- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #242.861
Kızlar az once birden telefonu elime aldim aradim diyetisyene randevu aldim bugun tek bosluk 16:00 'da varmis.. Şimdilik kimseye soylemicem aramizda kalsin.. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim harika gorunuyorsun sen 70 kiloda incecik olursun bence
Kimse duymadı emin olabilirsin. Hala uyuyorlarKızlar az once birden telefonu elime aldim aradim diyetisyene randevu aldim bugun tek bosluk 16:00 'da varmis.. Şimdilik kimseye soylemicem aramizda kalsin..![]()
Nane limon denesene canım çok geçmiş olsun![]()
Ördekcim gitmedin mi sen daha? Hepimiz bekliyoruz bak miniği
Bu sorumluluk bana cok fazla
Kuzum sen kilonu hiç göstermiyorsun bencemasallah sana
![]()
geçmiş olsun canım havalardan
boy uzun anacım![]()
geçmiş olsun canım
bizim evlilik yıldönümümüz 22 temmuz
çıtır gelin olacaksın maşallah
maşallah subhanallah![]()
Kızlar az once birden telefonu elime aldim aradim diyetisyene randevu aldim bugun tek bosluk 16:00 'da varmis.. Şimdilik kimseye soylemicem aramizda kalsin..![]()
azcık daha duraydın daha hava ağırmamış bu saattebende kaçıyorum kızlar, herkese Allah rahatlık versin.![]()
amazon kadını gibi hissettim kendimi sabah sabah savaşçı falanGünaydın 5. takımın azimli güçlü savaşçı kadinlari. kilolar ile savaşımız da zafer dolu bir gün diledim![]()
Günaydın
günayyyyyyyyyyyyyyyyddddddddddddııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnGunaydin guzeller![]()
Gidiyorum hedefcim şimdi bakalım ne olacakÖrdekcim gitmedin mi sen daha? Hepimiz bekliyoruz bak miniği![]()
Günaydın güzeller, kontrole gidiyoruz, cok heyecanliyim bu sefer. Bakalım doktor ne diyecek, çıkışta yazarım.
Takvimim de bitmiş bu arada
Gidiyorum hedefcim şimdi bakalım ne olacak
takvim bile bitti sen doğuramadınGünaydın güzeller, kontrole gidiyoruz, cok heyecanliyim bu sefer. Bakalım doktor ne diyecek, çıkışta yazarım.
Kontrole diye gidip elimde bebekle dönersem cok gülerimtakvim bile bitti sen doğuramadın
şaka bir yana hayırlı haberlerle kucağında oğluşunla sağlıklı sıhhatli dönün evinize inşALLAH![]()
Canım benim allah kurtarsın saglikla kucağına nasip olur inşallahKontrole diye gidip elimde bebekle dönersem cok gülerim
Çantayı yanımıza da almadık tüh![]()
Ben 80'lerden cok cok 70'lerde kaldim denilebilir kisaca hikayemi yazim.Özlem'ciğim niye moralini bozdun yine? Sık sık tartılmaya devam mı hala? Ben her gün tartılmayı bıraktım. şimdi daha rahatım.
Sen başaracaksın ve istediğin kiloya geleceksin ben sana inanıyorum. Lütfen sende inan ve vazgeçme. Belki tartıda eksi göremeyebilirsin ama bu senin yanlışın değil. Sen sağlıklı besleniyorsun ve spor yapıyorsun. İlacınıda düzenli kullanmaya devam ettiğin sürece bir an gelecek ve hepsinin gittiğini göreceksin. sadece acele etme.
Dün konuşulan daha doğrusu yazışılan bir konu vardı. Vücut uzun süre kaldığı kiloda kalmak istermiş.![]()
ALLAH hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Hadi hayırlı haberlerle gel inşALLAH.Kontrole diye gidip elimde bebekle dönersem cok gülerim
Çantayı yanımıza da almadık tüh![]()
Senin kilit noktan bu durumda 75 o zaman. Bu kilodan tez zamanda kurtulursun inşALLAH.Ben 80'lerden cok cok 70'lerde kaldim denilebilir kisaca hikayemi yazim.
45-50 kiloydum esimle tanistigimda.63 ile evlendim.76 ile hamile kalmistim. Tabi doktor uyarinca biraz dikkat ve yuruyusle cok kilo almadim hamilelikte ama emzirme doneminde 83 oldum. Sonra dikkat ettim ve sporla 75'e indim 75'ten asagi zor gidiyordu sonra 67'ye indim zorla. Sonra yine biraktim yine 83'e ciktim sonra 75'e indim. En son gectigimz eylul ayinda 84'u gordum tekrar simdi aylardan beri 75te takildim.
Gencligimin en guzel zamanlariydi halbuki tig gibiydim kendi elimle yaptim herseyi.![]()
canım güzel haberlerini bekliyoruz hadi bakalımGünaydın güzeller, kontrole gidiyoruz, cok heyecanliyim bu sefer. Bakalım doktor ne diyecek, çıkışta yazarım.
Günaydın güzeller, kontrole gidiyoruz, cok heyecanliyim bu sefer. Bakalım doktor ne diyecek, çıkışta yazarım.
Takvimim de bitmiş bu arada![]()