Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaaa okadar değil ama 0-3ay hiç giymedi direk 6 aydan başlıyosun maşallah şimdide 7 yaş ama 10 giyiyoz:))
Maşallah ya.. Ama öyle güzel ele avuca gelsin accık.Yoksa kucağına almaya korkuyorsun.
Bende doğduğumda çok zayıfmışım.Annem diyor hastaneden eve geldik. Üzerini açtım bezini değiştireyim diye bi baktım deri kemik. Kemiklerim görünüyormuş.:KK70:O kadar cılızmışım ki annem kokmuş dokunmaya..Ben bu çocukla ne yapıcam demiş..:-)
O arada anneannem yeni ameliyat olmuş. Babannede tripliymiş. Kadın tek kalmış..
Bu arada 2. çocuğum.

Bakalım ya insallah, cok istiyorum normal dogum yapmayı ama maalesef benim dısımda gelisebilen faktörler de var :işsiz: Hurmayı duymustum, son aylarda hurmaya abanıcam :KK53:

O zaman wendigo'nun menülerini de sen paylas bizle burda :KK48:

Hey masallah :KK57:

Ya canım cok dengesiz degil mi menün?
Sabah hicbir sey yok ki bence en önemli ögün sabah. Akşam da kh agırlıklı.. Şu bisküvileri de yeme bence artık form bile olsa :KK43: Sadece ögleni begendim

Ben de iştahım belki azalır diye umuyodum da baksana öyle olmuyomus. Kısmet artık :)

ördekçim kahvaltı işini hallediyorum artık bundan sonra evde kahvaltı yapmak için de vakit ayırabilicem ekstrem durumlar hariç yalnız dün gece 2 buçuktan 5'e kadar uyuyamadığımızdan sabah uyumayı tercih ettim hatta iş yerinde bile öğlene kadar uyudum :uykucu:

Senaryo çok tanıdık :KK70: bebişken değil de sonrasın da bana da annem hep büyük yaş alıyodu :olamaz: beni anam 1,700 doğurmuş. sıçan yavrusu gibi çıkmışım piyasaya :KK70: sonra yedirip semirtti sağolsun :KK70: :KK70:

Bu elf gulaklarım neler duyuyur Legolas :KK57::KK57::KK57:
Kız ördekcim morordek morordek doğurabilecen mi sen bu kadar :KK70: :KK70:

yani söyliyim de öyle çok muz yemeyin :KK70: gerçi anneme sordum biraz önce pek muz yemedim aralarda yedim ama son zamanlarımda kasa kasa mandalina yemiştim diyor mandalina da riskli oalbilir :KK53:

bi de annem en kolay seni doğurdum der hep o_O kardeşlerimde 4 v3 4,5 kilo doğmuşlar hepsi normal doğum tabi.. kadının çatısı genişmiş zaaar :-)

yani söyliyim de öyle çok muz yemeyin :KK70: gerçi anneme sordum biraz önce pek muz yemedim aralarda yedim ama son zamanlarımda kasa kasa mandalina yemiştim diyor mandalina da riskli oalbilir :KK53:

bi de annem en kolay seni doğurdum der hep o_O kardeşlerimde 4 v3 4,5 kilo doğmuşlar hepsi normal doğum tabi.. kadının çatısı genişmiş zaaar :-)
Valla hamilelik kışa gelince portakal mandalina ben de ne bulursam yedim. Aman benim cocuk kac kilo dogcak acaba :işsiz:

menü bildireyim hemen dukan olmadı ama maalesef :KK14:

09.02.2017 Perşembe Menüm

sabah
türk kahvesi
1 elma

öğlen
150 gr bonfile
3 dilim ızgara sebze
300 ml ayran
çilekli yoğurt

ara
eti form bisküvi
nescafe 2in1

akşam
1,5 kase mercimek çorbası
2 dl ekmek
Vayy çok güzel.Sen yine bomba gibi başlayacaksın desene :))
Akşamki ekmeğin yerine yemek eklesen. Tavuk falan haşlasan on numara olur.

Valla son zamanlarda duydugum dogan cocuklar hep 3.5-4 kilo arası. Doguran nasıl doguruyorsa ben de öyle doguracagım insallah :KK70: Nasıl olcak bilmiyorum artık akışına bırakıcam :KK70:
Ama 6 kilo hakkaten cokmus, onu dogurabilir miyim bilmem :KK70:
Bi avazda inşaaaalaah amin :dua::dua::dua::dua:
ördekçim kahvaltı işini hallediyorum artık bundan sonra evde kahvaltı yapmak için de vakit ayırabilicem ekstrem durumlar hariç yalnız dün gece 2 buçuktan 5'e kadar uyuyamadığımızdan sabah uyumayı tercih ettim hatta iş yerinde bile öğlene kadar uyudum :uykucu:

Ay benim teyzem de öyledir. onun sıpalar da hep gürbüz doğdu.. 3,5tan aşağı doğurduğunu duymadım.
Teyzen doğuma gitti derlerdi 1saat sonra haberi gelirdi :D kadın dünyaya doğurmak için gelmıs sanırım :D
Bi de hiiiç kilo aldığını görmedim ben hamileliklerinde. annem solucana bezelye yutturmuslar gene diye dalga gecerdı hep :D homini gırtlak da yer aslında akşama kadar elinden ekmeği düşürmez.. genlerini çözmem lazım bu garının :D
Not: kuzenler ünili oldu teyzem hala çıtırdır. Benim anamsa hep 3hane sınırlarında gezmiş çektiğim genleri seveyim :olamaz::KK51::silah: :D
Darısı herkesin teyzem olmasına amin :dua: ;)

Bi avazda inşaaaalaah amin :dua::dua::dua::dua:

Ay benim teyzem de öyledir. onun sıpalar da hep gürbüz doğdu.. 3,5tan aşağı doğurduğunu duymadım.
Teyzen doğuma gitti derlerdi 1saat sonra haberi gelirdi :KK70: kadın dünyaya doğurmak için gelmıs sanırım :KK70:
Bi de hiiiç kilo aldığını görmedim ben hamileliklerinde. annem solucana bezelye yutturmuslar gene diye dalga gecerdı hep :KK70: homini gırtlak da yer aslında akşama kadar elinden ekmeği düşürmez.. genlerini çözmem lazım bu garının :KK70:
Not: kuzenler ünili oldu teyzem hala çıtırdır. Benim anamsa hep 3hane sınırlarında gezmiş çektiğim genleri seveyim :olamaz::KK51::silah: :KK70:
Darısı herkesin teyzem olmasına amin :dua: :KK66:
Kız incele bu genleri ne var ne yok.Biz neyi yanlış yapıyoz yaa..

Elf kulaklar... :KK30::KK70::KK70:
Elfleri çok sevmiştim. Özellikle legolas :KK23:
Ayy evet ne hoşş adam dimiiii :KK36:
Bazı adamlar zamansız ve hep çekici.. misal jonnhy deep , orlando bloom ,justin timberlake hala uzuuuun uzuuun kendine baktıran cinsten bunlar..:KK8::KK8::KK8:
Hayaller jt hayatlar çirkin ördek yavrusu :olamaz::KK48: :D :D

Kanzen mesaj attı gerekli düzenlemeler yapılmıştır yazdııı :))) :KK73:
:super:

O zaman bu kullanıcı adınla devam edeceksin degil mi? Listeyi ona gore duzenleyip paylasabiliriz :)
Ördekcim de yazmıs nasıl yapmıs duzenlemeyı..
Bi de ördekcim yenı uye gıbı ıslem yapacaksak 2hafta denemeyı beklemesı gerekıyo mu yoksa ekleyebılır mıyız hemen lısteye??

Back
X