Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet aslında o birkac gündür başladı diyebilirim. Ha, bu durum beni durduruyor mu henüz? Hayır :KK70:
İlerde iyice baskısı arttıkca belki azalır bile.. Ama mide yanması falan yasamaya başladım yemeklerden sonra :KK43:

anam ördekim 1300 olmuş bi anda, geçen haftadan bu yana umut almış demek ki 300 gr mı :KK70: o imzadaki resim ne tatlı ama tipe baksana.

anam ördekim 1300 olmuş bi anda, geçen haftadan bu yana umut almış demek ki 300 gr mı :KK70: o imzadaki resim ne tatlı ama tipe baksana.
Hafta degisti ya bi anda kilo da artıyor :D
Evet bu haftanın resmini ben de cok sevdim. Haftaya persembe kontrol var, o zaman ogreniriz gercek kilosunu tontikin :rolleyes:

tamam ya bu kadar isteyen varken (kocam dahil) artık şansım kalmadı. seval de fat secretten takip ediyo artık beni. tamam yaa. her gün kızın bana. her gün.
Yaaa söyle o zaman bize deeee!!!
Grupta ismini bilenler var demek, bize ayıp olmuyor mu :63:
Ben degil Umut merak ediyor desem belki daha etkili olur (hamile jokerini kullanıyorum :KK70: )
Hem bak ben ki dogmamıs cocugumun ismini paylastım sizle, sen bize kendi ismini söylemiyosun :p

Ben degil Umut merak ediyor desem belki daha etkili olur (hamile jokerini kullanıyorum :KK70: )
Hem bak ben ki dogmamıs cocugumun ismini paylastım sizle, sen bize kendi ismini söylemiyosun :p
:KK70::KK70:Haahhaa bu muhteşem..

kızlar işyerindeyim işe geldim ama tam toparlayaadım masamda uyuyordum

kızlar fattofit in girmesinde sorun yok ama şöyle bir durum var eski şifresini hatırlamadığı için yeni üyelik almış diğer hesabı zaten kullanmıyor ama burada nick değişikliği dersek sorun mu olur ya da kazen e mesajında eski üyeliği iptal et diye yazabilirsin o şekilde sorun halledilebilir
Tamam o zaman ben mesaj atayım eski üyeliğimi iptal etsin. İnş bi sorun çıkmaz söz çok kilo vericem hedefime ulaşana kadar pes etmicemmm

**5. Takım 504. Etap***

toplight (/72,5/71,4/1,1/%1,52)
medusa38 (/52,9/)
servey (/76,3/)
matilda34 (/67,0/)
ebrusonmez (56,3/)
TopaLsoLucaNn (/79,3/)
candy_candy (/114,4/)
gulsayszey (97,9/97,6/0,3/%0,31)
0zlem (77,7/75,5/2,2/2,83)
inatettimolacak (/66/)

5. Takım Ortalama: %

kirmizikalem (/72,4/
zoey1616 (60,3/)
wendigo (62,9/)
KumraL_Kraker (/68.4/)
morordek (/69,4/)

özlem cim tebrikler tatlım çok güzel bir sonuç ben 71 altına inerim diye düşünmüştüm ama bu hastalık yüzünden dün dengesiz beslendim bir de wc ye çıkamadım sabah o yüzden fazla gitmedi
Tesekkurler Kaptan'ım..Senin sonucta super:super:
canım tebrikler harikasın, inşallah derece gelir :KK73:

kaptanım sizi de tebrik ederim, bi kırsaydınız şu 71'i devamı gelecek inşallah.
Tesekkürler canım.. Yüzdesi daha yuksek olan vardir kesin diger takımlarda.Daha once yaristigimda da boyle olurdu.:KK66:
Gün aydınlar bu arada bugün erkenci sayilirim kahvaltimida yaptım 0zlem 0zlem mantarlı omleti yedim
Bu arada tebrikler güzel vermiştin dünkü menumun katkısı bana -500 aksam misafir geldiğinde cay icmesem ve meyve yemesem belki daha coktu
Bende 2 defa kucuk bardakta acik cay ictim canım bu 4 gunde.
Canım benim kendi kendime çok nazarim değerde ondan anlatmiyorum bu ara esimlede çok iyiyiz sanki yeni evlendikten o derece yani yaza kadar koruyum ozaman başardım diyeceğim yoksa bu insulin direnci bende varken tatlıları götürür geri alirim
Tebrikler buna ragmen hedefine ulastin canim..:nazar::nazar:
ilac kullaniyormusun?
Umay villa biraz zor ama yani ağırlıklı olarak sebze salata az miktar protein ve spor var ama dayanirsan güzel kilo verdiriyor instegramda da takip ediyorum bide uygulaması var onu indirirsen sorularını da cevapliyor kadın isi ilerletmiş kapalı grup detoks yaptırıyor beş gunluk
Ucreti ne kadar bilgin var mi?

medusa38 medusa38 0zlem 0zlem kuzum hangi detoksuydu sizinki?? dolu programı var hatunun. bi de sizin ödeminizde yok. ben ödemliyimdir de.
Canım deneyin birebir aynı liste olmasada kendine gore uyarla listeyi..:KK52:

Bugün listede olmayan çayı içtim o yüzden simdi değil belki aksama açılınca - olurum böylede iyi bence :-)
Ne ictin?
28 şubat hedefim 73 benimde hadi insallah
Rakibe olalım senle canımm. servey servey ile olacaktık o vazgecti emzirmiyorum diye..:KK39:
Ohhhh be 75,9 u gorduk ucundannnnnnn
Eveeettt...:KK71::KK71::KK71:
Nasıl yaptınız ya kuzum.Zormuş bu. Liste kolay görünüyordu ama herşey yasak
Evet canım cok zor ilk iki gün cok kötü basim agirdi..:olamaz:

Sen istedin kuzum artık geri dönüşü yok.. :sopa:

:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

ördeğim deme böyle, dur sözümde duramazsam kız. seval öğrenemedi orda adım yazılı değil. ayşe biliyo bi. ya yapma böle umut kuzum kızma teyzoşa :KK42::KK42::KK42:

Canım deneyin birebir aynı liste olmasada kendine gore uyarla listeyi..:KK52:

evet şekercim uyarlıcam. bende de etki eder inşallah.

ördeğim deme böyle, dur sözümde duramazsam kız. seval öğrenemedi orda adım yazılı değil. ayşe biliyo bi. ya yapma böle umut kuzum kızma teyzoşa :KK42::KK42::KK42:
Tamam konustum kendisiyle 28 Şubat'a kadar süre verdi ama sonra da ögrenmezsem cıkınca bulacakmıs wendi teyzesini ona göre :p

Back
X