- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #238.841
Gunaydinnn guzel bir gun olsun herkese. Dun ogleden sonra gelemedim tez hocam kafami bozdu yine 

kız ben de aldım ölçülerimi ama beni burda vururlar diye yazmamıştım. Seni gördükten sonra bana bulasmazlar kağıdı bulunca yazayım, dogum sonrası karşılaştırır moral depolarım 
nasılsın neler yapıyosun?

Monicim sen böyle yazınca aklıma muskamiz geldi, ona da böyle sacma sapan konusan kisiler vardı ama azmetti başardı, eminim sen de başaracaksıninşallah canım artık çok sıkıldım kilolu olmaktan her şeyim kısıtlanıyor.
az önce eşimle konuştum sabah arabasını servise verdi çıkmasını beklerken metroya binip kapalıçarşı eminönü vs yürüyormuş ,keşke bende yanında olsaydım dedim bana dediği cümle:sen o kadar yürüyemezdin pestilin çıkardı... aramızda 12 yaş var adamın dediğine bakkilolu olunca direk yürüyemez oluyorsun
bu cümleyi oğlumdan ve eşimden çok sık duyuyorum yürüyemessin sen oraya çıkamassın sen vs.
ayy hepsine yedireceğim o lafları![]()

Hahah beni de eklemis yerimKabaca listeye aldım ölçüleri hanımlar,kimin eksikse alıntılayıp yazsın ölçülerini..
ya da beni etiketlesenız de olur..
Not: bazıları altbacagı almamıs onu da ekleyebılırız. Bi de herkesın sag bacak sag kol olculerını aldım bılgınızeEki Görüntüle 1976582

Feyzosum gel tabi ki kapımız hep açık sanagünaydın kızlar . bende bu takımda liste dışı yarışa bilir miyim bugünden itibaren :)
nilsub
morordek
inatettimolacak
toplight
kaptanlar eskiden sizdiniz değiştimi bilemedim sizi etiketledim kızlar. gerçi nilgün değil onu biliyorum da olsun onuda etiketleyim dedim ,eksik kalmasın![]()