- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #238.901
sağolasın inşallah canımcımhayırlı uğurlu olsun canım... rabbim yardım etsin küçük paşaya keyifsiz olmasın inşALLAH..
daha 40 lı ya melekler kolaylık verir canım ..![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağolasın inşallah canımcımhayırlı uğurlu olsun canım... rabbim yardım etsin küçük paşaya keyifsiz olmasın inşALLAH..
daha 40 lı ya melekler kolaylık verir canım ..![]()
banum aleyküm selam canım hoşgeldin sefa geldin
şansada ben bugün yoktum hastane alışveriş vs derken bu saat oldu
maşallah maşallah süpersin bitanem
bende listemi çok beğendimbu şekilde tüm kiloları verebilirim değiştirmesine gerek yok
![]()
İşte bu gayretle sen 29 beden pantolonu çok çabuk alirsinKızlarrr bugun Defacto'da gri bir kot denedim tayt gibi dar paca 30(40) beden tam oldu bel gobek kismi hic sıkmadı hatta cekince pay bile var.
Bide 29(38) beden denedim bacak kalca tam oturdu dugmesi kapanmadi 3-5 cm incelmem lazım. Kararsız kaldım almadan cıktım. En iyisi 69'u gorene kadar hic bisey almayim kendime.![]()
Tamam canım, düne yazarım.fancynancy dün 25 dk eliptik 25 dk yürüyüş yaptım canım akşam giremedim haberin olsun canım
İhmal etme tatlım, müsait zamanında git bence.Diyetisyene gidiyorum zaten. Beslenmemde sıkıntı yok. tardıda yağdan da yaktığım görünüyor ama ödemi çözemedim. diyetistyen adet dönemi 2-3kg a kadar şişlik olabilir dedi. öğlene doğru kalmıyor bunu hissediyorum. dün gece int. biraz araştırdım bir dahiliye dr. gitmek lazım.
Çok geçmiş olsun. Soğuk algınlığı mı?Gunaydin kizlar
kaç gundur feci hastayim o yuzden yazamadim
bugun 5 gun rapor verdi doktor evde toparlanirim ins.
Kendisinin bir kızı var, hatta duyduguma gore kızı kolikmis ilk dogdugunda, baya sıkıntı cekmis aslında ama insan iş ve kontrol manyağı olunca boyle oluyor. Doguma kadar çalıştırmayı düşünüyor beni, dun bunu anladım. Ama pes ediyorum artık, yapmayacağım dediklerini...
Hoşgeldinnkızlar beni az itip kakın dürtükleyinde zayıflayım ya şipşişko kaldım ,baskıya ihtiyacım var![]()
Dün benim ölçülerime gıcık mısın sen diyenler kimlerdi..
1yıl önceki 3+1 Özge yi takdim ederim efenim..Şimdi 2+1 diyelim.. Amaç minnak bir stüdyo daire diyelim
![]()
Eki Görüntüle 1977044
Ayak numaram bile küçüldü diyom kimse inanmıyo
Ay hayırlısıyla gönlüne göre bulursun inşallah güzel bi ev canım
Sagol canim bogaz ve ses telleri iltehabi.Tamam canım, düne yazarım.
İhmal etme tatlım, müsait zamanında git bence.
Çok geçmiş olsun. Soğuk algınlığı mı?
Ooo tebrikler, darısı da başımızaKızlarrr bugun Defacto'da gri bir kot denedim tayt gibi dar paca 30(40) beden tam oldu bel gobek kismi hic sıkmadı hatta cekince pay bile var.
Bide 29(38) beden denedim bacak kalca tam oturdu dugmesi kapanmadi 3-5 cm incelmem lazım. Kararsız kaldım almadan cıktım. En iyisi 69'u gorene kadar hic bisey almayim kendime.![]()
Menümü yazayım
Sabah
1dlm ruseymli ekmek
Pişmiş yarım yumurta beyazı
1kk peynir
4zeytin
Aksam
5-6 kaşık tavuk yemeği
4 yk erişte
Yarım kase puding
1 kase salata
Gece ne yerim bilmiyorum çok aciktim ise çağırdılar 2de beni
7bin adım
1 litre falan su
Çook geçmiş olsun. Hepimiz döküldük martta :)Çok şükür gribi atlattık, ailece iyileştik. Regl de oldum, bitmek üzere. Bomba gibi aranızdayim. Birazdan ölçülerimi de alıp yazacağım...
Hayırlı olsun canım, inşallah rahat geçirirsiniz geceyi.iyi geceler şekerler
bugün hiç uğrayamadım sabah 7.30 da evden çıktım bizim bebişin sünneti vardı hastanedeydik
eve gelincede iş yemek vs derken bu saat oldu az sonrada bebişin yanına gidicem orada kalıcam bu gece
dua edin kızlar bebişimiz ağrısız sorunsuz geçirsin bu süreci![]()
Benim 3ay once aldiklarim dusuyo belimden canim.. bence kucuk olani al sonra giyersin simdi elimdekilerle idare edersin.. bi ara indirim vardi mevsimlk bikac gömlek almistim o zaman l bedendim m almistim simdi hafiften bollasmaya basladi bileKızlarrr bugun Defacto'da gri bir kot denedim tayt gibi dar paca 30(40) beden tam oldu bel gobek kismi hic sıkmadı hatta cekince pay bile var.
Asagi yukari ayni gibi canim.. listemiz dou su anda ama motivasyon amacli bie takilabilirsinMerhaba :)
Grup kurallarını okuyordum da, 2008 den bu yana hala bu düzen devam ediyor mu ? Aranıza katılmak istiyorum..
Kiz valla kuculuyo.. bacaktan cizme kasiyo gibi degil ayaktan kuculuyo direkt. Kisin greyderden bot aldim 38,39 alirdim hep yenisini 37aldim kalin corapla bile giydim..Gerçekten süpersin. Çok iyi kilo vermişsin canım. Bu ayak nosu gerçek mi? Benimde kocaman oldu ayaklarım yaaaaDoğumdan şundan bundan büyür diyorlar ama ben eski ayakkabılarımı giymek istiyorum. Nolur doğru de, kilo verince küçülüyor de
![]()
Bu habere nasıl sevindim anlatamam yaaaa. Ayıptır söylemesi benim ayaklar 38,5 giyerken oldu 40 numara. Hatta bazılarının kalıpları dar oluyor 41 ine falan bakıyorum. Çok fena çokKiz valla kuculuyo.. bacaktan cizme kasiyo gibi degil ayaktan kuculuyo direkt. Kisin greyderden bot aldim 38,39 alirdim hep yenisini 37aldim kalin corapla bile giydim..
Yazliklar bol bol oluyo onlari da 37alırım bundan sonra kemiklidir benim ayaklarkm arkadan ona ragmen kuculdu.. daha muntazam ayaklari olanlar emin olsun kuculecek o numara size garanti benden![]()