- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #238.781
bilemedim canım yaYa kızlar sıkıntım var hadi bana yardımcı olun![]()

gönlünden geçene yönel

hakkınızda hangisi hayırlıysa o olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilemedim canım yaYa kızlar sıkıntım var hadi bana yardımcı olun![]()
Canım herseyi dusunmelisin ev cok mu eski? Cok mu masrafi var? Sürekli sıkıntı çıkarır mı? Herseyi dusun artılarını eksileri düsün ona gore karar ver? Ev tasımak basit bir is degil tatlım?Ev arıyorum ya ben bi tane buldum 15 yıllık falan ben hep yeni evlere bakıyordum ama arada en az 150 ortalama 300 lira fark var bulduğum ev geniş ama eski biraz çok kararsız kaldım ben![]()
300 gr vermişim cok degıl azrezıl oldumPazartesı spor salonunda tartılcagız inş rezıl olmamm
Bugünde 3 mile power walk denedim iyi terletiyor. İnterval lere de bakarım canım.bende beğendim. interval videoları var onlarında dene. 25dk da 3 mil leslie de yoruldugumdan daha çok yoruldum.
Fancynancy >>>79,57 nisan haftalık hedefler
moni>>>104,5
ah kaderdaşım bende ev arıyorum. 6 yıldan büyük evlere bakmamakla birlikte ilk etapta yeni evlere bakıyorum. birde sıfır evlerde iskan sıkıntısı oluyor. iskan alınmadığı için elk. su faturaları yüksek geliyor. o yuzden ben onlara da bakıyorum. eski evin sıkıntısı da çok oluyor. tesisat vs. yenilendiyse sorun olmayabilir.Ev arıyorum ya ben bi tane buldum 15 yıllık falan ben hep yeni evlere bakıyordum ama arada en az 150 ortalama 300 lira fark var bulduğum ev geniş ama eski biraz çok kararsız kaldım ben![]()
Fancynancy 80,7pazartesi kiloları yazıldı mı göremedim ben
moni :105.5
ebrusonmez: 56.5
lydznp:88,4 (+1,5)
Cikilatacanavari 84.4 sabit![]()
Yedir kuzum, arkandayızinşallah canım artık çok sıkıldım kilolu olmaktan her şeyim kısıtlanıyor.
az önce eşimle konuştum sabah arabasını servise verdi çıkmasını beklerken metroya binip kapalıçarşı eminönü vs yürüyormuş ,keşke bende yanında olsaydım dedim bana dediği cümle:sen o kadar yürüyemezdin pestilin çıkardı... aramızda 12 yaş var adamın dediğine bakkilolu olunca direk yürüyemez oluyorsun
bu cümleyi oğlumdan ve eşimden çok sık duyuyorum yürüyemessin sen oraya çıkamassın sen vs.
ayy hepsine yedireceğim o lafları![]()
akşam eve gelince tartıldım -1.300gr. gun içinde ye iç aksama +çıkar normalde bende sabah ile aksam eksi çıkıyor. ben cuma kilomun altındayım ama nasıl bulacağım doğru kilomuFancynancy 80,7![]()
kan ağlıyoruz. sen nasılsın? dizlerim sızlıyor yaşlılar gibiGenclık nasılsınız
hadi hayırlısı en kisa zaman da inşALLAH :)Son 6,7 kg![]()
Gençlik bitmiş okeye dönüyorGenclık nasılsınız
Çok ilginç gerçekten akşam eksi çıkman canım. Ben sadece su bile içmeden tartıldığımda düzgün çıkıyor kilom, öğlen akşam falan denediğimde sapıtıyorakşam eve gelince tartıldım -1.300gr. gun içinde ye iç aksama +çıkar normalde bende sabah ile aksam eksi çıkıyor. ben cuma kilomun altındayım ama nasıl bulacağım doğru kilomu![]()