- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #236.401
ok bir papatya yapayim o zaman. pazar günü yaptigim pilatesin kas ağrıları hâlâ geçmedi. dokuluyorum 2 gündürpapatyada çok iyi oluyor canım..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ok bir papatya yapayim o zaman. pazar günü yaptigim pilatesin kas ağrıları hâlâ geçmedi. dokuluyorum 2 gündürpapatyada çok iyi oluyor canım..
Benimde pilatesten karın kaslarım agrimis. Vücut alışık değil yaok bir papatya yapayim o zaman. pazar günü yaptigim pilatesin kas ağrıları hâlâ geçmedi. dokuluyorum 2 gündür![]()
hadi bakalım sağlıkla kilolara veda başlangıcıIyi akşamlarrbaşlangıç kilomu yazmayı unuttum iki gündür sabah tartiliyorum aynı çıkıyo. 76.400 olarak başladık bakalım
bugun acayip iştahım açık acaba dün ilaç kullanmaya başladım ondan olabilir mi 2 haftadır iyi gidiyodum acıkmıyodum grip için 3 tane ilaç içiyorum sabah öğle akşam ondan galibatarhana çorbasını diyetisyen bana 1 kepçe vermisti. 1 dilim ekmek yerine. bence 1-2 kacik cok degil. ama makarna salçalı yağıda yerindeyse
neyse yeşil cay telafi eder belki. bir de yediklerimiz 24saat sonra yağ olarak depolaniyormus. buda ek bilgi olsun![]()
Aksam 2 ara ogunun mu var?bende sadece taze meyve var 1. ara öğündede 2. ara öğündede
ay sende bendensinKızlar bir de ben 20 gün sonra manisa ya annemlerin yanına gidicem. 20 günde ne kadar verebilirim. Böyle şişko gitmek istemiyorum.
hayır canım kahvaltıdan sonraki 1. ara öğün öğleden sonra 2. ara öğün ikisindede taze meyve yenicek diyor mevsim meyvesi 1 taneAksam 2 ara ogunun mu var?
aman ya bacaklarım tutmuyor. yürüyemiyorum ne beter birşeymiş. unutmusuz kaslarimizin yerlerini spor yapmaya yapmaya. ben 1 kerede 10 barfix ceken insandim yaziklar olsun banaBenimde pilatesten karın kaslarım agrimis. Vücut alışık değil ya
Vücut unutuyor zaman geçince işte spor çok güzel bişey hep yapılsa keskeaman ya bacaklarım tutmuyor. yürüyemiyorum ne beter birşeymiş. unutmusuz kaslarimizin yerlerini spor yapmaya yapmaya. ben 1 kerede 10 barfix ceken insandim yaziklar olsun bana![]()
![]()
benim 1. ara da meyva kuru. ve 3 ara ogun var. 2. arada sut ve taze meyva.meyva yemiyorum diye 3 ara ogune meyva koydu.bende sadece taze meyve var 1. ara öğündede 2. ara öğündede
olabilir. sen diyetisyenin verdiği menüyü uyguluyormusun?bugun acayip iştahım açık acaba dün ilaç kullanmaya başladım ondan olabilir mi 2 haftadır iyi gidiyodum acıkmıyodum grip için 3 tane ilaç içiyorum sabah öğle akşam ondan galiba
hahah benim akşam yemeğinden sonraki ara öğünü karaladı yemiyim diye çok mu kilolu gördü acaba benibenim 1. ara da meyva kuru. ve 3 ara ogun var. 2. arada sut ve taze meyva.meyva yemiyorum diye 3 ara ogune meyva koydu.
yok uygulamıyorum şuan başlasam mı acabaolabilir. sen diyetisyenin verdiği menüyü uyguluyormusun?
ayva varsa yarim ayva ye. acayip tokluk veriyor. hem grip ve soğuk algınlığına da iyi geliyor. cayinin icine 1 dilim de koyabilirsin.hayır canım kahvaltıdan sonraki 1. ara öğün öğleden sonra 2. ara öğün ikisindede taze meyve yenicek diyor mevsim meyvesi 1 tane
bugun düne göre daha iyi olmuş afiyet olsunMenumu de yazayım
Sabah
Yesilcay
Tb ekmeği ile Kaşarlı tost
1 domates
5 zeytin
Çay
Ara
Üç diyet bisküvi
Şekersiz çay
Öğle
4 tavuk kanat