Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba arkadaşlar dün pastane açılışı için yardıma gittim çok yoruldum ve açtim oyüzden tatlılardan yedim ama bugün dikkat edicem insan orda o tatlıları falan görünce dayanamıyor neyse ama bi daha böyle yapmamaya çalışıcam oyüzden dünkü listeyi yaz madım

Grupta hep yerimiz var motivasyon arayana canim :) listeye girmeye hazirlananlar var biliyosundur 2hafta deneme suresi var,bi taraftan mezun olacaklarda var. Ust sayiya kadar listeye almaya calisiyoruz. Simdi kontrol ettim listede 10 kisiyiz,15e kadar cikabilme durumu varmis...
Istedigin zaman aramiza katılabilirsin :)
Aaa yaşasın çok sevindim :) bende katılayim artık aranıza olur mu?

Merhaba arkadaşlar dün pastane açılışı için yardıma gittim çok yoruldum ve açtim oyüzden tatlılardan yedim ama bugün dikkat edicem insan orda o tatlıları falan görünce dayanamıyor neyse ama bi daha böyle yapmamaya çalışıcam oyüzden dünkü listeyi yaz madım
Tatlılardan? En azından 1 tane secseydin küçük! Biraz daha dikkat edelim ama bak yarın tartı günü :KK12:

Sağlık olsun bu hafta sorununu çöz haftaya iddialı olursun sabah 1 akşam 1 iç düzene girene kadar sislikde gider
Kendini daha iyi hissedersin
Ben leslie yaparken 200 gr gidiyor 45 dakika yada 1 saat te hem eğlenceli hemde bir yerini zorlamadan

biz kızımla leslie doris ne bulursak yapıyoruz. kızım 2 yaşında çok komik oluyor. ama babamızın bu aralar tvde maçları seyrediyor. ona takılıyoruz. Bu akşam birşey yapmam lazım. 2 akşam sporsuz geçti. bunu 3 yapmak istemiyorum. yoksa bu yağlar gitmiyor git-mi-yor.... :(

biz kızımla leslie doris ne bulursak yapıyoruz. kızım 2 yaşında çok komik oluyor. ama babamızın bu aralar tvde maçları seyrediyor. ona takılıyoruz. Bu akşam birşey yapmam lazım. 2 akşam sporsuz geçti. bunu 3 yapmak istemiyorum. yoksa bu yağlar gitmiyor git-mi-yor.... :KK43:
Canım benim ben televizyon seyretmiyorum sırf spor yapacağım diye benim kızlar geliyor odaya konuşuyor lar benim gözüm telefon ekranında hem devam ediyorum hem dinliyorum beni idare ediyorlar istediğim kiloya geleyim azaltacagim çünkü gündüz iş akşam spor vakit kalmıyor çocuklara evde olsam enaz 120 dakika yaparım yaptıkça yağ yakma artıyor sonrada duş alıyorum oh mis.

Canım benim ben televizyon seyretmiyorum sırf spor yapacağım diye benim kızlar geliyor odaya konuşuyor lar benim gözüm telefon ekranında hem devam ediyorum hem dinliyorum beni idare ediyorlar istediğim kiloya geleyim azaltacagim çünkü gündüz iş akşam spor vakit kalmıyor çocuklara evde olsam enaz 120 dakika yaparım yaptıkça yağ yakma artıyor sonrada duş alıyorum oh mis.

ben telefondan yapamıyorum. çünkü telefonu bırakmaya gelmiyor kızım alıyor. onun için tvde açıp yapıyorum. daha doğrusu yapmaya çalışıyorum. :)
ne güzel senin kızlar sana zaman vermişler. benim henüz kendime ait 1 saatim yok. :KK43: bundan dolayıdır ki bugün çok depresiftim. ama şimdi biraz biraz azaldı. bugünde spor yapamazsam isyan bayrağı açacağım :rolleyes:

ben telefondan yapamıyorum. çünkü telefonu bırakmaya gelmiyor kızım alıyor. onun için tvde açıp yapıyorum. daha doğrusu yapmaya çalışıyorum. :)
ne güzel senin kızlar sana zaman vermişler. benim henüz kendime ait 1 saatim yok. :KK43: bundan dolayıdır ki bugün çok depresiftim. ama şimdi biraz biraz azaldı. bugünde spor yapamazsam isyan bayrağı açacağım :rolleyes:
IMG-20170120-WA0012.webp benimkiler genç kız oldu seninki ana kuzusu canım benim:):)

Menüm;
08:00
500 ml ılık elma sirkeli su
1 fincan turk kahvesi
Yarım fincan beyaz leblebi

09:00(jillian'dan sonra)
1 haslanmın yumurta
1 havuc
1 fincan tuzsuz kabak cekirdegi

12:00
4 yk yogurt+1 avakado+1 yk yulaf kepegi+2 ceviz

16:15
2 parca ızgara tavuk
Salata
2 d. ekmek

2,5 L olur uyuyana kadar
2 büyük türk kahvesi

Bu saatten sonra sadece su ve bitki cayı icerim.
Cok acıkırsam 4 yk yogurt,limon,pulbiber karışımı yerim.Ve yazarım buraya..:KK52:

Spor;
27 dk Jillian 30 day shred level 1 (4.gün)
Ve 6000 adımlık tempolu yürüyüs

Son düzenleme:
Kusura bakmayin bugun fazla giremedim misafirim vardi..

Menu

Sabah

Ceyrek bazlama icine tereyag 1 tk.
1 dilim peynir
4 zeytin

Ara hurma

Öglen

1 kucuk kurabiye baska bisey yiyemedim..

Ara turk kah.
1 bitter cik.

Aksam

1 kase tavuk sote
1 kase kabak salatasi
2 dilim tam bugday..

1.7 su
1 saat yuruyus

Birazdan nasip olursa 30 dk kondisyon bis.

Kusura bakmayin bugun fazla giremedim misafirim vardi..

Menu

Sabah

Ceyrek bazlama icine tereyag 1 tk.
1 dilim peynir
4 zeytin

Ara hurma

Öglen

1 kucuk kurabiye baska bisey yiyemedim..

Ara turk kah.
1 bitter cik.

Aksam

1 kase tavuk sote
1 kase kabak salatasi
2 dilim tam bugday..

1.7 su
1 saat yuruyus

Birazdan nasip olursa 30 dk kondisyon bis.
Oh oh oh bazlamalar kurabiyeler :KK12:
Sen o kondisyon bisikletini 1 saat falan cevir bence. Persembe günü yenecek seyler mi onlar tam tartı oncesi?

İyi akşamlar kızlar menumu paylasayim
Sabah: 7 de
Haşlama yumurta
6/7 zeytin
2 dilim peynir
Öğlen 1 de
İki kaşık Amerikan salatası
Şehriye çorbası
Saat 4 de
Neskafe ikisi bir arada
15/20 tane fındık
Akşam 6:30
Nohut
Bir parça tavuk ve 3/4 dilim patates
Bir bardak ayran
İki kaşık yoğurt zencefil zerdeçal ve tarçın karışımlı
Gün içinde 2 lt ılık su içtim
Spor evde olmadığım için yspsmiyacagim
Onun için bol bol oynayacagim

Bugünkü menüm

Sabah
1 şekersiz çay
2 dilim çavdar ekmeği arasına beyaz peynir
8-10 dal maydanoz

Ara
1 yesilçay

Öğlen
1 yeşil elma
1 subardağı kefir

Ara
1 sade t. Kahvesi

Akşam
1.5 haşlanmış yumurta
1 yemek tabağı yeşilsalata
Yarım turp

Ara
Muhtemelen sade t.kahvesi

Su 2 litre
Spor 20 dak jillian, 10 dak doris, 1 mil leslie, 200 ip atlama

Dun oğlusun dogum gununu kutladık pert oldum resmen sınıf grubuma yazdım daha 1. Sınıf en fazla 4-5 kısı olur dıyordum ama 15 tane cocuk geldı annelerıyle tabı sıteden de 10 cocuk analarıyla eee bız anneanne dayı dede derken 50-60 kışı vardık, dunya ıkramlık haxırla evı duzenle pasta sıparısı palyaco ayarla servıs ela derken gece yorgunluktan uyuyamqdım. Oğluma suprız yaptım onun o gulusune deger balonlar susler cok guzeldııııııı
Bu yorgunlukla gıdıp yurudum alkış banaaa

Back
X