Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Amaaaann bünyen alırım ben diyorsa alıyorsun, hiç takılma bence kilo mevzusuna. Tabi dikkat edersin yediğine içtiğine ama bence fazla da kasma, bırak keyfini çıkar bence. :KK54:
Emzirirken düzenli beslenirsen aldıklarının hepsini verirsin canım merak etme.
Çok olumlusun.. Hadi bakalım gazamız mübarek ola

Kirli camasirlarim ortaya dökülmüş gibi hissettim şu an :KK70:. Kaptanim söyle söyleyim : geçen sene 40 gün diyet yaptim bu süre içinde 7. takimdaydim 2 haftalik denemeden sonra takıma girdim . Toplamda 9 kilo verdim . Ve manisa ya annemlerin yanına gittim orda tahmin edersiniz diyete devam edemedim. Bu sebepten menu veremedim tam 2. cuma izne ayrılmak istediğimi soyledigimde ( cuma günüydü ) diskalifiye olduğumu öğrendim malesef. Durum bu kurallar bu sekildeyse bize de uymak düşer tabi . Ben takim da olmadan da mutluyum burda ama takima da girmeyi isterim insallah . Arkadaslar evet derlerse :KK70:Bilgilendirdiginiz için teşekkürler:KK66:
Amac kirli çamaşırları ortaya dökmek falan değil tabi ki, kaptanlar olarak yanlış bir işlem yapmamak adına yeni gelen her üyenin durumuna bakıyoruz :)
Dedigin gibi bir durumsa hallolur diye düşünüyorum. Zaten daha 2 hafta var, o zamana kadar netlesir liste olayı :KK66:
Yarin icin cok heyecanliyim kaç gundur tartilmadim insallah iyi kilo vermisimdir
ve insallah hepimiz ekside oluruz
Hadi bakalım insallah guzel bir eksi görürsün :KK66:

Menüm gelsin
Öğlen uyandm zaten
1 yumurta beyazı tavada
Yarim dlm tbe
1kk peynir
Kayisi çayı
Ara
Orta türk kahvesi
1 bardak süt kakaolu
Aksam
1 kase tarhana çorbası
1 tabak pirasa yemegi
Salata
1 dlm ruseymli ekmek
Ara
Orta türk kahvesi
1 avuç antep fıstığı
1 kayisi çayı
1.5-2 litre su
Adım 7bin
Bi de mutfak dolaplarıni falan sildim benim için o da spor sayılır :D

image.webp
Sonrasında ne yapıyorsun, sıkılaştırıcı tonik falan kullanıyor musun canım?
İlk kez yaptık arkadaslarla
Deneyıp gorecegız

aslında senin işin kolay meton hızlı akşam abur cuburlarını kessen bile kilo almazsın korumada..

dedim bileeee:KK70::KK70::KK70:

mal sahibine çeker tartımda benim gibi erkenci:KK70::KK70::KK70:
Aynen canım hep abur cuburlar zaten kILO yapan . Ama dayanamıyorum. Abur cubur dedigimț Yani çikolata pastayla benim işim diğer cips kola türü sevmem pek . Diyet yaparken de açlık zor gelmiyor ama canım tatlı bişey çok istiyor

Amac kirli çamaşırları ortaya dökmek falan değil tabi ki, kaptanlar olarak yanlış bir işlem yapmamak adına yeni gelen her üyenin durumuna bakıyoruz :)
Dedigin gibi bir durumsa hallolur diye düşünüyorum. Zaten daha 2 hafta var, o zamana kadar netlesir liste olayı :KK66:

Hadi bakalım insallah guzel bir eksi görürsün :KK66:
Şaka yapiyorum kaptancigim;) tabi ki sen bunu yapmak durumundasin. Aslinda söylemiştim manisa ya gidince devam edemedigimi ama diskalifiye detayini unutmuşum. Bir de kaptanim be bu hafta başladım . Önümüzdeki hafta ikinci haftam oluyor değil mi?

Şaka yapiyorum kaptancigim:KK66: tabi ki sen bunu yapmak durumundasin. Aslinda söylemiştim manisa ya gidince devam edemedigimi ama diskalifiye detayini unutmuşum. Bir de kaptanim be bu hafta başladım . Önümüzdeki hafta ikinci haftam oluyor değil mi?
Ben manısadayım kım manısaya grlıyorrrrrr

Back
X