- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #230.881

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sana kıyar mıyım hiç ördekçim üzülme diye dedimTamam dövme beni![]()
Yazdım yavrucum gormedın ela yı da goturdum hatta bugun uyudu masallah sahnurummmservey dün sordum da yazmamışın spora nasıl gittin elayı nereye bıraktın
Yok canım kacamak yapmadım cok agır ilerliyorum ondan boyle oldum sanirim.Aa şaşırma sakın kaçamak yaptın hemen toparlanıp devam et bakayım
Bende seni sormuştum canım
Kaptan'im yürüyüse verdim kendimi 11000 adım attım.0zlem tatlım sabahki mesajından sonra görünmedin nasılsın keyifler nasıl gel yaz accık acılırsın
yaww kızlar bir ben kalmıştım takımda kendi kendine konuşmayan bende başladım artıkın nerelerdesiniz neler yapıyorsunuz pek bi sessizlik hüküm sürüyor umarım herşeyler yolundadır
Canım ya böyle hiç birşey yemeden de olmaz. Akşam kaçamak yapacaksan öğlenden protein yeseydin. Aklında bulunsun. Protein dengeliyor çokçok fazla tok tutuyor.peşin peşin söyleyim kızmayın dicem ama kızın ya cidden açlıktan ölüyorum şu an bi dilim pasta uğruna
MENÜ
uyanır uyanmaz bir adet biskrem gece sanım cok cekmişti kendimi sabaha sakladım bi tanecik sadece
sabah:9.45
2 haş.yumurta
2 yaprak marul
1 domates
ara yok
Öğlen yok
Ara: 15.45 bir bardak çay
akşam: 18.00
bir dilim meyveli PASTA
bir sıkım çiğ köftenin yarısı( kardeşimin doğum günü)
çok açtım yemek yerine pasta tercih ettim bu saat şu an 03.19 bu saate kadar ağzıma da bir şey sürmedim ceza olsun diye
aç aç uyucam
su 2 litre
Bizim wendigomuzda yazı seviyor ama
Gell kız gell. Spor yaparız kar yürüyüşü :))Aa bak boşuna değilmiş kışın kilo almam, gece yiyormuşum bak, ebruş dikkat et oralar soğukmuş gelmeyim bi gece :) :)
Bizim wendigomuzda yazı seviyor ama
Gell kız gell. Spor yaparız kar yürüyüşü :))
Pasta yaramış demekki..Haklısın kesinlikle insülin direncini aşmış şeker başlangıcı demişti doktor 2 yıl once ama gitmedim tekrardan malesef sağlıksız bir menü olduğunu biliyorum ama düne göree 600gram düşük geldim herhalde aç kalmaktan.. Hayatımda hiç yeşil mercimek yemedim![]()
Menüm;
08:30
Ispanaklı,soganlı 1 yumurta
1 dilim cavdar ekmegi
1 kase salata
13:00
1 tabak yogurtlu brokoli corbası
1 dilim cavdar ekmegi
1 biber
14:30
Biraz cekirdek,2 çakıl tası cikolata
1 t.kahvesi
18:30
2 yk pilav
4 yk kıymalı patlıcan
1 kase yogurt ve salata
2 L su
2 kupa maydanozlu form cay
2 t.kahvesi
Spor;
12000 adım
15 dk dambılla kol,sırt hareketleri
100 mekik
50 Jumping jack
1 dk plank
yaww kızlar bir ben kalmıştım takımda kendi kendine konuşmayan bende başladım artıkın nerelerdesiniz neler yapıyorsunuz pek bi sessizlik hüküm sürüyor umarım herşeyler yolundadır
Bugun 30 dk yuruyus yaptım hızlı tempoda coook ıyı geldııııı
Ayy güne gün ekledim yetmiyo gene isler.. tam yazicam bisey firliyo gene..
Neysee, ben pazartesine eksiyle basladim ama 2gundur yorgunluktan midir havadan midir nedir bilmem +1dim sabahkendimi kesicem valla artik.. bugun yarin muz sut yapicam bakalim cumaya atmam lazim bi şekilde
Gecmis olsun kaptancim.. ameliyati erteleme annemde de var kavga dövüş zorla ettirdik.. daha iyi oldu sonradan bardak filan tutamayacak hale gelmisti.erteleme sen de lutfen kaptancim
Kızlar bugun internet bütün gün kesikti. Giremedim..
Vayy muhteşemsin.. Sahalara geri döndün deseneBugun 30 dk yuruyus yaptım hızlı tempoda coook ıyı geldııııı
Görümcemde yemekteyiz kendimi frenliyebiliyorum eski ben olsam 1 tabak pilav,1 tabak diger yemekten ve ekmek yerdim.Kola icerdim..Afiyet olsun canım bişiler yemişsin bugün :) spor Harika ama :)
Canım menülerin çok güzel sporun çok daha güzel. Acaba yemeklerini yağlı mı yapıyorsun.Daha hızlı kilo vermen gerekirdi. Bugunde yazmışsın ya oradan aklıma geldi.Menüm;
08:30
Ispanaklı,soganlı 1 yumurta
1 dilim cavdar ekmegi
1 kase salata
13:00
1 tabak yogurtlu brokoli corbası
1 dilim cavdar ekmegi
1 biber
14:30
Biraz cekirdek,2 çakıl tası cikolata
1 t.kahvesi
18:30