Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Haklısın ya cocuksuzda olmaz heralde :KK48:
En iyisi hamileliktede dikkat ederek olabildiğince az kilo almak.
Evet en güzeli o aslında ama ben ettim sen etme, hiç iştahıma hakim olamadım valla hamilelikte :KK72:
Ayy deme deme :))
Almam ya almam demi?? :eek:
Almayayım ya :KK14:
İnsallah almazsın ama senin şehir dışı maceraların pek masum olmuyor genelde :KK48:

Ayy güzel güzel sonuçlarla gel..
Hurma falan yemeye başladın mı canım??
Doğumu kolaylaştırıyormuş ya hani, gerçi ne zamn yenmeye başlanmalı bilmiyorum.
Evet hurma için öyle diyorlar ama ben henüz başlamadım. 36. haftayı da bi göreyim de sonra başlarım diyorum. Şimdiden başlayıp erken gelmeye falan kalkmasın :KK48:
Sabah
2 günkurusu
1 kupa bitki çayı

Kahvaltı
Yarım dilim tbe
1 dilim pastırma
1 ince dilim eski kaşar
4 zeytin
Çay

Ara
Ufak kase yoğurt
Yarım muz
Filtre kahve

Akşam
Peynirli yumurta (2 yumurtadan)
1 etimek

Ara
250 ml kefir
Yarım bardak ayran

Su
1,5 litre kadar
1 kupa yeşil çay
1 kupa mistik chai
2 kupa karışık bitki çayı

Spor
Leslie burn body fat 2 mile
Güzel menü olmuş bak bugun ;)

Güzel menü organigim, gecmis olsun cok

Yaa doğru kk kibrit kutusu demekti di mi :KK70:
O zaman çok az yemissin aslında ama saglıksız olmus, kendin de kabul etmissin zaten :)

Menü gayet güzel hadi bakalım yarın güzel eksiler görürsün umarım :KK66:
inşALLAH canım :KK66:
Ama emzirirken kilo vermeyle uğraşmayayım diyorum. Off ya cocuk mu yapmasam :110:
emzirirken kendiliğinden gidiyor aslında. ben emzirirken hamile kaldigim kiloya kolay döndüm ama sabit tutamadım :KK61:
Menü ve spor yine yakıyor canım :rapci:
sağol. şimdi bitti sporum. ama 30dk bisikleti 20dk interval olarak yaptım. çünkü totişim cok acıdı :oops:
çocuk evin süsü neşesi yaa... :KK46:
benim kız erken yatinca ev bir sessizleşiyorki. biz önceden ne yapıyormuşuz :KK64:
Ayy deme deme :))
Almam ya almam demi?? :eek:
Almayayım ya :KK14:
korkma dikkatli ve sağlıklı beslenirsen kilo falan almazsın; )
Sabah
2 günkurusu
1 kupa bitki çayı

Kahvaltı
Yarım dilim tbe
1 dilim pastırma
1 ince dilim eski kaşar
4 zeytin
Çay

Ara
Ufak kase yoğurt
Yarım muz
Filtre kahve

Akşam
1 etimek

Ara
250 ml kefir
Yarım bardak ayran

Su
1,5 litre kadar
1 kupa yeşil çay
1 kupa mistik chai

Spor
öğlen neden yemedin canim? ogun atlamaman lazım. yeterli besinde almamışsın. enerjin düşer böyle. dikkat et kendine. salata sebze ekle menune.

Amaaaann bünyen alırım ben diyorsa alıyorsun, hiç takılma bence kilo mevzusuna. Tabi dikkat edersin yediğine içtiğine ama bence fazla da kasma, bırak keyfini çıkar bence. :KK54:
Emzirirken düzenli beslenirsen aldıklarının hepsini verirsin canım merak etme.

Sabah
2 günkurusu
1 kupa bitki çayı

Kahvaltı
Yarım dilim tbe
1 dilim pastırma
1 ince dilim eski kaşar
4 zeytin
Çay

Ara
Ufak kase yoğurt
Yarım muz
Filtre kahve

Akşam
1 etimek

Ara
250 ml kefir
Yarım bardak ayran

Su
1,5 litre kadar
1 kupa yeşil çay
1 kupa mistik chai

Spor
dünün acısını cikarmaya çalışmışsın ama. dikkat et hasta olma; )

inşALLAH canım :KK66:

emzirirken kendiliğinden gidiyor aslında. ben emzirirken hamile kaldigim kiloya kolay döndüm ama sabit tutamadım :KK61:

sağol. şimdi bitti sporum. ama 30dk bisikleti 20dk interval olarak yaptım. çünkü totişim cok acıdı :oops:

çocuk evin süsü neşesi yaa... :KK46:
benim kız erken yatinca ev bir sessizleşiyorki. biz önceden ne yapıyormuşuz :KK64:

korkma dikkatli ve sağlıklı beslenirsen kilo falan almazsın; )

öğlen neden yemedin canim? ogun atlamaman lazım. yeterli besinde almamışsın. enerjin düşer böyle. dikkat1et kendine. salata sebze eke menune.

Bende yemek yemeyi abarttığını için emzirmeme rağmen veremedim maalesef ama şimdi hamiş kaldığım kiloma geldim burda. Kızıma da 72 kg ile hamile kalmıştım Doğum sonrası 73 e kadar düşmüştüm ve dikkat etmeyip süt olsun diye tatlıları börekleri götürünce bende koruyamadım maalesef.
Menüme gelince, normalde fazla atlamam ama canım birşey yemek istemedi. :KK43: Salata sevmeyen bir benim herhalde aranızda.

PINAR45 PINAR45 canım senin durumuna baktım simdi, 460. etapta paylaşımda bulunmadıgın icin diskalifiye olmussun yarısmadan. Tekrar listeye dönmen icin durumunu tüm takımların oylamasına acmak gerekiyor. Keşke zamanında haber vermeden ayrılmak yerine izne ayrılsaydın, o zaman işimiz daha kolay olurdu. Umarım bir daha böyle bir durum yaşanmaz...

Şu anda zaten 2 hafta deneme süren olacak yeni üye gibi, bu süre sonunda eger katılımın yeterli olursa @toplight kaptanım durumu oylamaya açar.
Kirli camasirlarim ortaya dökülmüş gibi hissettim şu an :D. Kaptanim söyle söyleyim : geçen sene 40 gün diyet yaptim bu süre içinde 7. takimdaydim 2 haftalik denemeden sonra takıma girdim . Toplamda 9 kilo verdim . Ve manisa ya annemlerin yanına gittim orda tahmin edersiniz diyete devam edemedim. Bu sebepten menu veremedim tam 2. cuma izne ayrılmak istediğimi soyledigimde ( cuma günüydü ) diskalifiye olduğumu öğrendim malesef. Durum bu kurallar bu sekildeyse bize de uymak düşer tabi . Ben takim da olmadan da mutluyum burda ama takima da girmeyi isterim insallah . Arkadaslar evet derlerse :DBilgilendirdiginiz için teşekkürler;)

Back
X