Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

17553457_1628459150515330_3972355316725183674_n.jpg
Çok güzel bilgiler moni abla, ellerine sağlık..

Nisan sonu için hedef koydunuz mu??
Bende hedefimi koyayım kilo almaya başladım.
Hiçte takmadan yiyorum bu ara, bizim kaloriferleri kapattılar, burası için çok çok erken oldu. Mayısta bile soğuk oluyor burası.. Sinir oluyorum ya başta o kadar çok yaktılar ki pencereleri açıyordum, şortla bile bunalıyordum. Şimdi de donuyoruz. Isıtıcı aldık ama henüz gelmedi. Ne uzun yazdım.. Soğuk olunca yiyip yiyip oturuyorum. Hiç birşey yapasım gelmiyor.
57 kiloyum. Nisanki hedefim ne olsun ya, biraz düşüneyim ben bunu

Yaaa hala geçmedi midem kardeşim eniyisi nane limon yapayım aklıma şimdi geldi:KK19:Hoppa
nasıl oldun bu sabah iyimisin biraz daha..
Ay canım ya, ben ilk başlarda 10 dk, 15 dk fln kullanıyordum. Gelen servis özellikle söylemişti. Keşke sana da söyleseydim :KK43:
çok kızdım sana:KK11:kaç defa sordum servis mi kurdu kendimiz kurucaz diye o zaman uyarsaydın ya :KK67:
Kızlar yarın sınava gırıcem ondan yokum kac gundur dogru duzgun..
Siz alın olculerı ben yapıcam lısteyı aklımda unutmadım..
Dua edın bu arada bana :KK66:
Hepınızı cok sevıyorumm ıyı geceler :KK15:
rabbim emeklerinin karşılığını versin canım kuş gibi hafif geçir sınavını inşALLAH:dua::KK15:
iyi kötü gün içinde nasıl beslendiğimi biliyorsunuz,2 öğün ve ara öğünsüz ..
meyve sadece sabah 1 muz 1 hurma.
listeyi görünce neden ters düştüğümüzü anlıcaksınız:işsiz:

nesfit türü şeylerden nefret ederim 10 gün nesfit
3 meyve ve bir meyveli aktivya :silah:
2 saatte bir ye:işsiz:
her ne kadar bana hiçç uymasada harfiyen yapıcam:bicak:

buda listem:

UYANINCA
1 su b oda sıcaklığında su

KAHVALTI(09:00)
1 su b yarım yağlı süt
4 yemek kaşığı nesfit tam tahıllı,1 çay kaşığı tarçın

ARA(11:00)
1 adet elma
1 fincan sıcak su
1 çay kaşığı toz tarçın

ÖĞLE(13:00)
10 adet kuru üzüm

YARIM SAAT SONRA
2 kepçe çorba
1 kase yoğurt

YA DA
haftada 2 gün 2 yumurta büyüklüğünde köfte
bol salata

ARA(15:00)
1 fincan sıcak su
1 kivi

ARA(17:00)
1 kutu aktivya yoğurt meyveli

AKŞAM(19:00/20:00)
bol yeşil salata
haftada 2 gün balık 300grm levrek
haftada 4 gün 4 yemek kaşığı sebze yemeği
haftada 1 gün 120 grm et ızgara ya da fırında

ARA(21:00/22:00)
1 fncan sıcak su
1 adet kivi

SU:3 litre
HAREKET:haftada 4 gün 45 dakika yürüyüş

olsun tam yapta bakalım ne kadar farkedicek:spor:

Başta içiyordum ama bu sonkinde 2in1 aldım.Hep sütlü içmiş oluyorum.
Oh oh mahmutla her hafta eksi 1 ile gelirsin artık.
ay inşallah canım haftada -1 süper olur ama bu sabah kahvaltıdan sonra 2 piko yedim kızlar...1 tanesi 100 kcl:oops: özür dilerim bir daha olmayacak çok pişman oldummmm:KK22: neyse bol su ve mahmut ile telafi edeyim bugun..:spor:

Evet canim bu ara surekli biseyler atistirma istedigim var esimde evde olunca disarida onun zararli yiyecek istediklerine ayak uydurmayim diye form biskuvilerinden almistim. Bide şu nestle nesfit cikolatali bar cok hosuma gitti super bir tadi var. Kaloriside az evde yapmayi denicem bir gun onu..:kk77:
Dunku menum zar zor 1000 kalori oldu.:KK23::KK23:
Tabi o form biskuvilerin yerine meyve yesem daha iyi olur. :rapci:
:ukala: cok mu konustum ne:ukala:
Evet aslında miktar olarak az ama sağlıksız olmus diye dedim canım :)
Nisan sonu için hedef koydunuz mu??
Bende hedefimi koyayım kilo almaya başladım.
Hiçte takmadan yiyorum bu ara, bizim kaloriferleri kapattılar, burası için çok çok erken oldu. Mayısta bile soğuk oluyor burası.. Sinir oluyorum ya başta o kadar çok yaktılar ki pencereleri açıyordum, şortla bile bunalıyordum. Şimdi de donuyoruz. Isıtıcı aldık ama henüz gelmedi. Ne uzun yazdım.. Soğuk olunca yiyip yiyip oturuyorum. Hiç birşey yapasım gelmiyor.
57 kiloyum. Nisanki hedefim ne olsun ya, biraz düşüneyim ben bunu
Canım hemen normal düzenine dön yoksa almaya devam edersin. Koruma döneminde kilo almaya başladın mi dikkat etmen lazım hemen yoksa ipin ucu kaçıyor
ay inşallah canım haftada -1 süper olur ama bu sabah kahvaltıdan sonra 2 piko yedim kızlar...1 tanesi 100 kcl:oops: özür dilerim bir daha olmayacak çok pişman oldummmm:KK22:
Ye sen daha ye :duduk: 74 yerine 84 olmak istiyosun sanırım :KK12:

Evet aslında miktar olarak az ama sağlıksız olmus diye dedim canım :)

Canım hemen normal düzenine dön yoksa almaya devam edersin. Koruma döneminde kilo almaya başladın mi dikkat etmen lazım hemen yoksa ipin ucu kaçıyor

Ye sen daha ye :duduk: 74 yerine 84 olmak istiyosun sanırım :KK12:
1 aydır ilk kaçamağım hemen burnumdan getir 1 aydır ne güzel menüler yazıyorum görmüyon bi kaçamak yaptım yakaladın hemen ayyyyy:63:

Ara öğünler çok ama yiyeceklerin toplamda az. 1 kivi ile bir ara öğün. Bence metoyu hep canlı tutacak bir liste
evet canım alışıcm bkalım :işsiz:
günaydınlar kızlar dün tüm gün dışardaydım koşturmaca geçti geçmişi de bitirdim neyseki normal düzene gecemedim az kalorili bir haftasonu diliyorum hepinize
moni moni cim hayırlı olsun diyetisyenin
teşekkür ederim kaptanım:KK60:
nasıl oldun bu sabah iyimisin biraz daha..

çok kızdım sana:KK11:kaç defa sordum servis mi kurdu kendimiz kurucaz diye o zaman uyarsaydın ya :KK67:

rabbim emeklerinin karşılığını versin canım kuş gibi hafif geçir sınavını inşALLAH:dua::KK15:

olsun tam yapta bakalım ne kadar farkedicek:spor:
aynen canıım harfiyen uyguluyorum bakalım inşallah iyi sonuç alırım:KK60:

ay inşallah canım haftada -1 süper olur ama bu sabah kahvaltıdan sonra 2 piko yedim kızlar...1 tanesi 100 kcl:oops: özür dilerim bir daha olmayacak çok pişman oldummmm:KK22: neyse bol su ve mahmut ile telafi edeyim bugun..:spor:
Canım kaçamak yapacağın zamn sadece 1 tane ile sınırla, hem yemiş olursun hem abartmamış.

Back
X