Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugünkü menüm

Sabah 08.30
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
3 zeytin
1 dilim t.b ekmeği
2 açık şekersiz çay

Ara
1 sade kahve
2 ceviz

Öğlen 12.00
2 kase tavuklu şehriye çorbası
1 dilim t.b ekmeği
1 kase salata

Ara
1 yeşil elma
1 s.b kefir

Akşam 18.00
1 kase yoğurt
1 kase yesilmercimekli salata

Su 2 litre, 2 yesilcay
Spor 1 mil leslie
afiyet olsun güzel olmuş:super:

Şaşı oldum ben ya bugün nobetciyim sabah beri giremedim bir türlü okuyana kadar canım çıktı neler yaptınız bugün bakayım
nilsub nilsub bol bol yedin inşallah
yok ya bendeki bedevi şansı:silah: dün aldığım eliptik 1,390 tl idi bugun spor malzemeri %15 indirime girmiş aldığım eliptik 1,180 düşmüş almak istiyenlere duyrulur
Ah ahahskxl kahkahalar attım resmen ya :D

ettim valla hemen edildi kargoya verilmediği için sorun olmadı ay iyi oldu kız ama neden diye soruyorlar fiyatı için yazdım tel msj geldi paranız bankaya iade edilmiştir diye iyi oldu ..yeniden indirimli olanı şipariş vereyim..:halay:sağol tatlım
Çakal seni bir daha hayırlı olsun bakalım :D

c.tesi günü gitmiştim goz dr. telasi a unuttum kan vermeyi. bugun yine goz dr. da tetkikim vardı o arada veririm dedim. ama kayıt icin 1 gittim 989tl fiyat cikardilar. ben o paraya eliptik alırım diye yaptirmadim. devlet hast. e gidip orada yaptıracağım artik.
Sen çok yaşa emi eliptik alırım diyor ya :D
hemen ara şikayet et. olmadi sende olmayan (varsa şayet) bir spor malzemesi hediye etsinler.:KK66:
Kalmamış bugün sayılanları gordum yani sanmıyorum evrende nilsub nilsub için spor aleti kalmadı :D
ay sorma yedim ay üzüldüm ama çok fena gribim sürekli bişey yemek istiyorum..
şimdi sofrada bir kaç kaşık tarhana çorbası birkaç kaşıkta salçalı makarna azcık salata yedim menüme ek ..:oops:
yeşil çayımı aldım hemen elime içiyorum ..10 gündür çok iyi gidiyodum kaçamak sayılmaz dimi bunlar pişmanım hakime hanım:silah:
Ohh Ohh yağ olsun bal olsun afiyet olsun :D

hahah benim akşam yemeğinden sonraki ara öğünü karaladı yemiyim diye çok mu kilolu gördü acaba beni:KK70:
Ye sen canimcim İskender ismarlayayim ben sana ama akşam 9dan sonra ısmarlarım :D

Şaşı oldum ben ya bugün nobetciyim sabah beri giremedim bir türlü okuyana kadar canım çıktı neler yaptınız bugün bakayım
nilsub nilsub bol bol yedin inşallah

Ah ahahskxl kahkahalar attım resmen ya :KK70:

Çakal seni bir daha hayırlı olsun bakalım :KK70:

Sen çok yaşa emi eliptik alırım diyor ya :KK70:

Kalmamış bugün sayılanları gordum yani sanmıyorum evrende nilsub nilsub için spor aleti kalmadı :KK70:

Ohh Ohh yağ olsun bal olsun afiyet olsun :KK70:

Ye sen canimcim İskender ismarlayayim ben sana ama akşam 9dan sonra ısmarlarım :KK70:
ay buda bi alem dün pasta yiyen kız bugun neler söylemiş:KK70::KK70::KK70:
yok ya o kadar spor aletim yok kız bunlar abartıyo hayır aldım adam parasını ödedi hiç kullanmadım yinede bunlar kadar laf söylemedi:KK70::KK70::KK70:

Yaz kızımmm; servey kadınlar külübübde step müziği ararken öyle bir veriye ulastı, eliptik almak ısteyen nilsub nilsub hatırlayıp ifsa etmek ıstemiş amacı gaza getırmek olsa da ortim inatettimolacak inatettimolacak hemen atılıp ortalığı duman etmiş sonra da morordek morordek de orti listesi yapmak istemiş durum bu :dua:
çakal sürüsü gibisiniz birinden kurtuluyon öteki geliyo:KK70::KK70::KK70:

ay buda bi alem dün pasta yiyen kız bugun neler söylemiş:KK70::KK70::KK70:
yok ya o kadar spor aletim yok kız bunlar abartıyo hayır aldım adam parasını ödedi hiç kullanmadım yinede bunlar kadar laf söylemedi:KK70::KK70::KK70:
Bizi enişte tuttu ben dıyemıyorum sız deyın dedıı:KK31:

Back
X