- 23 Ağustos 2012
- 14.604
- 38.598
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #230.921

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu aşkla devam edersin muhakkak olur.İnşallah yareppim.
Yok cnm tam tersi yagı olabildigince az kullanırım.. Evet kabızlık oluyor.insulin direnci var. hatta 8 ay once falan aclık sekerim 145 falan cikmisti.Canım menülerin çok güzel sporun çok daha güzel. Acaba yemeklerini yağlı mı yapıyorsun.Daha hızlı kilo vermen gerekirdi. Bugunde yazmışsın ya oradan aklıma geldi.
wc problemin var mı? Metebolizmanda yavaş olabilir.
Canım Umay Villa'nın detoksu sayesinde oldu o 4 günde 2.2 mi ne gitmistiHarikasın canım, kilo vermek için illa az yemek gerekmiyor aksine aç kaldıkça metabolizma kendini kilitliyo, sadece işlenmiş şekerden korusak kendimizi, paketli yiyeceklerden falan ne güzel olurne protein ne sebze ne de kararında ve sağlıklı karbonhidrat kilo aldırmıyor aslında.
Kabızlık sorunum var diyodu ama bence Özlem gayet iyi veriyo, bu hafta 3. Oldu hatun :)
1.kimms cnmEvet ben bu wendiye uymuyom yazı severim ben :) kuzum Hakkari en kirli 2. Avrupa şehri olmuş, nasıl oluyo o ya?? Dağ bayır tertemizdir havası diyodum??
Dünün menüsü:
Sabah
1 yumurtadan dukan krep
1/2 kk peynir
Öğle:
5 k. yoğurt
5k. yulaflı ıspanak
Akşam:
1 dilim kıymalı börek
2-3 çatal yoğurtlu karnabahar
3 kepçe tarhana
Börek olmasaymış iyiymiş.
Menulerini kendin yorumlamissin zaten Ebrusum :)Bugunun menüsü
Oruçluydum.
Sahur:
2 haslanmış yumurta
1 zeytin
İftar:
1 kepçe nohut yemeği
Yarım kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
Akşam nohut ve ekmek bir arada olmamış ya![]()
Açlık sekeri 145 mi?Yok cnm tam tersi yagı olabildigince az kullanırım.. Evet kabızlık oluyor.insulin direnci var. hatta 8 ay once falan aclık sekerim 145 falan cikmisti.
Kaynanama gittigimdede tansiyonumu olcuyorum 14-10 15-10 13-9 falan cikiyor.![]()
Canım sabit olsa bile süper olur.Yok cnm tam tersi yagı olabildigince az kullanırım.. Evet kabızlık oluyor.insulin direnci var. hatta 8 ay once falan aclık sekerim 145 falan cikmisti.
Kaynanama gittigimdede tansiyonumu olcuyorum 14-10 15-10 13-9 falan cikiyor.
Canım Umay Villa'nın detoksu sayesinde oldu o 4 günde 2.2 mi ne gitmistiAslında cok hızlı agırlık kaybetmekte iyi degilmis.O tartıdaki +3 dogruydu muhtemelen.. Bu sabahta +1deydim insallah yarın eksiyi görcem canım.
![]()
Öyle oldu demiMenulerini kendin yorumlamissin zaten Ebrusum :)
Açlık sekeri 145 mi?ayy ne illet bi seymis insulin direnci..
Tip 2 diyabet oluyor hatta 145..Menulerini kendin yorumlamissin zaten Ebrusum :)
Açlık sekeri 145 mi?ayy ne illet bi seymis insulin direnci..
Ayy aman dikkat Özlemcim. Şeker hastalığı çok zor.Tip 2 diyabet oluyor hatta 145..![]()
Sabotajcı ev halkıHainler bu saatte yas pastaları yiyorlar bide benle ugrasyorlar..![]()
Görümcemdeyiz canım..Hepsi yiyor bide koca koca dilimler..Sabotajcı ev halkı
Sen sakın gelme bu oyunlara..
Yeşil çay falan yap iç, bastırı biraz açlığı
En kolay uygulanani bu geliyo bana canim.. diger turlu hem sabah hem ogle tasimam gerekiyo yanima.h.sonu saf protein yapabilirim belkiYine yoğunluk geldi desene özgem, Allah kolaylık versin at inşallah artıları. Muz süt yerine saf protein yapsan olmaz mı??
Geçmiş olsun anneciğine de.
Yahu benim tokluk şekerim 144 çıktı diye bana diyet veriyolardi az kalsın. Dikkat et canım cidden zor bi hastalık bu. Surekli tetikte olmak lazım. Simdi nasil peki kontrol altında mı?Tip 2 diyabet oluyor hatta 145..![]()
Yok canım 8 ay olacak gitmedim Dr.a. Şuanki durumu ne alemde bilmiyorum..Yahu benim tokluk şekerim 144 çıktı diye bana diyet veriyolardi az kalsın. Dikkat et canım cidden zor bi hastalık bu. Surekli tetikte olmak lazım. Simdi nasil peki kontrol altında mı?
Yok canımHainler bu saatte yas pastaları yiyorlar bide benle ugrasyorlar..![]()