- 23 Ağustos 2012
- 14.604
- 38.598
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #230.401
Tamam konustum kendisiyle 28 Şubat'a kadar süre verdi ama sonra da ögrenmezsem cıkınca bulacakmıs wendi teyzesini ona göre![]()
aa kuzum çok sevinirim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam konustum kendisiyle 28 Şubat'a kadar süre verdi ama sonra da ögrenmezsem cıkınca bulacakmıs wendi teyzesini ona göre![]()
Nasıl atıldığını öğren atayım Can'ımGünaydınlaaar :)
kuzum resim isterim. gizli atılıyo kaptanım öğretir bize :)
nilsu muydu kız, bende unuttum
kuzum 3 hanelerden kurtuldu ya buna da şükür, darısı 8'lere![]()
Benim ki de 55 Can'ım :)28 Şubat Hedefleri
wendy 59,9
toplight 68
- @gulsayszey 94,9
matilda34 64,9
- @0zlem 73
- @servey 73
inatettimolacak 63
morordek 72
KumraL_KrakeR 66
- @ebrusonmez 55,8
- @TopaLsoLucaNn 73.9
- @kirmizikalem 62.0
Villa çok zor cnm ama dene tabi belki iyi gelir sana :)kuzum ben önce ayşenin umay villa detoksunu yapmak istiyorum, sonra benim sadık yarim dukan zaten :) sanırım 2. tura başlıcam artık. bu sefer 52'leri görmeden bırakmıcam ama.
ördekim kaynamış valla arada. tebrik ederim bende yeni farkettim. 7'lere geçmemek büyük başarı :)
Nasıl atıldığını öğren atayım Can'ım
Günaydın kızlar dün öyle bir kaçırdım ki ipin ucunu çok şekerli bişeyler istedi Can'ım yedim valla meyve falan ohh ama güncel 58.1 yine de iyiyim 18 günüm var ve 3 kilo vermem lazım detox falan ne yapıyorsanız beni de etiketleyinwendy gel senle yapalım bir de sanki 63 mü okudum ben senin kilomu yanlış mı gördüm
![]()
Villa çok zor cnm ama dene tabi belki iyi gelir sana :)
Bravo ördekçim iyi direniyosun valla doğumdan sonra bişi kalmıcak sende:)Aktif degilmis evet, o zaman sorun olmayabilir sanırım ya... Hemen bozma moralini, sonradan sorun olmasın diye şimdiden uyaralım dedik canım. Ben kaptanla bi konusayım, listeye alabiliriz de seni bakalım. O zaman kesin kilo vermek zorundasın ona göre
Evet onu ben de fark ettim Ebruşum, kilo alma hızım azaldı bi nebze
Geçen gün eşimle o konuyu konustuk biz de.. Benim ilk 3 ay sonrası bi anda iştahım açıldı ve cok yemeye başladım. O zamanlar daha bebek kilo almıyordu. O zamandan bu yana iştahım daha da artmadı, aynı. Yani ekstra fazla fazla yemiyorum şu an, ikinci üç ayda kendime aldım kiloları, şimdi yeme miktarım aynı ama Umutcuk kilo alıyor :) Bi nevi depolarımı kullanıyor diyebiliriz. Ama sonradan ödem falan olursa bilemeyecegim tabi, bi anda artabilir gene kilom ödemden dolayı. İnsallah olmaz.
Yaaa yaaa 300 gramcık aldım sadeceŞubat sonu hedefim 72'ydi, 72 olmam belki de
![]()
Benimde öyle oldu hangisini kullanmaksan ötekini iptal ediyorlar ebruşum.Hemen ümitsizliğe kapılma bir yolu bulunur.Anlayışlı insanlar sonuçta. Çözüerler mevzuyu.wendy nunda iki üyeliği vardı eskisini hatırlamıyordu. Çözdüler.. Sıkıntı yok yani.. Sen her şekilde kilo vereceksin. İncecik bir vucudun olacak..
Yok kız iştah artıyor sadece mide ye baskı olduğu için mide yanmaları başlıyoCanım bebek büyüdükçe mideyede baskı yapıyormuş. O yüzden daha çabuk doyuluyormuş.Sen daha iyi bilirsin gerçi .
Aha işte dediğim buydu bende de çok oldu cnm yanma olunca 1 2 yudum süt iç birde yarım çk karbonatı 1 bardak suya karştIR iç iyi geliyoEvet aslında o birkac gündür başladı diyebilirim. Ha, bu durum beni durduruyor mu henüz? Hayır
İlerde iyice baskısı arttıkca belki azalır bile.. Ama mide yanması falan yasamaya başladım yemeklerden sonra![]()
Ayy cok mutlu oldum bak simdiBravo ördekçim iyi direniyosun valla doğumdan sonra bişi kalmıcak sende:)
Ya iyi oldu bunları ögrendigim, cok sagol canım. Dün ne yapsam ne yapsam diye baya arastırdım dogru düzgün bi tavsiye de bulamadım. Bugün yok çok şükür. Gene olur kesin aklımda olsun bunlarAha işte dediğim buydu bende de çok oldu cnm yanma olunca 1 2 yudum süt iç birde yarım çk karbonatı 1 bardak suya karştIR iç iyi geliyo
Sorun olmaz cnm msj at sen kazen hallediyoTamam o zaman ben mesaj atayım eski üyeliğimi iptal etsin. İnş bi sorun çıkmaz söz çok kilo vericem hedefime ulaşana kadar pes etmicemmm
Bravo cnm Tebrikler :)Tesekkurler Kaptan'ım..Senin sonucta super
Tesekkürler canım.. Yüzdesi daha yuksek olan vardir kesin diger takımlarda.Daha once yaristigimda da boyle olurdu.
Bende 2 defa kucuk bardakta acik cay ictim canım bu 4 gunde.
Tebrikler buna ragmen hedefine ulastin canim..
ilac kullaniyormusun?
Ucreti ne kadar bilgin var mi?
Canım deneyin birebir aynı liste olmasada kendine gore uyarla listeyi..
Ne ictin?
Rakibe olalım senle canımm. @servey ile olacaktık o vazgecti emzirmiyorum diye..
Eveeettt...
Evet canım cok zor ilk iki gün cok kötü basim agirdi..![]()
Tabi o çok önemli ama sağlıkta önemli iyi incele listeyi öyle başla bence cnmdeneyim bakalım, motivasyon önemli olan ya.
Bende gastrit reflü de vardı cnm tabi hamileyken yedikleri ağzıma geliyordu bunlar bana hala çok iyi gelir bide çikolata meyve suyu ve Kızartma ürünlerden içinde ne yağı olduğunu bilmediğin ürünlerden ve haliyle çay ve kahveden uzak durursan bunlarda seni rahatlatacaktırAyy cok mutlu oldum bak simdi
Ya iyi oldu bunları ögrendigim, cok sagol canım. Dün ne yapsam ne yapsam diye baya arastırdım dogru düzgün bi tavsiye de bulamadım. Bugün yok çok şükür. Gene olur kesin aklımda olsun bunlar![]()
Tabi o çok önemli ama sağlıkta önemli iyi incele listeyi öyle başla bence cnm
Sana inat yapicam bebisim kiskirtamazsn beniBebeyim bu hedefler 28subatın yanı 18günün var.. yapabılecen mı bebişim![]()
Not : Kaptan burda kışkırtma yöntemini kullanmaktadır![]()
![]()
Çok değilde ne demek muhteşemsin.
Bekliyoruz datlumSana inat yapicam bebisim kiskirtamazsn beni![]()
Fatsecret nedir ya fransiz kaldim@candy_candy sevalim istek geldi ben göremiyom yaa, bunca yıllık sosyal medya kullanıcısıyım fatsecret kadar acayipini görmedim :) bulamıyom ya.
özgem kazenden akşama kadar mesaj gelirse fattofit i bu hafta ekleyelim gelmezse haftaya ekleriz ok mi?**5. Takım 504. Etap***
toplight (72,5/71,4/1,1/%1,52)
medusa38 (52,9/51,5/1,4/%2,65) mezun olmak istiyor
servey (76,3/75,9/0,4/%0,52)
matilda34 (67,0/67,4/-0,4/-%0,59)
ebrusonmez (56,3/56,2/0,1/%0,18)
TopaLsoLucaNn (79,3/78,9/0,4/%0,50)
candy_candy (114,4/114,4/0/0) kilosu sabit
gulsayszey (97,9/97,6/0,3/%0,31)
0zlem (77,7/75,5/2,2/%2,83)
inatettimolacak (66/65,2/0,8/1,21)
5. Takım Ortalama: %0,913
kirmizikalem (72,4/71,9/0,5/%0,69)
fattofit85 (70,5/82,9/-12,4/-%17,58) galanthus isimli üye nick değiştirdi, 281. etapta izne ayrılan üye geri döndü
zoey1616 (60,3/)
wendigo (62,9/)
KumraL_Kraker (68,4/67,7/0,7/%1,02)
morordek (69,4/69,7/-0,3/-%0,43)
toplight ve
morordek kaptanlarım siz de bi kontrol edin yüzdeleri son durum böyle sanırım.
@fattofit85 için ekstrem durumlar uygulanabilir diskalifiye listesinde değil sonucta.. baya etap da gecmıs ustunden. lıste kılosunu beklersen baya zaman alır. hazır guzel kılo verıyoken alalım lısteye derım ben..
Tabı en dogrusunu sen bılırsın kaptanım![]()