Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

valla aynı fikirdeyim özgem, kurtarırsan sen kurtarırsın ama sarı kart yolu görünüyo sanki :KK43: bırak ilk üçü sanki yine sonuncu olcak gibiyiz :KK43:
Yani benim iyi gidiyo ama dedigin gibi takimin kalani fenalarda.. Benim de yogun oldugum zamanlar vardi sporsuz kaldığım icin sabit de geldim ama boyle ugramamazlik pek yaptigimi hatırlamıyorum..acikcasi herkese karsi negatif yansiyo boyle durumlar hem birbirimizin destekciyiz hem de birlikte bi bütünüz. Regli halimle tepiniyom ben 1haftadir.
Herkes kendini toparlarsa guzel olacak yani yoksa sonumuz fena :/

Ya bende yazıyorum ama kimse yazmayınca devam etmiyorum :)
Canim denk gelemedik biz bi turlu.. hosgeldin insallah diskalifiye isini cozebiliriz. Kaptan yardimcilarindan biriyim ben de.. Hedeflere kosaa kosaa gidelim insallah ;)

severim senin hücrelerini :) kanserle ilgili mi çalışıyodun sen? bi de yurtdışı işin ne zaman belli olcak??
Evet canim.. bi ara rest cekmistim laba dersleri bitireyim diye birikti deneyler simdi. Yurtdisi isini de bekliyoz malum ohal herseyin ilani yuzyil suruyo. Yokmus gibi sildim onu kafamdan :))

Yani benim iyi gidiyo ama dedigin gibi takimin kalani fenalarda.. Benim de yogun oldugum zamanlar vardi sporsuz kaldığım icin sabit de geldim ama boyle ugramamazlik pek yaptigimi hatırlamıyorum..acikcasi herkese karsi negatif yansiyo boyle durumlar hem birbirimizin destekciyiz hem de birlikte bi bütünüz. Regli halimle tepiniyom ben 1haftadir.
Bende regl ama -1 olacam bu hafta bugünde 10.000 adımı atacam :-)

ya havalar da çok kötü, kimse düzgünce sporunu yapamıyo, evlere tıkılıp kaldık, mevsimsel olarakta zor dönemler aslında. bi bahar gelse herkesler çoşar ya :olamaz:

Evet canim.. bi ara rest cekmistim laba dersleri bitireyim diye birikti deneyler simdi. Yurtdisi isini de bekliyoz malum ohal herseyin ilani yuzyil suruyo. Yokmus gibi sildim onu kafamdan :))

iyi hadi bekleyelim madem, hakkında hayırlısı olsun.
bende kemoterapide çalışıyorum, hergün hergün başımda kanser, bişi bulursan haber et iyi edelim hastalarımızı :dua:

Yok gitme biz seni her turlu seviyoruz sensiz napariz:KK200::anne:

canımmmm :KK19::KK19::KK19:

Bende regl ama -1 olacam bu hafta bugünde 10.000 adımı atacam :-)

ohh maşallah, ayazda yokuş çıkıp incen yine heralde? çarşı pazar mı yoksa??

Merhaba arkadaşlar, ben geldim ve pazartesi sabah itibariyle okulların açılmasıyla beraber aktif olarak dizinlerim.öncelikle bazı sorularım var yanıtlayabilirseniz memnun olurum
1. AppStore dan kadınlar kulübü uygulaması var mı?ıphone telefondan Google'dan mı bakıyorsunuz topiğe ya da daha kolay bi yolu var mı?
2.bu grup kaç kişi ve atıyorum 10 kişi isek özetle bir kişi bu kişileri isimleri kiloları ile kısaca tanıtabilir mi
3.grupta herkes diyet yöntemini kendi mi belirliyor belli bi liste vs var mı
4.benim bilmediğim dikkat etmem gereken grup kuralı var mı
5.sizin benden öğrenmek istedikleriniz neler
5 li kilolara düşeceğim biliyorum Ve hepinize ve kendime çok güveniyorum destekle bu işin üstesinden geleceğiz kızlarrr

Merhaba arkadaşlar, ben geldim ve pazartesi sabah itibariyle okulların açılmasıyla beraber aktif olarak dizinlerim.öncelikle bazı sorularım var yanıtlayabilirseniz memnun olurum
1. AppStore dan kadınlar kulübü uygulaması var mı?ıphone telefondan Google'dan mı bakıyorsunuz topiğe ya da daha kolay bi yolu var mı?
2.bu grup kaç kişi ve atıyorum 10 kişi isek özetle bir kişi bu kişileri isimleri kiloları ile kısaca tanıtabilir mi
5 li kilolara düşeceğim biliyorum Ve hepinize ve kendime çok güveniyorum destekle bu işin üstesinden geleceğiz kızlarrr

canım öncelikle hoşgeldin, ilk sayfada kurallarımız var, öncelikle onları okuyup kabul etmelisin :) kaptanımız toplight toplight ve kaptan yardımcılarımız morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak medusa38 medusa38 sana yardımcı olacaklardır zaten. sorularını da kısaca cevaplamaya çalışayım;

1. kolay yolu maalesef yok, mecburen google/safariden bakılıyo :(
2. takım sayımız değişiyo, ben mesela izinliyim ama aktif olarak burdayım. tam sayı açıkcası bilmiyorum, arada uğrayanlarımızda var, bağımlılık yaparız :) herkes hoşgeldin der tanıtır kendini, zamanla da kaynaşırsın sende. ama öncelikle kendini tanıt bize.
3. herkesin kendi diyeti ve beslenme şekli var, menülere kişiye özel yorum yapıyoruz.
4. zamanla alışırsın, günde 5 mesaj zorunlu ama çenemiz düşüktür, anlamazsın bile 5 mesajı :)
5. öle özel isteklerimiz yok valla, evli/bekar, çoluk/çocuk durumu neden kilo aldığın vs işte :)

inşallah hedefine en kısa sürede ulaşırsın.

Hoşgeldin canım sorularını wendy wendy 'cum yanıtlamıs :)
Takım olarak senden beklentimiz günlük menülerini yazman, her cuma 12:00'ye kadar haftalık kilo bildirimi yapman ve olabildigince takımda aktif olmak. İlk sayfadaki kurallarda da yazıyor zaten bunlar, onları okuyup kabul ettigini belirtmen gerekiyor. Ben kaptan yardımcısıyım, 27 yaşındayım, evliyim, araştırma görevlisiyim. Sen de kısaca kendini tanıtırsan gruptakilerle kaynasırsın zaten kısa sürede :)
Bir de şu anki kilonu ve ulasmak istedigin kiloyu yazabilir misin kaydedeyim ben?

ebrusonmez ebrusonmez ebruşum bi denk gelemedik yaaa, bende kar yürüyüşü yapmak istiyom :KK42: sabah hakkari kar yağışlı -2 dedi sen aklıma geldin :KK48:
2 gündür yağıyordu. Biz kayınvalideyle çıkıp bütün caddeyi dolaşıyorduk. Malum pek kar görmüyorlar. :))))
Ama çok yorucu oluyor kar yürüyüşü

2 gündür yağıyordu. Biz kayınvalideyle çıkıp bütün caddeyi dolaşıyorduk. Malum pek kar görmüyorlar. :))))
Ama çok yorucu oluyor kar yürüyüşü

evet aynen, güzel işte daha çok kalori, iyice sıkılaştınn :)

Bence doğru soru böyle olmalıydı.
"Ne yani sen yaza kadar kilo almayacak mısın??? ":KK70::KK70::KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70:

kesinlikle haklısınnn

Back
X