Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yavrucum eve spor salonu kurdun nerdeyse, o aldığın aletleri kullansan sauna eşofmanına falan gerek kalmaz zaten. Bi eksiğin o kaldı diye ondan dalga geçiyorlar senle :) sen yeter ki normal eşofmanla da olsa kullan onları :)
sen boşver uyma. ördekle ördek olma canım. sen al eşofmanı. eşortmanlı şevket hocamıydı onun gibi fenomen ol. at ödemi. mahmutla da yak yağları kurtul bu dile düşmelerden. :KK19:
Al al onu da al eksık kalma
ya kızlar öyle demeyin yaaa valla bazen o kadar yoruluyorum ki ne kendime ne diyete vakit bulamıyorum koy veriyorum herşeyi yetememekten aman neyse akşam akşam depresyona bağlamıyım:KK51:

fancynancy fancynancy feraahhhhhhhhh nerdesinnnnnnnnnnnnnnn:mapus:
şimdide 20 dk eliptik yaz kızım 2 torba çimento (şener şenin bi filmi vardıya serteri atıyodu odasına donla karısı girince içeri yaz kızım 2 torba çimento) o geldi aklıma :KK70::KK70::KK70::KK70:
30 dk yürüyüş 20 dk eliptik yeter mi bugunluk rakibim şimdide 5'bir arada çay aldım missss
aferin kız ortim sana. kafana vura vura oldu biraz ama.... kusura bakmayacaksın artık :KK70:

çok şık olmuş eline sağlık. bu arada önce moni moni yi ve ilk 10a 6. olarak girmeyi başaran morordek morordek i tebrik ediyorum. :nazar::KK9:
listede eksi olan herkese tebrikler.:KK9:

Bugünkü menum

Sabah 10.30
1 yumurtadan omlet
2 çatal sucuk
2 kk peynir
Yarım salatalık
Yarım domates
2 zeytin
1 t.k. tahin pekmez

Ara
2 sade t.kahvesi
15 kuru üzüm

Öğlen 15.30
1 subardagi süt, 3 çilek, yrm muz, 2 y.k. yulaf ezmesi, tarçın karışımı

Akşam 18.00
1 kepçe mercimek çorbası
1 kepçe yoğurt
1 tabak patlıcan kabak türlü

Su 2.5 litre
Spor 2 mil leslie (1+1 şeklinde yaptim)

Sen 7'leri görünce dur de, 6'lar candır sana :)
Ahh o cana bi erişsem düğüne kadar

geçmiş olsun canım havalardan:KK1:

boy uzun anacım:63:
Allah vermiş ben nabim ben de boydan şikayetçiyim :D
geçmiş olsun canım:KK60:

bizim evlilik yıldönümümüz 22 temmuz:süslü:
çıtır gelin olacaksın maşallah:nazar::KK15:

maşallah subhanallah:nazar::nazar::nazar:
Ayy birlikte kutlayalım evlilik yildonumlerimizi :D

bu yeni mi çekildi? hic fena durmuyorsun hani :KK12:
hiç de kıskanmadım ayrıca :63:
:KK70:
Çekip yolladım cnm o elbisemi denedm olmuyordu bana :D
Yeaaa yeriimm nasil hatirladin cancan yaaaa :KK36::KK200:
Olsun paşacim tabi,tam bir boga erkeki olsun,anasina ve boğazına düşkün olur tosuncum :KK200::emir_bebek: :KK48:

Ha-ri-ka-sin bebeyimmm :KK9::nazar:
Ben senin simdiki kilondayken minnak bir danaciktim.. senin fizigin duzgun masallah,dugune kadar daha verirsin zaten kugu gibi bi gelin olucaksin inaniyorum ben sana :KK15::nazar:
İnşallah canım benim sizin sayenizde :D

Guzelim gercekten istikrarli olursan dugune kadar 67-68 bile olabilirsin. Tabi kilo vermeni engelleyecek bir rahatsizligin yoksa.
Yeterki iste ve gercekten inan ve bunun icin savas..:KK19::KK19:
Tek rahatsızlığım psikolojim bozulduğu an dolaba saldırmak o yüzden bi sürü salatalik koydum dolaba :D senin nasıl gidiyor bu hafta cnm ?

Bazen hafızam beni de şaşırtıyor :KK48:
Senin ilk tahminin de bizim minik ördeğin 11'inde geleceği şeklindeydi ordan hatırladım sanırım. Bu gidişle öyle de olabilir yani şaşırmam :KK48:
Sen ilk dediğin an benim içimden haftaya perşembe geçti 6. Hissim iyidir bence 1 hafta daha var cnm :D

Canım çok geçmiş olsun:KK43:

Vaaayyy, maşallah kuzucum gayet iyi görünüyorsun, düğğne kadar oohhoooo iyice çıtır olursun sen. :nazar::nazar::nazar:
Ayy inşallah sizler de gelin düğünüme çıtır çıtır :D

45 dk yuruyus yapıldı ama dunyayı yedımm
Sen ne alemdesın canım
Niye yiyosunnn kız. Onca yürüyüşe yazık değil mi. Gerçi benimde senden aşağı kalır yanım yok, azıcık cısss yemiş olabilirim ama bak Velet'leri uyutayım Leslie yapcam. Bide jumping jack yapcam. Azıcık telafisi olsun bari.

fancynancy fancynancy feraahhhhhhhhh nerdesinnnnnnnnnnnnnnn:mapus:
şimdide 20 dk eliptik yaz kızım 2 torba çimento (şener şenin bi filmi vardıya sekreteri atıyodu odasına donla karısı girince içeri yaz kızım 2 torba çimento) o geldi aklıma :KK70::KK70::KK70::KK70:
30 dk yürüyüş 20 dk eliptik yeter mi bugunluk rakibim şimdide 5'bir arada çay aldım missss
Oohhhh süpersin canımmm. Bana bunlarla gel şekerim. :KK76:
Bu arada sahneyi hatırladım gülüyorum deli deli, kocam çok kötü fena bakışlar atıyor bana :KK70::KK70: kıskanıyo sizi kıslanıyo kesin karar verdim. :KK70::KK70::KK70:

Niye yiyosunnn kız. Onca yürüyüşe yazık değil mi. Gerçi benimde senden aşağı kalır yanım yok, azıcık cısss yemiş olabilirim ama bak Velet'leri uyutayım Leslie yapcam. Bide jumping jack yapcam. Azıcık telafisi olsun bari.
Sorma dun gece uyumadım hıc
Sersem gıbıyım Elam cok huysuz ne yedıgımı bılemedım aksamdan berı durmadan yıyorum
Bılınsızce hem de
Esımı ıkna ettım sık sık cıkıp yurumeye
Bu hafta sabıt gelırım en fazla
Vucut bu kıloda durmamak ıcın dırenıyor zaten

:21::21::21:
Eline emeğine sağlık bitanem çok güzel olmuş listeler:21::21::21:
Ayy birinc olmuşum acayip sevindirik moddayım:KK73::KK73::KK73::KK48:

çok şık olmuş eline sağlık. bu arada önce moni moni yi ve ilk 10a 6. olarak girmeyi başaran morordek morordek i tebrik ediyorum. :nazar::KK9:
listede eksi olan herkese tebrikler.:KK9:
Teşekkür ederim tatlım:KK60:

Back
X