- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #230.421
Ben yetiscem sana ponçiğim sen dewam et bekleme yapmaBekliyoruz datlumBeklemeyi mecazen kullandım beklemem ben seni sen gel yakala beni.. ben kilomu veririm efendi efendi
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yetiscem sana ponçiğim sen dewam et bekleme yapmaBekliyoruz datlumBeklemeyi mecazen kullandım beklemem ben seni sen gel yakala beni.. ben kilomu veririm efendi efendi
![]()
Tamamdır kaptanım.. ben 19.30gibi bakarım son duruma tekrar. hatta saat kurayım sımdı ıse gue dalarsam unutmıym. duruma gore ayarlarızözgem kazenden akşama kadar mesaj gelirse fattofit i bu hafta ekleyelim gelmezse haftaya ekleriz ok mi?
Bu arada yüzemeye başlıcam diyodun.. Ben de konustum bugun bı tesısle. ıstedıgım saatın seansları doluymus yarın gıdıp bı konusucam.Ben yetiscem sana ponçiğim sen dewam et bekleme yapma![]()
Kız tosuncuk doğurmuşun senmorordek sana bi onerim var kulak ver hele bana tatli kaptan yardimcimz
Gebelikte muz yersen bebisine kilo yapar ben cok yemistim birde sutle pekmezi karistrp icmistim sende aliyon accik ama 4.560 dogmustu benim oglan ele avuca geliyodu hop hop giydiriyodum hemen bunu her hamileye solemem![]()
Süt ve pekmezi degil de muzu duymustummorordek sana bi onerim var kulak ver hele bana tatli kaptan yardimcimz
Gebelikte muz yersen bebisine kilo yapar ben cok yemistim birde sutle pekmezi karistrp icmistim sende aliyon accik ama 4.560 dogmustu benim oglan ele avuca geliyodu hop hop giydiriyodum hemen bunu her hamileye solemem![]()
Benimde 4150gr doğdu ama normal çıkamadı ne yazıkki 2 gün sancı çekip sezeryana girdim ama benim açılmam olmadı inş sen rahat ve normal bi doğum yaparsın bide hurma doğumu kolaylaştırıyomuş onu da yeni duydumSüt ve pekmezi degil de muzu duymustumBen ilk zamanlarda bunu bilmeden habire muz yiyodum, cok da severim zaten
Kız sen normal dogum mu yaptın peki? Ben normal dogum istiyorum 4.5 kilo cocugu nasıl dogurcam normal dogumlaBence cok yemeyeyim o dediklerini
![]()
Yaaa okadar değil ama 0-3ay hiç giymedi direk 6 aydan başlıyosun maşallah şimdide 7 yaş ama 10 giyiyoz:))Kız tosuncuk doğurmuşun sen1yaş kıyafetlerınden başladın herhalde giydirmeye.. maşallah paşaya
![]()
Onu aktif hale getirirsem bu ne olacak bu da var 2 üyelğim oluyor her şekildeyaaa beni atmasalar yarışmadan korktum bak tam da motive olmuşken
anlaşıldı ben yine veremicem kiloları
inatettimolacak
tamam ya bu kadar isteyen varken (kocam dahil) artık şansım kalmadı. seval de fat secretten takip ediyo artık beni. tamam yaa. her gün kızın bana. her gün.
Yaaa söyle o zaman bize deeee!!!
Grupta ismini bilenler var demek, bize ayıp olmuyor mu
Ben degil Umut merak ediyor desem belki daha etkili olur (hamile jokerini kullanıyorum)
Hem bak ben ki dogmamıs cocugumun ismini paylastım sizle, sen bize kendi ismini söylemiyosun![]()
candy_candy sevalim istek geldi ben göremiyom yaa, bunca yıllık sosyal medya kullanıcısıyım fatsecret kadar acayipini görmedim :) bulamıyom ya.
Bende de fat secret var ama usenyorum oraya yazmaya tek tek.. nickeriniz ayni mi?
Fatsecret nedir ya fransiz kaldim![]()
Süt ve pekmezi degil de muzu duymustumBen ilk zamanlarda bunu bilmeden habire muz yiyodum, cok da severim zaten
Kız sen normal dogum mu yaptın peki? Ben normal dogum istiyorum 4.5 kilo cocugu nasıl dogurcam normal dogumlaBence cok yemeyeyim o dediklerini
![]()
Sağol kuzum.Evet gitti..Benimde öyle oldu hangisini kullanmaksan ötekini iptal ediyorlar ebruşum.
Sen nasılsın?kV n gitmiş galiba allah kavuştursun:)
Deme yaaYok kız iştah artıyor sadece mide ye baskı olduğu için mide yanmaları başlıyo
Bakalım ya insallah, cok istiyorum normal dogum yapmayı ama maalesef benim dısımda gelisebilen faktörler de varBenimde 4150gr doğdu ama normal çıkamadı ne yazıkki 2 gün sancı çekip sezeryana girdim ama benim açılmam olmadı inş sen rahat ve normal bi doğum yaparsın bide hurma doğumu kolaylaştırıyomuş onu da yeni duydum
O zaman wendigo'nun menülerini de sen paylas bizle burdavalla ben bilmiyorum adını fat secretta sadece yediklerini dikizleyebiliyorum![]()
Hey masallahbeni annem 6 kilo ile evde doğurmuş![]()
Ya canım cok dengesiz degil mi menün?menü bildireyim hemen dukan olmadı ama maalesef
09.02.2017 Perşembe Menüm
sabah
türk kahvesi
1 elma
öğlen
150 gr bonfile
3 dilim ızgara sebze
300 ml ayran
çilekli yoğurt
ara
eti form bisküvi
nescafe 2in1
akşam
1,5 kase mercimek çorbası
2 dl ekmek
Ben de iştahım belki azalır diye umuyodum da baksana öyle olmuyomus. Kısmet artık :)Deme yaa
Ördeğim işin zor o zamn
Senaryo çok tanıdıkYaaa okadar değil ama 0-3ay hiç giymedi direk 6 aydan başlıyosun maşallah şimdide 7 yaş ama 10 giyiyoz:))
Benimde 4150gr doğdu ama normal çıkamadı ne yazıkki 2 gün sancı çekip sezeryana girdim ama benim açılmam olmadı inş sen rahat ve normal bi doğum yaparsın bide hurma doğumu kolaylaştırıyomuş onu da yeni duydum
Bu elf gulaklarım neler duyuyur Legolasbeni annem 6 kilo ile evde doğurmuş![]()
Valla son zamanlarda duydugum dogan cocuklar hep 3.5-4 kilo arası. Doguran nasıl doguruyorsa ben de öyle doguracagım insallah
Maşallah canım.Tontişmiş. Ne güzel beslemişsin yaa..morordek sana bi onerim var kulak ver hele bana tatli kaptan yardimcimz
Tavsiye ederim çok çok güzel.Hem sağlık için hem spor için.. İnanılmaz rahatlatıyor ayrıca.. Ben suyu çok seviyorum yaaBu arada yüzemeye başlıcam diyodun.. Ben de konustum bugun bı tesısle. ıstedıgım saatın seansları doluymus yarın gıdıp bı konusucam.
Sabahtan berı mayo bone filan bakıyom.. Öğreneyım yuzmeyı artık dimi.. Ne kadan da ayıp hem denizin kızı ol hem eşşek kadar ol,yıl olmuş 2017 ben dayanmışım 26yahala yüzme bilmiyom..
hemen öğrenmem lazım
![]()
Haahaaa oda doğru..Süt ve pekmezi degil de muzu duymustumBen ilk zamanlarda bunu bilmeden habire muz yiyodum, cok da severim zaten
![]()