Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menum

Sabah 09.00
1 yumurtadan omlet
1 kk peynir
1 dilim tb ekmeği
1 şekersiz açık çay

Ara
1 sade t. Kahvesi
1 yeşil elma

Öğlen 12.30
1 kepekli sandviç ekmeğinin içinı çıkarıp bol peynir ve bol marul koydum. Evden öğlen yemeği olarak götürdüm okula
1 bardak kefir

Ara
1 zencefilli yesilcay
1 kayısılı form çayı
1 activia yoğurt

Akşam 17.45
2 y.k. bulgur pilavı
1 kase bezelye yemeği

Su 2 litre
Spor 2 mil leslie
menün iyi canım: )

nilsub nilsub Canım aspir yagi ,corek otu yagi ve chia aldım hatta wasa bile aldım.
Sabah ac karnıma 1 cay kasıgımı iciyoruz. Kahvaltı icin beklememize gerek varmı ictikten sonra?
----
Yarın yeni bir gün.. Güne guzel baslamak istiyorum. Bu haftada kendimi cok ac birakmadan dikkat edicem kizlar yine ayni sekilde olursa tekrardan doktora gitmeyi dusunuyorum.:KK39:

lydznp lydznp aynı kaderi paylastık bu hafta..:KK35:
Insallah bu hafta bomba gibi sonuclar görecegiz..:KK36:
ah güzelim vallahi bu hafta tırlatacaktım. 5dk mesafemizde hastane var randevuyu 9gun sonraya alabiliyorum. ama medikalparkta buldum. yarin doktora gideceğim. bir sorguya cekeyeyim bakalim neden boyle olmuş. 1 hafta daha boyle giderse bilemiyorum kendimi odaya kilitleyeceğim :KK70:

Kızlar bende menumu paylasayim
Sabah bir bardak süt zencefil zerdeçal ve tarçın karışımlı
Bir simit ( Giresun simitin susamsiz )
Öylen 1 de
Mercimek çorbası
Yarım şiş tavuk ızgara
Akşam 7 de
Tulum peyniri kk kadar
3 tane köfte 2 dilim patates
3 tane zeytin
Bir tatlı tabağı kabak tatlısı
Gün içinde 2 lt ılık su içtim
Kayısili form çayı içtim 2 fincan
Leslie yapacağım 45 dakika
Kabak tatlısını yakmam lazım :KK43:
canım bence 45 dk leslie yetmez sana. patatesi de tuketmemek lazim ;)

ah güzelim vallahi bu hafta tırlatacaktım. 5dk mesafemizde hastane var randevuyu 9gun sonraya alabiliyorum. ama medikalparkta buldum. yarin doktora gideceğim. bir sorguya cekeyeyim bakalim neden boyle olmuş. 1 hafta daha boyle giderse bilemiyorum kendimi odaya kilitleyeceğim :KK70:
yok ya her hafta aynı olamaz canım merak etme bu hafta verirsiniz:spor:

Çok kötüyüm midem bulanıyor çayına bile şeker atmıyorum yemem yemem şuan saçmaladım keşke biri beni durdursun deseydim :KK43:((((((
uzun sure şekerli yiyecek tüketmeyince bünye alışıyor. şekeri alincada karatay hoca geliyor aklima şeker en tatli zehirdir diye. gercekten de belirtiler zehirlenme belirtisi mide bulantisi baygınlık hissî

Canım biraz geçti şimdi bir tane daha içeceğim sporumada basliycam leslie mı yani inşallah gece rahat uyurum :)
iyi bari benimde geçti artık acıkmaya bile başladım ay rahatladım yatıcam birazdan sana kolay gelsin o kabak tatlısının enerjisini atıcak leslie yok haberin olsun:KK70::KK70::KK70::KK70:45 çarpı 2 yapsan ancak:KK70::KK70::KK70:

uzun sure şekerli yiyecek tüketmeyince bünye alışıyor. şekeri alincada karatay hoca geliyor aklima şeker en tatli zehirdir diye. gercekten de belirtiler zehirlenme belirtisi mide bulantisi baygınlık hissî
canım canan hocanın dedikleri çok doğru hak veriyorum kadına helal olsun susturamıyorlar kadını:KK9:

Back
X