Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sen napcan o arada acaba :KK70: gelirsem alirim tum mal varligini elinden valla.. o koca pilates setinden davuklarina kadar.. :KK70:

Yumurtanin beyazindan yapiliyo sadece kaptanim. Saf protein detokslarinda yaptiriyolar.. sabah hasladigimin sarisini arkadasa sattim,omletlerin sarisini da aksama omlet yapip benim 50kilo ev arkadasimin agzina tikicam :KK70:
Kerimcigim de diziden kaptanim :KK70: hayat sarkisi var bu aksam,nami diger birkan sokullu :KK36:
Ezelden beridir cok beğenirim o adami her hali ayri karizmatik tatliss..
Benim vakvakin tek kiskandigi adam :KK70: cok satasinca bana kerim kartini oynuyom,gecen guya beni sinirletirken ne sevicem seni dedi,ben de sana bakmazdim ya hayaller birkancigim hayatlar vakvak dedim bi sinirlendi :KK70:
Yavrusum olursa o benzese bari ona dedim iyice köpurdu iyi git ondan yaparsin cocuk dedi ahahaha :KK70:
hahah adamı katilmi edicen kızzzzz sen hamileyken bak resmine benzer belki:KK70:
tamam ya tavuklarım pilates setim kurban olsun sana ama eliptiğimi virmem:KK70:

kivi diyeti 4 günden fazla yapılmayacak tekrarı 5 gün sonra olur
Kahvaltı:
1 adet kivi, 1 su bardağı yoğurt, 1 dilim ekmek

Ara Öğün: 1 adet kivi

Öğle: 1 kase sebze çorbası, Doyana kadar kivi

Ara Öğün: 1 adet kivi

Akşam: 1 adet kivi, 2 adet haşlanmış yumurta, 1 tabak sebze yemeği yada tercihe göre 100 gram et.

Dipnot 1: Gece rahat uyumak ve midenizi rahatlatmak için şekersiz olarak papatya çayı tüketebilirsiniz.

Dipnot 2: 4 günlük diyetiniz boyunca şekersiz çay ve su hariç diğer içecekleri içmeniz yasaktır.
İyi gibi kiveri guzel sec ama canim benim dilim kabariyo biraz sert olunca. Bi 4gun sikilmazsin umarim ayni menuden..
Sadece ananas kabugumu kaynatıyoruz?
Benim klasik odem cayimdan yaptim. Basrol oyuncusu degisir sadece.
ananasin kabuklari 1kabuk tarcin yarim limon sıktım kendini de attim,2tane karanfil,taze zencefilim bitmis 1cay kasigida toz zencefil koyup kaynattim canim.
Evde musait olunca yesilcayimi da boyle demliyorum ben
hahah adamı katilmi edicen kızzzzz sen hamileyken bak resmine benzer belki:KK70:
tamam ya tavuklarım pilates setim kurban olsun sana ama eliptiğimi virmem:KK70:
Az bile yaptim benle ugrasmalarini getiricem burnundan kiskansin accik..simdi kotlarima laf etmeye basladi da bi yaz gelsin giyicem sortlari etekleri fiti fiti gezicem :)
Ben olan maldan konusurum bu arada farazi mala ne konusup cenemi yoracam :lülülü: :D

İyi gibi kiveri guzel sec ama canim benim dilim kabariyo biraz sert olunca. Bi 4gun sikilmazsin umarim ayni menuden..

ananasin kabuklari 1kabuk tarcin yarim limon sıktım kendini de attim,2tane karanfil,taze zencefilim bitmis 1cay kasigida toz zencefil koyup kaynattim canim.

Az bile yaptim benle ugrasmalarini getiricem burnundan kiskansin accik..simdi kotlarima laf etmeye basladi da bi yaz gelsin giyicem sortlari etekleri fiti fiti gezicem :)
Ben olan maldan konusurum bu arada farazi mala ne konusup cenemi yoracam :lülülü: :KK70:
hee iyi o zaman sen gidince alayım ben yoksa sen onuda alırsın:KK70::KK70::KK70:senle baş mı edilir:KK70:

gelde benim yağlarıda bi korkut :KK70:

evet canım 2 tane fıtığım birde 3-4 sene önce trafik kazasından kalan belimdeki bir kemikte biraz yamukluk var kilo o yüzdende yasak bana ..
ay ben pc ye birşey indiremiyorum ya habire netten açıyorum

belkide güzel olur denemek lazım :kk77:

benim vucudda kafayı yedi 10 günde bir diyete başlıyorum:KK70:

ondaki irade bizdede olsaaaaa:KK68:
Fıtıgın varsa dikkatli olmalisin canim gecmis olsun.:KK36:
Guzel gorunyor kivi diyeti bence denenebilir.:KK56:
Ben şimdilik çıkıyorum kızlar Jillian'ımı aradan çıkartimde aksama kalmasın..:KK73:

Ben olan maldan konusurum bu arada farazi mala ne konusup cenemi yoracam :lülülü: :KK70:
canım bu kivi diyetinde şekersiz çay ve su hariç herşey yasak diyor .. çaydan kastı siyah çaymı yeşil çay içebilirim dimi birde sade türk kahveside mi içemiyoruz sen yapıyorsun ya ondan sana soruyorum

ayy sorma insan yaşlı olunca öğreniyo işte bi de 2 çocuk büyütünce :)

canım ben net bir diyet yapamadım sadece yediklerime dikkat ederek 3 ayda falan gitti sanırım çok ağır gidiyor anlayacağın

ben maalesef 4 yıl aradan sonra yine başladım

yaa ilaçlarda zeytinyağı ile az biraz çıkıyorum

sabah kalktığımızda ankarada da vardı kar

geçmiş olsun tatlım

tatlım o nisan başı gibi gelebilecek şimdilik sadece cumaları bildirimde bulunuyor bazı sorunlar yüzünden izin istedi

Yaaaa, keşke başlamasaydın :KK43:

ne kadar oldu canım alalı ay evet biri demiş 3 ay zor kullandım servisten gelmiyo diye

ama sende hiç aşırı kilolu olmadınki benim bildiğim kadarı ile annen bizi görse ödü kopar demekki:KK70:

ay çok geçmiş olsun canım yaa iyi olur inşallah bir an önce:anne:

Geçen yaz almıştık. Temmuz Ağustos falandı herhalde. yeni sayılır.

canım bu kivi diyetinde şekersiz çay ve su hariç herşey yasak diyor .. çaydan kastı siyah çaymı yeşil çay içebilirim dimi birde sade türk kahveside mi içemiyoruz sen yapıyorsun ya ondan sana soruyorum
Ya bazisi kesinlikle vermiyo. Dun icmistim bi t.kahvesi ama bugun icmedim. Mesela isvec yaparken cay bile yasakti sadece kahve vardi

nilsub nilsub bu detox güzelmiş aslında ama 4 gün aynısı sıkar bence de, özgem seninki şeyda çoşkun muydu? tambak geldi aklıma :) bi detoxta ben patlatsam kocamla.
Aynen o da yapiyodu.. evet canim seyda coskun. Ben ilk defa yapiyorum onunkini. Daha once isvec yapmistim 1hafta,arada da muz sut yapiyodum ;)

Ay ben bugun hic yazmamısım sanırım, yogunluktan kendimi gördüğüm mü var

1.Matilda -------- 65.5
2.0zlem------------73.9
3.moni------------106,5
4.lydznp-----------87.5
5. morordek ------73.1
6. ebrusonmez----55.8
7.nilsub ----78,5
8.servey------73,5
9.cikilatacanavari------85.9
10.toplight------- 70,9
11.inatettimolacak------- 61,9
12.aytozuvegece -------75.7

kızlar bu cumaki hedeflerimiz
benim 400 gr ım kaldı hadi bakalım sizlerin ne olacak
Cok güldüm simdi bu hedefime. Bence ben olmusumdur 73 coktan :KK48:
çok yakın kilolarımız canım:spor:eliptiği alsamda kapışsak:KK11:
Şimdi de fancynancy'i mi seçtin kendine? :D
morordek morordek ordekcim sen nerelerdesin,iyisiniz minnak prensle dimi??
Tez hocanin isguzarligi mi tuttu yine yoksa :KK51:
Ya benim işim biter mi kuzum? Deneye başladım, veri topluyorum, anam ağlıyor resmen. Katılımcı lazım bana, insanlara dil dökmekten imanım gevredi :KK61:

Şimdi de fancynancy'i mi seçtin kendine? :KK70:

Ya benim işim biter mi kuzum? Deneye başladım, veri topluyorum, anam ağlıyor resmen. Katılımcı lazım bana, insanlara dil dökmekten imanım gevredi :KK61:
Kiz bi tabur adamiz burda lazimsak kullan bizi de ;)

Ya bazisi kesinlikle vermiyo. Dun icmistim bi t.kahvesi ama bugun icmedim. Mesela isvec yaparken cay bile yasakti sadece kahve vardi

Aynen o da yapiyodu.. evet canim seyda coskun. Ben ilk defa yapiyorum onunkini. Daha once isvec yapmistim 1hafta,arada da muz sut yapiyodum ;)
Günde bir tane içeyim bakalım..

kanal de nin dizisi hayat şarkısında kerim var ona diyoruz:KK70::KK70::KK70:
hmm tv seyretmeyince yabancı kalıyoz tabisine
kızlar yarın kivi diyetine başlıyorum hadi hayırlısı bakalım desteklerinizi esirgemeyim gazla çalışıyorum:KK70::KK70::KK70:
kızım sen güzel gidiyordun neden detoks yapıyon ki yap normal diyeti detoks sonra yaparsın
Yaaaa, keşke başlamasaydın :KK43:
keşke ama bunu demek için çok geç

Şimdi de fancynancy'i mi seçtin kendine? :KK70:

şekerim biz varız aday ben zamanında USA daki kuzenimin verisi için işyerinde anket yaptırmıştım

Back
X