Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet ben bu wendiye uymuyom yazı severim ben :) kuzum Hakkari en kirli 2. Avrupa şehri olmuş, nasıl oluyo o ya?? Dağ bayır tertemizdir havası diyodum??
Caanım malesef burada doğalgaz yok. Kömür yakıyor bütün hakkari o yüzden havası çok kirli kışın camı açamıyorum.Her yer is. Biz hep doğalgaz yakardık alışmak zamn aldı.
2 gündür kar varda tertemiz görünüyor dışarı..
Ama yazın çok güzel özellikle bahçeler, nehir kenarı piknikleri falan çok güzel.. Ama tabi buranın yerlileri nasıl cesaret ettiniz biz bile gidemedik oralara demişti. Artık bizde gitmiyoruz. :))

Görümcemde yemekteyiz kendimi frenliyebiliyorum eski ben olsam 1 tabak pilav,1 tabak diger yemekten ve ekmek yerdim.Kola icerdim..:oops:
Simdi azcıkta olsa kacırsam karnım agrıyor.:KK66:

Aslında diyetisyenin bana verdigi liste bu sekilde hatta biraz daha fazla ama ben boyle yersem kilo veremem gibi hissediyorum.:KK56:

Harikasın canım, kilo vermek için illa az yemek gerekmiyor aksine aç kaldıkça metabolizma kendini kilitliyo, sadece işlenmiş şekerden korusak kendimizi, paketli yiyeceklerden falan ne güzel olur :( ne protein ne sebze ne de kararında ve sağlıklı karbonhidrat kilo aldırmıyor aslında.

Canım menülerin çok güzel sporun çok daha güzel. Acaba yemeklerini yağlı mı yapıyorsun.Daha hızlı kilo vermen gerekirdi. Bugunde yazmışsın ya oradan aklıma geldi.
wc problemin var mı? Metebolizmanda yavaş olabilir.

Kabızlık sorunum var diyodu ama bence Özlem gayet iyi veriyo, bu hafta 3. Oldu hatun :)

Menümü paylaşayım hemen;

Sabah; 1 yumurtadan omlet

Ara; şekersiz nescafe, 2 kare bitter, şekersiz Türk kahvesi

Öğle; minik dilim peynirli (arkadaşlarımın içine sinmedi ziyarete gitmiştim zorladılar kırmak istemedim) et haşlama baharatlı, yoğurt.

Ara; yeşil elma, biraz haşlanmış karnabahar, eşime hediye çaklıt gelmiş portakallı falan 2 tane de ondan yedim :KK43:

Akşam; fırın tavuk göğüs biraz acı sos, tarçınlı yoğurt

Su; yatana kadar 1,5 lt yapim bari hiç hatırlamıom içtiğimi :KK43:
Spor; kalkim de 3 mil Leslie yapim bari, sabahtan beri oturmadım aslında ama anlamaz benim vucüdum illa spor ister :KK43:
Bir çikolatalar fazlalık görünüyor oda sanırım madlen olanlardan. İncecikler en nihayetinde.. :))
Spor yaparsan on numara menü olur..

Caanım malesef burada doğalgaz yok. Kömür yakıyor bütün hakkari o yüzden havası çok kirli kışın camı açamıyorum.Her yer is. Biz hep doğalgaz yakardık alışmak zamn aldı.
2 gündür kar varda tertemiz görünüyor dışarı..
Ama yazın çok güzel özellikle bahçeler, nehir kenarı piknikleri falan çok güzel.. Ama tabi buranın yerlileri nasıl cesaret ettiniz biz bile gidemedik oralara demişti. Artık bizde gitmiyoruz. :))

Anladım canım muhtemelen kömürden o kirlilik. Ben görmedim Hakkari'yi hiç ama Van a giderken geçtiğimiz heybetli dağlara hayran kalmıştım, memleketimin her yeri güzel.

Korkmayın gidin deseydin yerlilerine :)

Bende anlamış değilim. Pasta mı yesek.. :KK53:

Yesek mi bilemedim servey servey
Yarın toparlarsın inşallah moral bozmak yok aynen devam.

Yarın saf saf pro, artı olmadım Pazartesiye göre gidicek canım.

Harikasın canım, kilo vermek için illa az yemek gerekmiyor aksine aç kaldıkça metabolizma kendini kilitliyo, sadece işlenmiş şekerden korusak kendimizi, paketli yiyeceklerden falan ne güzel olur :KK43: ne protein ne sebze ne de kararında ve sağlıklı karbonhidrat kilo aldırmıyor aslında.

Kabızlık sorunum var diyodu ama bence Özlem gayet iyi veriyo, bu hafta 3. Oldu hatun :)
Aaa öyleydi demi??
Onuda unutmuşum. O zamn gayet iyi veriyor..

Bir çikolatalar fazlalık görünüyor oda sanırım madlen olanlardan. İncecikler en nihayetinde.. :))
Spor yaparsan on numara menü olur..

Öle mi diosun? Gaza geldim bak gidim de yapim o zaman. Sabahtan beri mutfaktayım Umay villa yapçam diye bi yeşillik almışım görme, üstüne de dukana başlayınca kalmasın diye düzgünce atak yapamadım yaw :)

Anladım canım muhtemelen kömürden o kirlilik. Ben görmedim Hakkari'yi hiç ama Van a giderken geçtiğimiz heybetli dağlara hayran kalmıştım, memleketimin her yeri güzel.

Aynen o dağlara bende hayranım. O kadar muhteşem görünüyorlar ki.. Telefonum bozuldu bu ara yeni bişey alıcam. Çeker size atarım kuzum.

Yesek mi bilemedim servey servey

Yarın saf saf pro, artı olmadım Pazartesiye göre gidicek canım.
Bu hafta listeye giriyor musun???

Back
X