yine sonuncu olcak gibiyiz :(

aynı kişiler mi, ben yazıom sanki sadece :KK48::KK48: şimdi de sana yazcaktım tam.
Geldim bebeyim geldim.. yazinca yaziyom da isim olunca hucrelere daliyom daha da totomun ustune oturmaya firsatim olmuyo

Geldim bebeyim geldim.. yazinca yaziyom da isim olunca hucrelere daliyom daha da totomun ustune oturmaya firsatim olmuyo

severim senin hücrelerini :) kanserle ilgili mi çalışıyodun sen? bi de yurtdışı işin ne zaman belli olcak??

Back
X