- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #242.441
Herkese günaydınnn, tünaydınnn. Bende 08:30 cuyum bu arada 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten is arkadaslari farkedince motivasyon oluyor di mi kaptanim? Ailedekiler nasilsa biliyor diyet&sporda oldugumuzu pek sasirmiyolar.günaydın kızlar işbalşı yaptım bugün gelen giden olmadıkça uğrarım bu arada herkes zayıflamışsın diyor ama ben tartıya izne ayrıldığımdan beri hiç çıkmadım kilomu da merak ediyorum ama şiş hissediyorum bi de regli oldum bitince bakarız artık
Spor yapiyorum canim ara verdim simdi 5 dk.Kızlar nerdesiniz hepiniz?![]()
Dogru ya Ozlemcim sen baska ne yapıyor olabilirsinSpor yapiyorum canim ara verdim simdi 5 dk.![]()
Kızlar nerdesiniz hepiniz?![]()
Çalışıyoruz ördekim. Sen nasılsın sancı vs. yok mu daha :)Kızlar nerdesiniz hepiniz?![]()
SAuna etkisi yapıyor. Fazla suyu ödemi atar. Bendemi yapsam acabaZorla ciktim eliptigin uzerine hic yapasim yoktu aslinda..Spor yaparken gobisime strec film sarmayi dusunuyorum.
![]()
YaZLık incecik giyinmisim ona ragmen cook ter attım. Bide sauna esofman,strec film olsa daha cok suyum cıkacak.SAuna etkisi yapıyor. Fazla suyu ödemi atar. Bendemi yapsam acaba![]()
Gercekten yuh ama yaaa gram gram vee 1,5 kg artı gel
hedef38beden Fi'nin 2. bölümündeyiz canım. Fena gitmiyor.
Aayyy herkesler uyuyor herhalde, gececiler nerdeee?servey cim yarın oğluşu pusete atıp yürüyeyim, ola ki uyursa da şu parklara konan spor aletlerinde azıcık çalışayım diyorum. Dışarıdan bakınca hep gülerdim hatunlara, böyle de uluorta komik oluyo diye. Napiyim ama ufak veledim evde hiçbirşey yaptırmıyo bana, spor salonları da 4 yaştan küçük kabul etmiyo. El mecbur sokaklarda spor yapacam artık.
![]()
günaydın kızlar işbalşı yaptım bugün gelen giden olmadıkça uğrarım bu arada herkes zayıflamışsın diyor ama ben tartıya izne ayrıldığımdan beri hiç çıkmadım kilomu da merak ediyorum ama şiş hissediyorum bi de regli oldum bitince bakarız artık
Eki Görüntüle 1990086
Ay dun bahçede demledim yeşil çayımı:)
Eki Görüntüle 1990087 Eki Görüntüle 1990088
Oğluşumda papatya getirmiş bana
servey canım bahçeden foto atınca etiketle demiştin
Her ayin 1inde olculerinizi alip bana soyluyosunuz canim![]()
@inatettimolacak
Gogus: 98
Bel: 89
Gobek: 114
Basen: 109
Sag bacak: 59
Sol bacak: 60
Benim aldığım kilolar Umut'a degil basene gitmisgobegim nasıl artmamış ben bu işi anlamadım
![]()
Dün aksamdan beri topun üzerinden inmiyorum neredeyse, cok eglenceliymis, keske daha once alsaymisim![]()
SüpersınBende spor yaptım kuzu, oğluşu uyandırıp kızımı almaya gittimi okula, karşı komşumuzun oğlu askere gidiyor onu uğurladık şimdi veletlerimi uyutmaya çalışıyorum yine.
Eki Görüntüle 1990311 Bugün 45 dk.
Masallah nazardan saklasınEki Görüntüle 1990086
Ay dun bahçede demledim yeşil çayımı:)
Eki Görüntüle 1990087 Eki Görüntüle 1990088
Oğluşumda papatya getirmiş bana
servey canım bahçeden foto atınca etiketle demiştin
Aklımdan geçtin gündüz, yazacaktım sonra evde bi seye daldım unuttum, yoğunsun heralde diye tahmin ettim :)Sana bakmaya geldim gidiyorum ördekcim, hala doğurmamışsın iyi baripek bi yoğunum ben
![]()
Çalışmaya alışık olunca bana evde sıkıntılar basmaya başladı. Cocuk olunca ararım bu günleriÇalışıyoruz ördekim. Sen nasılsın sancı vs. yok mu daha :)
Sagol hedefcim o senin sekerliginÇok şekersin ördekcim ya![]()
Vay herkes spordaymıș meğerBende spor yaptım kuzu, oğluşu uyandırıp kızımı almaya gittimi okula, karşı komşumuzun oğlu askere gidiyor onu uğurladık şimdi veletlerimi uyutmaya çalışıyorum yine.
Eki Görüntüle 1990311 Bugün 45 dk.
@Cikilatacanavari canım nasıl oldun? Keyfin geldi mi yerine? Göremiyoruz artık seni nöbette bile olsan uğrar bi selam verirdin. H.sonu da hiç gelmemişsin neler yapıyosun gel bi gül cemalini göster bize
@maJun canım sen de bu hafta yoktun.. Teeee ayın 20lerınde bı gelmıssın sonra tum hafta yoktun cuma bıldırıme gelmıssın Allahtan.. Bi sıkıntı mı var? Daha sık aramızda görmek isteriz.. Herkes gelip 2laf etsın kı amacımızı sureklı taze tutalım dımı
@aytozuvegece canım sen de haftada 1gelıp ses verenlerdensın.. Daha sık aramıza katılmanı beklıyoruz. Dedıgım gıbı amac motıvasyon..
@TopaLsoLucaNn tasocan sen nerelerdesın h.sonu yaramazlık mı yaptın gel bakem bı sarılam snabak artık hedef belırlıyoruz gel ekle kendını lısteye
FitFiliz canım devam etmek ıstıyosan senı de daha sık görmek ısterız
Bunlar kaçaklar @moni cancanım.. Kızlar artık daha sık katılmaya karar verırsenız monıcanın paylasımlarını takıp edın.. hayatınızla ılgılı ekstrem durumlar varsa da lutfen bızı bılgılendırın her zaman çözüm odaklı oldugumuzu bıldıgınızı varsayıyorum
Monicim bu arkadasları da lıstelerınde takıp etme ıstersen
@ebrusonmez ebrusun işleri yogunlastı herhalde gelmıyosa vardır bı sebebı
btlbetul bu pisi pisi fotograf pesınde zaten
haftaya gelıcem dedı ama gelırse yazarız
@Birumut55 kendı ısının patronu oldu artık arada gelıp zapzayıf tartılarıyla catlatıyo bızı bu hatun sadece
@gunay1983 bu arkadası da pek sık görmüyorum buralarda.. gelıp katılımımı arttırıcam derse alırsın lısteye
@toplight vemorordek kaptanıcelerım boyle genel bı yoklama yaptım bilginize
![]()
Aklımdan geçtin gündüz, yazacaktım sonra evde bi seye daldım unuttum, yoğunsun heralde diye tahmin ettim :)
Doğurmadım ya, bugün de böyle geçti
Çalışmaya alışık olunca bana evde sıkıntılar basmaya başladı. Cocuk olunca ararım bu günleri
Sancı falan yok ya, olsa haberim olurdu degil mi?cok hafif kasıklarım ağrıyor ama hic öyle sancı gibi degil
Sagol hedefcim o senin sekerligin
Vay herkes spordaymıș meğer
Iyi iyi süper![]()
Dün aksamdan beri topun üzerinden inmiyorum neredeyse, cok eglenceliymis, keske daha once alsaymisim![]()
Kız iste bebeyi salmak için pilates topu aldım üstünde hafif hafif zıplıyorum dünden beriniye tutuyon hala çocuğu sal gitsin bebeyi :))
ne topu kız sakatlık çıkarma maazaallah aaaaa sabret acık daha :)
Kız iste bebeyi salmak için pilates topu aldım üstünde hafif hafif zıplıyorum dünden berigelesi yok baksana yaramazın :)