- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #236.681
oo güzellllMenu
15.00
1 yumurtadan sucuklu yumurta
1kk petnir
1dlm tbe
19.00
10 küçük sardalya
Bol salata
1 tbe
1 litre su baya uyumam daha çok icerim
2 orta türk kahvesi
Spor yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oo güzellllMenu
15.00
1kk petnir
1dlm tbe
19.00
10 küçük sardalya
Bol salata
1 tbe
2 orta türk kahvesi
Spor yok
Spor salonlarındakı yer doşemelerı eksık bır tek nilgün debendeki aletler sendekilerle kıyaslanamaz. ALLAH aşkına step tahtasi ne yaaa... hic almak aklımın ucundan geçmedi![]()
ay canım ne işiniz var yahu diğer taraflarda hoş geldinİyi akşamlar kızlar herkezden özür dilerim yine Ban yedim neguzel burda takılıyorum ne işim var... Sizden ayrı kaldım ikigundur mutsuz kaldım iki çikolata ve bir şekerfare yedim sonra yediklerime pişman oldum
Eyer beni kabul ederseniz sizinle burda devam etmek isterim...
rahat spor yapılıyorsa düşünebilirimSpor salonlarındakı yer doşemelerı eksık bır tek nilgün de![]()
Çok teşekkür ederim arkadaşımay canım ne işiniz var yahu diğer taraflarda hoş geldin![]()
kızlar buda benim menümmm..
kahvaltı 1 haş yumurta 2kk peynir 2 dilim domates 4 zeytin 1 dilim tbe şekersiz çay
ara sade türk kahvesi 1 kuru incir 1 gün kurusu kayısı
öğlen 3 yk ıspanak sote 100 gr kadarda körili tavuk yağsız tavada 1 bardak ayran 1 dilim tbe
ara yarı süt yarı su sade nescafeli kahve 1 muz 1 hurma
akşam 3 yk kıymalı soğanlı harca 2 yumurta 1 dilim tbe
spor 40 dk yürüyüş
su 1.5 bitti
3 kupa yeşil çay
Kizlar yazmis ben kimi gorduysem gecmedi bebeyim..
Al bak iste :) millet evlensin diye kandirikliyolar bence
Bak cocukla da gecmiyomus iste.. hep insanlari yiyorlar
Kanmayin bu da fazla cocuk yapin diye atiyo bence![]()
kıymayınYaaa gör gör boyle hayınn bir ortidir bu nilgün..anlarsin bizim dediklerimizi artik :)
nöbetemi gideceksin? ye kızarmış yagli balıkları sonra otur popişin üstüne ne o mens olmus. kizim biz o dönemde bile bisiklet pedalı çevirdik. kaldir da yürü bari. ağrında kalmaz hem. saka bir yana yürüyebiliyorsan biraz yürü olmadi leslie 1 mil yap.Menu
15.00
1kk petnir
1dlm tbe
19.00
10 küçük sardalya
Bol salata
1 tbe
2 orta türk kahvesi
Spor yok
sorma çok gereksiz bir şeymiş aldıktan sonra anladım![]()
doğrudur inanırım diyeceğim ama evinde parke vardır canim. bence tek eksik kenarlardaki barlardırSpor salonlarındakı yer doşemelerı eksık bır tek nilgün de![]()
sen ne işler çevirdinki bizden ayri?İyi akşamlar kızlar herkezden özür dilerim yine Ban yedim neguzel burda takılıyorum ne işim var... Sizden ayrı kaldım ikigundur mutsuz kaldım iki çikolata ve bir şekerfare yedim sonra yediklerime pişman oldum
Eyer beni kabul ederseniz sizinle burda devam etmek isterim...
Bende yürüyüs yapıyorum kızlar 35 dakikaya tamamlicam.![]()
aa... lutfen cok ortili şirket gibi olduksağol canım bir siz biliyosunuz kıymetimi![]()
Yürüyüşümü 55 dakikaya tamamladım.![]()
sende evdesin galiba. vaktin oluyor. farkettim yani sabah aksam spordasin. bende evde olugum zaman öyle oluyorYarın sabah uyanir uyanmaz Leslie yaparım yine..
Aslinda sporsuz bir gunum gecmiyordu canim rahatsizlaninca bir kac gun yapamadim.
Simdi cok halim olmasada kendimi zorluyorum.![]()
hayırlı olsun canim. ALLAH bol ve bereketli etsin işiniziKızlar BENİM çalıştığım yer taşınıyor dün çıkışımızı verdik işten ayrılıyoruz eşimde bende tekstil de model dikimde calisiyorduk ...
Şimdi kendi yerimizi kuruyoruz soobe markası ile devam edeceğiz biz cocuk modelleri yapacağız dükkan kiraladık 15 gün sonra faaliyete geçer çok heyecanlıyım 12 yıldır model dikimde calisiyorduk artık kendi mekanimiz kendi işimiz olacak hayırlısi Allah dan
selamSelam gencolarrr
Allah razı olsun kardeşim allahım hayırlı ve helalinden kazanmayı nasıp etsin inşallahhayırlı olsun canim. ALLAH bol ve bereketli etsin işinizi![]()
sen yine de yeme. ben sebep olmak istemem. o kadar vicdansız değilim ama 4kg verirsen 2 de. yavaş yavaş alıştıra alıştıra söyle
Yeşil çay kalorisiz. günde 3 fincan diyorlar. ne zaman içtiğin sana bağlı ama 4den sonra içmek uykusuzluk yapıyor. enerji verdiği için.
Hmm Diyet ortaklığı , güzelmiş. Canim benim , gitmemide istemezmis .Yok canım yeni geldim gidermiyim hiç sizi de çok sevdim; ) Bim de varmiymis ya yarın Bim den aliyimağızlarını yesinler kızçenin..
ay sendeki spor aletleri azmı acaba
ya diyet ortaklığı canım ..daha fazla ilgileniyoruz birbirimizle
yok gıı nereye
bende kullanıyorum bimden alıyorum arada yiyiyorum değişiklik oluyor..
âmin inşALLAH kardeşimAllah razı olsun kardeşim allahım hayırlı ve helalinden kazanmayı nasıp etsin inşallah![]()
ay bende sevdim seniHmm Diyet ortaklığı , güzelmiş. Canim benim , gitmemide istemezmis .Yok canım yeni geldim gidermiyim hiç sizi de çok sevdim; ) Bim de varmiymis ya yarın Bim den aliyim