- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #235.601
ay rahatladım canım ben geçtimi seninde rahatsızlığın..Canım benim sade soda bende içtimnilsub azcik rahatladim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay rahatladım canım ben geçtimi seninde rahatsızlığın..Canım benim sade soda bende içtimnilsub azcik rahatladim
hoşgeldin canım tabii buyurMerhaba beni de aranıza alirmisiniz
menün iyi canım: )Menum
Sabah 09.00
1 yumurtadan omlet
1 kk peynir
1 dilim tb ekmeği
1 şekersiz açık çay
Ara
1 sade t. Kahvesi
1 yeşil elma
Öğlen 12.30
1 kepekli sandviç ekmeğinin içinı çıkarıp bol peynir ve bol marul koydum. Evden öğlen yemeği olarak götürdüm okula
1 bardak kefir
Ara
1 zencefilli yesilcay
1 kayısılı form çayı
1 activia yoğurt
Akşam 17.45
2 y.k. bulgur pilavı
1 kase bezelye yemeği
Su 2 litre
Spor 2 mil leslie
ya canım git gide kolaylaşıyo artıkALLAH kolaylik versin sana saat 5de 4kasik yogurtla sabah edeceksin. yok canim bu azimle seni kimse sollayamaz![]()
miden unuttu tabi kısırı limonlu keki ondandir. benim oyle oluyor. özellikle tatlı birseyse yediğim midem bulanıyor.Ay kızlar midem fena bulanıyor.. Neden acaba hasta olmam inşallah...yediklerim dokundu galiba![]()
ay sorma canım ya bakma sen akşamı hafif tutup bol su maden suyu kesti yoksa fenalardaydım birde akşam yeseydim düşünemiyorummiden unuttu tabi kısırı limonlu keki ondandir. benim oyle oluyor. özellikle tatlı birseyse yediğim midem bulanıyor.
ah güzelim vallahi bu hafta tırlatacaktım. 5dk mesafemizde hastane var randevuyu 9gun sonraya alabiliyorum. ama medikalparkta buldum. yarin doktora gideceğim. bir sorguya cekeyeyim bakalim neden boyle olmuş. 1 hafta daha boyle giderse bilemiyorum kendimi odaya kilitleyeceğimnilsub Canım aspir yagi ,corek otu yagi ve chia aldım hatta wasa bile aldım.
Sabah ac karnıma 1 cay kasıgımı iciyoruz. Kahvaltı icin beklememize gerek varmı ictikten sonra?
----
Yarın yeni bir gün.. Güne guzel baslamak istiyorum. Bu haftada kendimi cok ac birakmadan dikkat edicem kizlar yine ayni sekilde olursa tekrardan doktora gitmeyi dusunuyorum.
lydznp aynı kaderi paylastık bu hafta..
Insallah bu hafta bomba gibi sonuclar görecegiz..![]()
canım kıyamamÖğlen yediğim için akşamı hafif tutmak istedim doyuyorum artık 1haftadır alıştım galiba öğlen yiyince dokundu mideme rahatsız etti..kısırla kek ağır geldi...yemicem bir daha![]()
canım bence 45 dk leslie yetmez sana. patatesi de tuketmemek lazimKızlar bende menumu paylasayim
Sabah bir bardak süt zencefil zerdeçal ve tarçın karışımlı
Bir simit ( Giresun simitin susamsiz )
Öylen 1 de
Mercimek çorbası
Yarım şiş tavuk ızgara
Akşam 7 de
Tulum peyniri kk kadar
3 tane köfte 2 dilim patates
3 tane zeytin
Bir tatlı tabağı kabak tatlısı
Gün içinde 2 lt ılık su içtim
Kayısili form çayı içtim 2 fincan
Leslie yapacağım 45 dakika
Kabak tatlısını yakmam lazım![]()
leslie nin 2 saatlik olanını bulsuncanım bence 45 dk leslie yetmez sana. patatesi de tuketmemek lazim![]()
yok ya her hafta aynı olamaz canım merak etme bu hafta verirsinizah güzelim vallahi bu hafta tırlatacaktım. 5dk mesafemizde hastane var randevuyu 9gun sonraya alabiliyorum. ama medikalparkta buldum. yarin doktora gideceğim. bir sorguya cekeyeyim bakalim neden boyle olmuş. 1 hafta daha boyle giderse bilemiyorum kendimi odaya kilitleyeceğim![]()
canım kıyamam![]()
uzun sure şekerli yiyecek tüketmeyince bünye alışıyor. şekeri alincada karatay hoca geliyor aklima şeker en tatli zehirdir diye. gercekten de belirtiler zehirlenme belirtisi mide bulantisi baygınlık hissîÇok kötüyüm midem bulanıyor çayına bile şeker atmıyorum yemem yemem şuan saçmaladım keşke biri beni durdursun deseydim((((((
Canım biraz geçti şimdi bir tane daha içeceğim sporumada basliycam leslie mı yani inşallah gece rahat uyurum :)ay rahatladım canım ben geçtimi seninde rahatsızlığın..
Patates iki ince dilimdi zaten yergibi görünmek için evdekilere ama tatlıyı götürdüm tabiki şimdi leslie ne basliyacagim yatana kadar devam bir saat olur herhaldecanım bence 45 dk leslie yetmez sana. patatesi de tuketmemek lazim![]()
iyi bari benimde geçti artık acıkmaya bile başladım ay rahatladım yatıcam birazdan sana kolay gelsin o kabak tatlısının enerjisini atıcak leslie yok haberin olsunCanım biraz geçti şimdi bir tane daha içeceğim sporumada basliycam leslie mı yani inşallah gece rahat uyurum :)
güzel olmuş canım akşam hafif ohh misssIyi aksamlar kizlar
Menumu paylasayim hemen
Kahvalti
1 yumurta
1 dl ekmek
Peynir 5 zeytin
Ogle
4 kuru dolma
Ayran
Ara 1 elma yarim portakal
Aksam
ton balikli salata
25 dakika karisik egzersizler yaptim
canım canan hocanın dedikleri çok doğru hak veriyorum kadına helal olsun susturamıyorlar kadınıuzun sure şekerli yiyecek tüketmeyince bünye alışıyor. şekeri alincada karatay hoca geliyor aklima şeker en tatli zehirdir diye. gercekten de belirtiler zehirlenme belirtisi mide bulantisi baygınlık hissî
Çok güzel olmus cnmIyi aksamlar kizlar
Menumu paylasayim hemen
Kahvalti
1 yumurta
1 dl ekmek
Peynir 5 zeytin
Ogle
4 kuru dolma
Ayran
Ara 1 elma yarim portakal
Aksam
ton balikli salata