Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın kızlar işbalşı yaptım bugün gelen giden olmadıkça uğrarım bu arada herkes zayıflamışsın diyor ama ben tartıya izne ayrıldığımdan beri hiç çıkmadım kilomu da merak ediyorum ama şiş hissediyorum bi de regli oldum bitince bakarız artık
Zaten is arkadaslari farkedince motivasyon oluyor di mi kaptanim? Ailedekiler nasilsa biliyor diyet&sporda oldugumuzu pek sasirmiyolar.
Benim okuldakiler de derler inş. zayiflamissin diye

Gercekten yuh ama yaaa gram gram vee 1,5 kg artı gel

Ödemdir Serveycim.
Geçen hafta benim durumum aynıydı. Ananas ile çözdüm sorunu bilgin olsun.

hedef38beden hedef38beden Fi'nin 2. bölümündeyiz canım. Fena gitmiyor.

Teşekkür ettim canımcım.
Elimde bir kitap var onu bitireyim de Fi'ye geçeceğim ben de.

Aayyy herkesler uyuyor herhalde, gececiler nerdeee? servey servey cim yarın oğluşu pusete atıp yürüyeyim, ola ki uyursa da şu parklara konan spor aletlerinde azıcık çalışayım diyorum. Dışarıdan bakınca hep gülerdim hatunlara, böyle de uluorta komik oluyo diye. Napiyim ama ufak veledim evde hiçbirşey yaptırmıyo bana, spor salonları da 4 yaştan küçük kabul etmiyo. El mecbur sokaklarda spor yapacam artık. :KK49:

Ben çekirdek çitleyerek gelen, arkasından poğaça alan tiplere çok gülüyorum :)

günaydın kızlar işbalşı yaptım bugün gelen giden olmadıkça uğrarım bu arada herkes zayıflamışsın diyor ama ben tartıya izne ayrıldığımdan beri hiç çıkmadım kilomu da merak ediyorum ama şiş hissediyorum bi de regli oldum bitince bakarız artık

Kaptanım Ankara'da mısın bir süre?

Eki Görüntüle 1990086
Ay dun bahçede demledim yeşil çayımı:)
Eki Görüntüle 1990087 Eki Görüntüle 1990088
Oğluşumda papatya getirmiş bana
servey servey canım bahçeden foto atınca etiketle demiştin

Ayy, çok güzelmiş canım.
Baya büyük duruyor bahçeniz de.

Her ayin 1inde olculerinizi alip bana soyluyosunuz canim :KK66:

Tamamdır canım.

@inatettimolacak

Gogus: 98
Bel: 89
Gobek: 114
Basen: 109
Sag bacak: 59
Sol bacak: 60

Benim aldığım kilolar Umut'a degil basene gitmis :KK70: gobegim nasıl artmamış ben bu işi anlamadım :KK64:

:skandal::skandal::skandal::skandal:

Dün aksamdan beri topun üzerinden inmiyorum neredeyse, cok eglenceliymis, keske daha once alsaymisim :KK70:

Çok şekersin ördekcim ya :anne::anne:

Kızlar nerdesiniz hepiniz? :KK64:
Bende spor yaptım kuzu, oğluşu uyandırıp kızımı almaya gittimi okula, karşı komşumuzun oğlu askere gidiyor onu uğurladık şimdi veletlerimi uyutmaya çalışıyorum yine.
IMG_6647.webp Bugün 45 dk.

Sana bakmaya geldim gidiyorum ördekcim, hala doğurmamışsın iyi bari :KK48: pek bi yoğunum ben :kahve:
Aklımdan geçtin gündüz, yazacaktım sonra evde bi seye daldım unuttum, yoğunsun heralde diye tahmin ettim :)
Doğurmadım ya, bugün de böyle geçti :işsiz:
Çalışıyoruz ördekim. Sen nasılsın sancı vs. yok mu daha :)
Çalışmaya alışık olunca bana evde sıkıntılar basmaya başladı. Cocuk olunca ararım bu günleri :KK48:
Sancı falan yok ya, olsa haberim olurdu degil mi? :işsiz: cok hafif kasıklarım ağrıyor ama hic öyle sancı gibi degil
Çok şekersin ördekcim ya :anne::anne:
Sagol hedefcim o senin sekerligin :KK15:
Bende spor yaptım kuzu, oğluşu uyandırıp kızımı almaya gittimi okula, karşı komşumuzun oğlu askere gidiyor onu uğurladık şimdi veletlerimi uyutmaya çalışıyorum yine.
Eki Görüntüle 1990311 Bugün 45 dk.
Vay herkes spordaymıș meğer :KK48:
Iyi iyi süper :KK9:

@Cikilatacanavari canım nasıl oldun? Keyfin geldi mi yerine? Göremiyoruz artık seni nöbette bile olsan uğrar bi selam verirdin. H.sonu da hiç gelmemişsin neler yapıyosun gel bi gül cemalini göster bize :KK66:
@maJun canım sen de bu hafta yoktun.. Teeee ayın 20lerınde bı gelmıssın sonra tum hafta yoktun cuma bıldırıme gelmıssın Allahtan.. Bi sıkıntı mı var? Daha sık aramızda görmek isteriz.. Herkes gelip 2laf etsın kı amacımızı sureklı taze tutalım dımı :KK66:
@aytozuvegece canım sen de haftada 1gelıp ses verenlerdensın.. Daha sık aramıza katılmanı beklıyoruz. Dedıgım gıbı amac motıvasyon..
@TopaLsoLucaNn tasocan sen nerelerdesın h.sonu yaramazlık mı yaptın gel bakem bı sarılam sna :KK74: bak artık hedef belırlıyoruz gel ekle kendını lısteye :KK66:
FitFiliz FitFiliz canım devam etmek ıstıyosan senı de daha sık görmek ısterız :KK66:

Bunlar kaçaklar @moni cancanım.. Kızlar artık daha sık katılmaya karar verırsenız monıcanın paylasımlarını takıp edın.. hayatınızla ılgılı ekstrem durumlar varsa da lutfen bızı bılgılendırın her zaman çözüm odaklı oldugumuzu bıldıgınızı varsayıyorum :KK24:

Monicim bu arkadasları da lıstelerınde takıp etme ıstersen
@ebrusonmez ebrusun işleri yogunlastı herhalde gelmıyosa vardır bı sebebı
btlbetul btlbetul bu pisi pisi fotograf pesınde zaten :KK66: haftaya gelıcem dedı ama gelırse yazarız :KK66:
@Birumut55 kendı ısının patronu oldu artık arada gelıp zapzayıf tartılarıyla catlatıyo bızı bu hatun sadece :KK19:
@gunay1983 bu arkadası da pek sık görmüyorum buralarda.. gelıp katılımımı arttırıcam derse alırsın lısteye

@toplight ve morordek morordek kaptanıcelerım boyle genel bı yoklama yaptım bilginize :KK28:

yaz tahtaya al haftaya :)

67,6 kg idim bu sabah öyle galiba sanırsam başında 67 vardı küsuratını hatırlamıyorum inanın :)) 67,8 de olabilir 67,2 de tamammen atıyorda olabilirim :)) yok yok 67 den eminim.... 67 küsur diyelim :)

ve usluydum şimdiye kadar........

bu günkü menüm;
sabah
1 yumurta
salata + domates ten salata -- dünden kaldıydı bir kase
1 dilim tb. ekmeği
1 parça peynir

ara 1 elma

öğlen
1 dlm ekmek
1 karper peynir
1 domates + 1 salatalık
1 minnak hş patates

ara 1 elma

akşam da semerimi yemeyi düşünüyorum :)))
eve gidince bakarım artık.... canım ıspanak çekiyorda kim yıkıcak şimdi kiiiim :)))

Aklımdan geçtin gündüz, yazacaktım sonra evde bi seye daldım unuttum, yoğunsun heralde diye tahmin ettim :)
Doğurmadım ya, bugün de böyle geçti :işsiz:

Çalışmaya alışık olunca bana evde sıkıntılar basmaya başladı. Cocuk olunca ararım bu günleri :KK48:
Sancı falan yok ya, olsa haberim olurdu degil mi? :işsiz: cok hafif kasıklarım ağrıyor ama hic öyle sancı gibi degil

Sagol hedefcim o senin sekerligin :KK15:

Vay herkes spordaymıș meğer :KK48:
Iyi iyi süper :KK9:

niye tutuyon hala çocuğu sal gitsin bebeyi :))

Dün aksamdan beri topun üzerinden inmiyorum neredeyse, cok eglenceliymis, keske daha once alsaymisim :KK70:

ne topu kız sakatlık çıkarma maazaallah aaaaa sabret acık daha :)

niye tutuyon hala çocuğu sal gitsin bebeyi :))

ne topu kız sakatlık çıkarma maazaallah aaaaa sabret acık daha :)
Kız iste bebeyi salmak için pilates topu aldım üstünde hafif hafif zıplıyorum dünden beri :D gelesi yok baksana yaramazın :)

Kız iste bebeyi salmak için pilates topu aldım üstünde hafif hafif zıplıyorum dünden beri :KK70: gelesi yok baksana yaramazın :)

zıplama zıplama.... uslu dur canı isteyince gelir o bebe inatçı olcak demek ki :)) ben plates topunun üstünden düştüydüm boynum kırılıyodu sonra topa ceza verdim sürgüne yolladım küçük odaya... plates topu tehlikeli.... cısss... yürüyüş yap salondan mutfağa mutfaktan salona :)

Back
X