- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #239.521
Yaa Çok yağlı şeyler yememeye dikkat et o zaman bugün, ekmek yerine de etimek tarzı şeyler yersem daha iyi tutar canımMidemi bozmuşum. Bugun 3 kere wc!ye çıktım.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa Çok yağlı şeyler yememeye dikkat et o zaman bugün, ekmek yerine de etimek tarzı şeyler yersem daha iyi tutar canımMidemi bozmuşum. Bugun 3 kere wc!ye çıktım.![]()
Bende bir ara çok yoğun kullanıyordum, cidden çok pratik. Kim bulmuşsa sağolsun.Evet şekerim. Yaw bu teknolojiye bayılıyorum ben konuşuyorum o yazıyor![]()
Afiyet olsun. Bol yağ yaksınEvet spordan sonra önce kahve sonrada yeşilçay ya da artık beyaz çay neyse içerim :)
Canım benim kayınvalidem de melek gibi işte ama artık yoruldular herhaldeBende moni'nin yazdıklarını okurken senin gibi çok şanslı bir gelini olduğunu düşündüm. Maşallah Allah bozmasın. Çok anlayışlı..
Benimki de çok çok tatlı, iyi niyetli, melek gibi bir insan ama uzakta.. Keşke bizde aynı sitede falan olsaydık. Onu bırak aynı şehirde olsak o da yeter.![]()
Artık ekmek pek aramıyorum. Bugun de yemedim zaten.Yaa Çok yağlı şeyler yememeye dikkat et o zaman bugün, ekmek yerine de etimek tarzı şeyler yersem daha iyi tutar canım
İnşallah canım benimŞaka yaptım zaten.
İnşallah ulaşırsın tatlım.
İradene kuvvet şekerimAkşama yemege davetliyiz. Menüde ne var bilmiyorum. 2 mil leslie, jillian level 1 yaptım. Umarım akşamı kacamaksiz atlatırım, diyette olduğumu biliyor, çok ısrar etmez diye ümit ediyorum...
Spor muhteşem canım. Akşamda en masum olanlardan bolca yersin. Gerisini de tadarsın sadece .. Kolay gelsin. Bol azim diliyorum.Akşama yemege davetliyiz. Menüde ne var bilmiyorum. 2 mil leslie, jillian level 1 yaptım. Umarım akşamı kacamaksiz atlatırım, diyette olduğumu biliyor, çok ısrar etmez diye ümit ediyorum...
Dediğin gibi yaş geçtikçe sabırları azalıyor. Benimki de eltimin bebeğine bakıyor. ''Çocuk işte tabiki yaramazlık yapacak ama benden geçmiş yoruluyorum'' diyor.Canım benim kayınvalidem de melek gibi işte ama artık yoruldular herhalde
Aslında bakınca haklılarda, İnsanın bazen kendi çocuğuna sabrı olmuyor. Böyle konuşuyorum ama bakalım ben nasıl bir babaanne veya anneanne olacağım Allah izin verirseDediğin gibi yaş geçtikçe sabırları azalıyor. Benimki de eltimin bebeğine bakıyor. ''Çocuk işte tabiki yaramazlık yapacak ama benden geçmiş yoruluyorum'' diyor.
Tiramisu yedim yazmışsın? Ondan once de piko yemistin? Onlari dedim ben :)canım ne kaçamağı ya ben cuma hariç kaçamak yapmıyorum ki yazayım o nerden çıktı
bi yanlış anlama var sanırım ortadadün kaçamak yaptım ama 60 dk eliptik 30 dk yürüyüş yaptım
fancynancy
Tamamdır monicim sagol, sen de yogunsun dedigin gibi ama dogurmadigim surece sıkıntı yokteşekkür ederim ördekim inşallah her hafta güzel % ler alırız takımca
her hangi bir şey olursa beni etiketle ördekim yardımcı olurum![]()
Senin eksinin sebebi belli oldu yoksa o kacamaklarla zor yaniMidemi bozmuşum. Bugun 3 kere wc!ye çıktım.![]()
14 Nisan hedefleri
maJun---- 71.2 kg
ebrusonmez---- 56.2
servey---- 71.4
BuRCuCuKkK---- 55.1
nilsub---- 77,9
lydznp--- 85,1
0zlem ---73.5
moni---102,5
Aytozuvegece ---73.9
Cikilatacanavari --83
kızlar hedeflerinizi ekleyin![]()
günaydınlar
kızlar yogunluktan ölüyorum eve gece 1 de geldim çok yorucu idi bi de ucak rötar yaptı
kızlar bu hafta benim için gene çok yoğun gececek ptesi sabah konya ordan miğde salı gün dönüş çarşamba sabah aydın perşembe izmir cuma akşamı ankara olacak dün büyük oğlumun doğum günü idi ama eve gec gelince bugün onu kutlayacağız
hedef38beden cnm hoşgeldin aramıza tekrar özledim seni geçmişi ıkuyamadım
kızlar özgenin de bu hafta işi vardı sanırım @moni senden yardım istiyorum sen eskisin tecrübelisin ördeğime yardımcı olurmusun
kızlar bu 1-2 hafta pek aranızda olamayacağım bilmem gereken durumlarda beni etiketlerseniz sevinirim hepinizi çok seviyorum iyi hafta sonları
Ne demek canım benim, sana destek verirken bir yandan kendime de motivasyon oluyorumhadi bugünü tamamen kaçamaksız kapatalım
![]()
benim arada oluyor ama diyetten oldugunu sanmıyorum. oyle durumlarda tansiyonum normal oluyor genelde. ben de sinirsel oldugunu düşünüyorum.
Yine kaçamak mı yaptın kız
Belki deBir alıntı daha yapmıştım ama çıkmamış.
Tansiyon aletim yok, ölçmedim o nedenle ama tansiyonum düşmeye elverişli ama işin ilginci tuzlu bir şeyler içince düzelmedi.