Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi akşamlar kızlar menumu paylasayim
Sabah 7 de
Haşlama yumurta
Peynir
Saat 10 da
Kayisili form çayı içtim
Öylen 1 de
Kremalı bisküvi
Neskafe ikisi bir arada
Saat 4 de 3 tane kuru incir
Akşam 7 de
Brokoli çorbasıiki tabak
Az lahana pirinçli si
Roka
Gün içinde 2 lt ılık su içtim akşam 45 dakika yürüyüş yaptım

bugünkü menüm:KK72:

sabah(10:00)
4 kaşık nesfit tam tahıllı
1 bardak süt
1 ç.k toz tarçın

Ara(11:00)
1 elma
1.ç.k toz tarçın
1 bardak sıcak su

Ara (12:00)
Türk kahvesi

Öğlen(13:00)
10tane kuru üzüm

30 dk sonra
2 kepçe mercimek çorbası
1 kase yoğurt

Ara(15:00)
1 kivi
1 bardak sıcak su

Ara (17:00)
1 kutu aktivya

Ara(18:00)
Türk kahvesi

akşam(19:15)
Bol salata
4 kaşık ıspanak yemeği

Ara(21:00)
1 kivi
1 bardak sıcak su

içilen su:3 litre
yapılan hareket:yok
Harika menü akşam azcik sporda eklesen ;) çok güzel olur 15 dakika flan yatmadan süper süper olur süpersin harikasın

Menümü yazayım
Sabah 1.5 haşlanmış yumurta beyazı
Kayısı çayı
2-3zeytin
2yk lor maydonozlu dere otlu
Yarım dilim ruseymli ekmek
Aksam
1 bardak vişneli m.suyu
Menemen
2 dlm ekmek
11 zeytin
1yk lor
gün içinde 2catal tatli
:(
Jessica Smith interval 1 videosu
15dk pilates
30 mekik
Şu içmemişim onu farkettim şimdi sürahiyi alıyorum yanıma :sinirli:

Çok ilginç gerçekten akşam eksi çıkman canım. Ben sadece su bile içmeden tartıldığımda düzgün çıkıyor kilom, öğlen akşam falan denediğimde sapıtıyor :KK43: bazen arada 2 kg fazlalık oluyor deli oluyorum.
beni deli eden de o. sabah ayakkabılarımı zor giyiyorum. gece bu kadar ödemi ne yapar?

Evi tutmadım ev sahibiyle konuştum mutfağı değiştirirseniz tutarim dedim değiştirmem dedi çok pinti bu ev sahipleri :KK43:
mutfak banyo önemli. onlarda bulsunlar yıllanmış mutfak ve banyolarına kiracıyı :KK43:
bugun ben bir ev gördüm int.de banyo dusakabini kahverengi olmuş 1350tl kira istiyor. aynı paraya 2 sokak ilerisinde site içinde sosyal tesisi olan sıfır dairelere var. adam kendi evini onunla kıyaslayıp kira biçmiş. yok böyle birşey yaa...:KK12::sinirli:

Tatlım gobek olculeri gobek deligi cevresinden mi? Ben oradan olcuyorumda gobek deligi ile asagisi arasinda da fark oluyor. :KK52:
KIzlar siz nereden olctunuz?
canım onu konuştuk herkesin göbek deliği ayni yerde olmuyo aşağı yukarı yeri değişiyo.
Göbeğini en çıkık yerden ölç belini de en kıvrımlı yerden alabilirsin

Menümü yazayım
Sabah 1.5 haşlanmış yumurta beyazı
Kayısı çayı
2-3zeytin
2yk lor maydonozlu dere otlu
Yarım dilim ruseymli ekmek
Aksam
1 bardak vişneli m.suyu
Menemen
2 dlm ekmek
11 zeytin
1yk lor
gün içinde 2catal tatli
:KK43:
Jessica Smith interval 1 videosu
15dk pilates
30 mekik
Şu içmemişim onu farkettim şimdi sürahiyi alıyorum yanıma :sinirli:

Canım YouTube dan baktım 15 dk görünüyor video, farklıysa bana söylersin. Bu şekilde ekliyorum listeye.

beni deli eden de o. sabah ayakkabılarımı zor giyiyorum. gece bu kadar ödemi ne yapar?
bilemedim ki, tuz kullanıyor musun diyeceğim ama sanmıyorum. vücutta en çok suyu tutanın tuz olduğunu biliyorum sadece. Ödem söktürücü çay falan işe yaramıyor mu canım? Gerçi onda da gece oluyor olanlar diyorsun. diyetisyene gitmeyi düşünüyor musun?

mutfak banyo önemli. onlarda bulsunlar yıllanmış mutfak ve banyolarına kiracıyı :KK43:
bugun ben bir ev gördüm int.de banyo dusakabini kahverengi olmuş 1350tl kira istiyor. aynı paraya 2 sokak ilerisinde site içinde sosyal tesisi olan sıfır dairelere var. adam kendi evini onunla kıyaslayıp kira biçmiş. yok böyle birşey yaa...:KK12::sinirli:
Gerçekten komedi gibi. Cikilatacanavari Cikilatacanavari Canım iyi araştır, iyice içine sinene kadar karar verme. Bir kere taşındın mı ha deyince çıkamıyorsun :(

Back
X