Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hanımlar;
bugünkü menüm
sabah
beyaz peynirli domatesli kepekli tost.

öğlen
yarım kepçe yayla çorbası
etli taze fasulya
salata yogurt

akşam
mantarlı tavuk sote
salata

yoğurt kürü
2.5lt su
1fincan kiraz sapı cayi
1fincan kayısı cayi
1 sade turk kahvesi
30dk bisiklet interval
karin bacak ve kol çalışıldı
iyi geceler kizlar :)

Seni bu menüyle başbaşa bırakıyorum sevalcim.. Oldu mu yani?? Sonra cumaları vay efendim niye olmadı..
Lafım önce sana sonra bu ara menüleri sapıtan herkese..Herkes kendine bi çeki düzen versin lütfen.
Kendi insiyatifine bırakıyoruz herkesi ama böyle devam ederse menülere göre ceza verme işine mi dönsek diye düşünüyorum açıkçası. İsterseniz bu konuyu oylamaya sunabilirz.Kendımızı durduramıyoruz dıyosanız belkı cezalar caydırıcı olur..
Siz de haberdar olun fıkrımden kaptanlarım toplight toplight morordek morordek

Bence de ceza gelsin. Bugünkü menümü paylaştıktan sonra hatta ilk cezayı almaya talibim :duduk:

Selam güzeller nasılsınız??
:KK68: Sen nasılsın?

Kızlar slm içimde bi bıkkınlık bitmişik hastalık ve ilaçlardan yorgun düştüm artık hem yaz gelsin istiyorum hemde bu kilolar gitmeden gelmesin işte öyle bi ruh halindeyim
Hepi topu 3 ay kaldı yaza 10-12 civarı kilo vermeliyim Of ya inş bu hafta herşey daha iyi olur
Bende bendeeee o kadar vermeliyim. Moralini bozma canım, istersek yaparız. :21:

kızlar bugün benim de modum düştü.
2 gündür tuvalete çıkamıyorum davul gibi oldum. 7 aylık hamile gibi göbeğim var ve ben 97 kiloyken bile böyle göbeğim yoktu. bu şişlik p.tesiden beri var. yarın tartı günü olunca da ekstra bir gerginlik yaşıyorum. :KK43:
Kayısı, erik ya da incir kurusu artık hangisi varsa akşamdan 2 tane bir bardak suyun içine koy canım. Sabah suyu içtikten sonra yemişini de ye. Bende hamileyken çok sıkıntı yaşadın o konuda, bunu kadın doğum doktorun tavsiye etmişti. İnşallah faydasını görürsün yapabilirsen.

Eki Görüntüle 1961222 benimkiler genç kız oldu seninki ana kuzusu canım benim:):)

İkisini de Allah bağışlasın, çok tatlılar.

Dun oğlusun dogum gununu kutladık pert oldum resmen sınıf grubuma yazdım daha 1. Sınıf en fazla 4-5 kısı olur dıyordum ama 15 tane cocuk geldı annelerıyle tabı sıteden de 10 cocuk analarıyla eee bız anneanne dayı dede derken 50-60 kışı vardık, dunya ıkramlık haxırla evı duzenle pasta sıparısı palyaco ayarla servıs ela derken gece yorgunluktan uyuyamqdım. Oğluma suprız yaptım onun o gulusune deger balonlar susler cok guzeldııııııı
Bu yorgunlukla gıdıp yurudum alkış banaaa
Oğluşunun Doğum günü kutlu olsun canım, fotolarda çok güzel, Allah ayırmasın. :KK200:

Bence de ceza gelsin. Bugünkü menümü paylaştıktan sonra hatta ilk cezayı almaya talibim :duduk:

Akşamdan kayısı, erik ya da incir kurusu artık hangisi varsa akşamdan 2 tane bir bardak suyun içine koy canım. Sabah suyu içtikten sonra yemişini de ye. Bende hamileyken çok sıkıntı yaşadın o konuda, bunu kadın doğum doktorun tavsiye etmişti. İnşallah faydasını görürsün yapabilirsen.

Oğluşunun Doğum günü kutlu olsun canım, fotolarda çok güzel, Allah ayırmasın. :KK200:
Aminnnn n ne guzel bır dılek bu

hanımlar;
bugünkü menüm
sabah
beyaz peynirli domatesli kepekli tost.

öğlen
yarım kepçe yayla çorbası
etli taze fasulya
salata yogurt

akşam
mantarlı tavuk sote
salata

yoğurt kürü
2.5lt su
1fincan kiraz sapı cayi
1fincan kayısı cayi
1 sade turk kahvesi
30dk bisiklet interval
karin bacak ve kol çalışıldı
iyi geceler kizlar :)
Harikasın canim:KK54:

kahvaltı:
1,5 tost (çok tahıllı ekmek ile)
şekersiz çay

ara:
filtre kahve
elma
bir parçacık simit

öğle
fırında levrek
domates

ara:
yarım paket protein bar

akşam:
3 çiğ börek :olamaz:
ayran

aslında öğle yemeğim akşama çok yakındı ama annem sürpriz yaparak geldi ve benim damadım çok seviyo ona çiğ börek yapayım dedi, beni bitirdi. :(((( normalde 6 yı görürdüm ama zor tuttum kendimiii... cezam neyse razıyım artık kızlar.

kahvaltı:
1,5 tost (çok tahıllı ekmek ile)
şekersiz çay

ara:
filtre kahve
elma
bir parçacık simit

öğle
fırında levrek
domates

ara:
yarım paket protein bar

akşam:
3 çiğ börek :olamaz:
ayran

aslında öğle yemeğim akşama çok yakındı ama annem sürpriz yaparak geldi ve benim damadım çok seviyo ona çiğ börek yapayım dedi, beni bitirdi. :KK43:((( normalde 6 yı görürdüm ama zor tuttum kendimiii... cezam neyse razıyım artık kızlar.
En az 1 saat yürüyüs ya da 4 mil Leslie. Artık hangisini yapabilirsen. inatettimolacak inatettimolacak ekstradan ceza keserse o da yapılacak.
Persembe aksamı vallahi cıldıracagım menüleri gördükce :olamaz:

telafi edebilmek için şimdi gidip 40 dakikalık sporumu 1 saat yapmaya çalışacağım.
yarın büyük gün :)))
Spor olarak ne yapıyorsun bilmiyorum da yukarıda da yazdım en az 1 saat olsun.. Gerci bu saatte spor yapıp yarın ödem tutmazsın umarım... Of of yemeyeydin o börekleri iyiydi

En az 1 saat yürüyüs ya da 4 mil Leslie. Artık hangisini yapabilirsen. inatettimolacak inatettimolacak ekstradan ceza keserse o da yapılacak.
Persembe aksamı vallahi cıldıracagım menüleri gördükce :olamaz:
Haklısın kaptanım ya, bende yedikten sonra çok işman oldum ya üf :(((

Spor olarak ne yapıyorsun bilmiyorum da yukarıda da yazdım en az 1 saat olsun.. Gerci bu saatte spor yapıp yarın ödem tutmazsın umarım... Of of yemeyeydin o börekleri iyiydi
sorma :((( şimdi ben 1 saat eliptik bisikletime bineyim, yarında hem eliptik hem de dışarıda hafif tempolu koşu yapayım nasıl?

kızlar bügün hasatım çıktı sabah 8 den beri yeni uzattım ayaklarımı şantiyede yağmur vardı çamurda 42 numara çizme ile çamura batmamak için canım çıktı yaklaşık 20000 adım atmışız ama bunun 5-6000 adımı yağmur çamurda perişan etti tartı olmadığı için yediğime dikkat etmedim açıkcası ama çok abartmadım onu söyleyeyim bu arada ceza sistemine katılıyorum ptesi bunu düzene sokalım listeye girmek için bekleyen arkadaslar öncelik menüleri düzenli olanlara verilecek haberiniz olsun yarında koşturma ile gececek fırsat bulursam girmeye çalışırım

Kayısı, erik ya da incir kurusu artık hangisi varsa akşamdan 2 tane bir bardak suyun içine koy canım. Sabah suyu içtikten sonra yemişini de ye. Bende hamileyken çok sıkıntı yaşadın o konuda, bunu kadın doğum doktorun tavsiye etmişti. İnşallah faydasını görürsün yapabilirsen.

tesekkur ederim canim. deneyeceğim: )

kızlar bügün hasatım çıktı sabah 8 den beri yeni uzattım ayaklarımı şantiyede yağmur vardı çamurda 42 numara çizme ile çamura batmamak için canım çıktı yaklaşık 20000 adım atmışız ama bunun 5-6000 adımı yağmur çamurda perişan etti tartı olmadığı için yediğime dikkat etmedim açıkcası ama çok abartmadım onu söyleyeyim bu arada ceza sistemine katılıyorum ptesi bunu düzene sokalım listeye girmek için bekleyen arkadaslar öncelik menüleri düzenli olanlara verilecek haberiniz olsun yarında koşturma ile gececek fırsat bulursam girmeye çalışırım
kolay gelsin kaptanım: )

***5. Takım 507. Etap***

toplight (71,6/71,4/0,2/%0,28)
servey (74,7/)
matilda34 (66.9/)
ebrusonmez (55,8/)
TopaLsoLucaNn (78,6/)
candy_candy (115,6/)
gulsayszey (96,5/)
0zlem (76,4/)
inatettimolacak (63,8/)
fattofit85 (81/)

5. Takım Ortalama: %

fancynancy (84,7/) yeni üye başlangıç tarihi: 20.02.2017, başlangıç kilosu: 86, hedef kilosu: 67
raindarksky (74,5/) yeni üye başlangıç tarihi: 22.02.2017, başlangıç kilosu: 74, hedef kilosu: 65
Cikilatacanavari (89,3/) yeni üye başlangıç tarihi: 22.02.2017, başlangıç kilosu: 90, hedef kilosu: 70
Birumut55 (53,6/) yeni üye başlangıç tarihi: 20.02.2017, başlangıç kilosu: 53.8, hedef kilosu: 50
BuRCuCuKkK (57,8/) mezun olan üye geri döndü. başlangıç tarihi: 21.02.2017, başlangıç kilosu: 58.5, hedef kilosu: 52

lydznp (91,2/) yeni üye başlangıç tarihi: 23.02.2017, başlangıç kilosu: 92, hedef kilosu: 70
sisebe (69/) yeni üye başlangıç tarihi: 27.02.2017, başlangıç kilosu: 69, hedef kilosu: 52
Ayse8747 (70/) yeni üye başlangıç tarihi: 27.02.2017, başlangıç kilosu: 70, hedef kilosu: 52
betulaltaylar (76/) yeni üye başlangıç tarihi: 27.02.2017, başlangıç kilosu: 76, hedef kilosu: 57

wendigo (63,9/)
KumraL_KrakeR (66,8/)
morordek (70,5/)

Kızlar evimde olsaydım ve tartılsaydım muhtemelen daha düşüktü ama tartı yok çarşamba günki tartı sonucu

Back
X