- 23 Ağustos 2012
- 14.604
- 38.598
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #230.441
Bu arada Seval menümü mü paylaşacakmış?? Aman tanrım (gözleri pörtleyen smayl)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah ya.. Ama öyle güzel ele avuca gelsin accık.Yoksa kucağına almaya korkuyorsun.Yaaa okadar değil ama 0-3ay hiç giymedi direk 6 aydan başlıyosun maşallah şimdide 7 yaş ama 10 giyiyoz:))
Bakalım ya insallah, cok istiyorum normal dogum yapmayı ama maalesef benim dısımda gelisebilen faktörler de varHurmayı duymustum, son aylarda hurmaya abanıcam
O zaman wendigo'nun menülerini de sen paylas bizle burda
Hey masallah
Ya canım cok dengesiz degil mi menün?
Sabah hicbir sey yok ki bence en önemli ögün sabah. Akşam da kh agırlıklı.. Şu bisküvileri de yeme bence artık form bile olsaSadece ögleni begendim
Ben de iştahım belki azalır diye umuyodum da baksana öyle olmuyomus. Kısmet artık :)
Senaryo çok tanıdıkbebişken değil de sonrasın da bana da annem hep büyük yaş alıyodu
beni anam 1,700 doğurmuş. sıçan yavrusu gibi çıkmışım piyasaya
sonra yedirip semirtti sağolsun
![]()
Bu elf gulaklarım neler duyuyur Legolas
Kız ördekcimmorordek doğurabilecen mi sen bu kadar
![]()
![]()
Vayy rekor sende güzelim..beni annem 6 kilo ile evde doğurmuş![]()
Valla hamilelik kışa gelince portakal mandalina ben de ne bulursam yedim. Aman benim cocuk kac kilo dogcak acabayani söyliyim de öyle çok muz yemeyingerçi anneme sordum biraz önce pek muz yemedim aralarda yedim ama son zamanlarımda kasa kasa mandalina yemiştim diyor mandalina da riskli oalbilir
bi de annem en kolay seni doğurdum der hepkardeşlerimde 4 v3 4,5 kilo doğmuşlar hepsi normal doğum tabi.. kadının çatısı genişmiş zaaar
![]()
Vayy çok güzel.Sen yine bomba gibi başlayacaksın desene :))menü bildireyim hemen dukan olmadı ama maalesef
09.02.2017 Perşembe Menüm
sabah
türk kahvesi
1 elma
öğlen
150 gr bonfile
3 dilim ızgara sebze
300 ml ayran
çilekli yoğurt
ara
eti form bisküvi
nescafe 2in1
akşam
1,5 kase mercimek çorbası
2 dl ekmek
Elf kulaklar...
Ohh ohh yarasın..İşten çıktım yürüyom aşırı mutluyum şu an :) benim çarem spor anladım.
Yaa ne sandın cicişş..Bu arada Seval menümü mü paylaşacakmış?? Aman tanrım (gözleri pörtleyen smayl)
Bi avazda inşaaaalaah aminValla son zamanlarda duydugum dogan cocuklar hep 3.5-4 kilo arası. Doguran nasıl doguruyorsa ben de öyle doguracagım insallahNasıl olcak bilmiyorum artık akışına bırakıcam
Ama 6 kilo hakkaten cokmus, onu dogurabilir miyim bilmem![]()
Ay benim teyzem de öyledir. onun sıpalar da hep gürbüz doğdu.. 3,5tan aşağı doğurduğunu duymadım.ördekçim kahvaltı işini hallediyorum artık bundan sonra evde kahvaltı yapmak için de vakit ayırabilicem ekstrem durumlar hariç yalnız dün gece 2 buçuktan 5'e kadar uyuyamadığımızdan sabah uyumayı tercih ettim hatta iş yerinde bile öğlene kadar uyudum
yani söyliyim de öyle çok muz yemeyingerçi anneme sordum biraz önce pek muz yemedim aralarda yedim ama son zamanlarımda kasa kasa mandalina yemiştim diyor mandalina da riskli oalbilir
bi de annem en kolay seni doğurdum der hepkardeşlerimde 4 v3 4,5 kilo doğmuşlar hepsi normal doğum tabi.. kadının çatısı genişmiş zaaar
![]()
O zaman bu kullanıcı adınla devam edeceksin degil mi? Listeyi ona gore duzenleyip paylasabiliriz :)Kanzen mesaj attı gerekli düzenlemeler yapılmıştır yazdııı :)))
![]()
Kız incele bu genleri ne var ne yok.Biz neyi yanlış yapıyoz yaa..Bi avazda inşaaaalaah amin
Ay benim teyzem de öyledir. onun sıpalar da hep gürbüz doğdu.. 3,5tan aşağı doğurduğunu duymadım.
Teyzen doğuma gitti derlerdi 1saat sonra haberi gelirdikadın dünyaya doğurmak için gelmıs sanırım
Bi de hiiiç kilo aldığını görmedim ben hamileliklerinde. annem solucana bezelye yutturmuslar gene diye dalga gecerdı hephomini gırtlak da yer aslında akşama kadar elinden ekmeği düşürmez.. genlerini çözmem lazım bu garının
Not: kuzenler ünili oldu teyzem hala çıtırdır. Benim anamsa hep 3hane sınırlarında gezmiş çektiğim genleri seveyim![]()
Darısı herkesin teyzem olmasına amin![]()
![]()
Ayy evet ne hoşş adam dimiiiiElf kulaklar...
Elfleri çok sevmiştim. Özellikle legolas![]()
O zamn bu hafta listedesin.. Tebrik ederim. Bundan sonra çok daha fazla gayret göstermelisin.Kanzen mesaj attı gerekli düzenlemeler yapılmıştır yazdııı :)))
![]()
Bu kullanıcı afımla devam etmek istiyorumO zaman bu kullanıcı adınla devam edeceksin degil mi? Listeyi ona gore duzenleyip paylasabiliriz :)
Söz bu gün itibariyle leslieye başlıcam hiç yoktan iyidirO zamn bu hafta listedesin.. Tebrik ederim. Bundan sonra çok daha fazla gayret göstermelisin.
Kanzen mesaj attı gerekli düzenlemeler yapılmıştır yazdııı :)))
![]()
Ördekcim de yazmıs nasıl yapmıs duzenlemeyı..O zaman bu kullanıcı adınla devam edeceksin degil mi? Listeyi ona gore duzenleyip paylasabiliriz :)
Kız ne demek hıc yoktan ıyıdır.. ben bu kadar kıloyu leslıyle verdım baska bısey yapmaya fırsatım olmadı hıc.. leslıe candır..Söz bu gün itibariyle leslieye başlıcam hiç yoktan iyidir