Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kızlar. Herkese günaydınlar.
Bugün kendime gelip uyandım. Sabah 5 gibi uyandım. 1 saat yürüyüş ile güne başladım.
İyileşmişim :)

Çikilatacım, hiç ama hiç 80'lerle alakan yok. Çok iyi duruyorsun maşallah.

Nane limon denesene canım çok geçmiş olsun :KK15:

Ayy nane limon hiç gelmedi aklıma. Önceden çok içerdim ama bu sefer zencefile verdim kendimi

:skandal::skandal:
Bu sorumluluk bana cok fazla :KK48:

Kuzum sen kilonu hiç göstermiyorsun bence :KK66: masallah sana :nazar:
Ördekcim gitmedin mi sen daha? Hepimiz bekliyoruz bak miniği :KK200:

geçmiş olsun canım havalardan:KK1:

boy uzun anacım:63:

Aynen canımcım. Aslında en sevdiğim havalar ama insan çabuk hasta oluyor işte.

geçmiş olsun canım:KK60:

bizim evlilik yıldönümümüz 22 temmuz:süslü:
çıtır gelin olacaksın maşallah:nazar::KK15:

maşallah subhanallah:nazar::nazar::nazar:

Teşekkür ettim monicim..

Kızlar az once birden telefonu elime aldim aradim diyetisyene randevu aldim bugun tek bosluk 16:00 'da varmis.. Şimdilik kimseye soylemicem aramizda kalsin.. :KK48:

Çok çok iyi yapmışsın Özlemcim. İnanıyorum ki çok faydasını göreceksin.

bende kaçıyorum kızlar, herkese Allah rahatlık versin. :uykucu:
azcık daha duraydın daha hava ağırmamış bu saatte:KK70:
Günaydın 5. takımın azimli güçlü savaşçı kadinlari. kilolar ile savaşımız da zafer dolu bir gün diledim :KK52::KK36:
amazon kadını gibi hissettim kendimi sabah sabah savaşçı falan :KK70:
Gunaydin guzeller:KK3:
günayyyyyyyyyyyyyyyyddddddddddddııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn:KK76:

Günaydın güzeller, kontrole gidiyoruz, cok heyecanliyim bu sefer. Bakalım doktor ne diyecek, çıkışta yazarım.

Takvimim de bitmiş bu arada :işsiz:

Ördekcim gitmedin mi sen daha? Hepimiz bekliyoruz bak miniği :KK200:
Gidiyorum hedefcim şimdi bakalım ne olacak

Günaydın güzeller, kontrole gidiyoruz, cok heyecanliyim bu sefer. Bakalım doktor ne diyecek, çıkışta yazarım.

Takvimim de bitmiş bu arada :işsiz:

Gidiyorum hedefcim şimdi bakalım ne olacak
takvim bile bitti sen doğuramadın :KK70::KK70::KK70::KK70:
şaka bir yana hayırlı haberlerle kucağında oğluşunla sağlıklı sıhhatli dönün evinize inşALLAH:dua:

Özlem'ciğim niye moralini bozdun yine? Sık sık tartılmaya devam mı hala? Ben her gün tartılmayı bıraktım. şimdi daha rahatım.
Sen başaracaksın ve istediğin kiloya geleceksin ben sana inanıyorum. Lütfen sende inan ve vazgeçme. Belki tartıda eksi göremeyebilirsin ama bu senin yanlışın değil. Sen sağlıklı besleniyorsun ve spor yapıyorsun. İlacınıda düzenli kullanmaya devam ettiğin sürece bir an gelecek ve hepsinin gittiğini göreceksin. sadece acele etme.
Dün konuşulan daha doğrusu yazışılan bir konu vardı. Vücut uzun süre kaldığı kiloda kalmak istermiş. :110:
Ben 80'lerden cok cok 70'lerde kaldim denilebilir kisaca hikayemi yazim.
45-50 kiloydum esimle tanistigimda.63 ile evlendim.76 ile hamile kalmistim. Tabi doktor uyarinca biraz dikkat ve yuruyusle cok kilo almadim hamilelikte ama emzirme doneminde 83 oldum. Sonra dikkat ettim ve sporla 75'e indim 75'ten asagi zor gidiyordu sonra 67'ye indim zorla. Sonra yine biraktim yine 83'e ciktim sonra 75'e indim. En son gectigimz eylul ayinda 84'u gordum tekrar simdi aylardan beri 75te takildim. :KK43:
Gencligimin en guzel zamanlariydi halbuki tig gibiydim kendi elimle yaptim herseyi. :sinirli::sinirli:

Kontrole diye gidip elimde bebekle dönersem cok gülerim :KK70:
Çantayı yanımıza da almadık tüh :p
ALLAH hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Hadi hayırlı haberlerle gel inşALLAH.
Kucağında bebekle gelmende muhtemel canım. Kardeşim sabah kontrole gidecekmiş. Enişte de sabaha kadar uykusuz kaldığı için uykulu uykulu tamam tamam diye geçiştirmiş. bizim kız da dellenmiş binmiş taksiye gitmiş. Eniştede aman gitti diyerek uykuya devam tabi ki. Kıza doktor hemen doğuma alıyoruz demiş. O stresle doğum başlamış. Açmış telefonu enişteye kaymış bir güzel. Kap çantayı gel doğuruyorum diye.:KK70::KK70::KK70:

Ben 80'lerden cok cok 70'lerde kaldim denilebilir kisaca hikayemi yazim.
45-50 kiloydum esimle tanistigimda.63 ile evlendim.76 ile hamile kalmistim. Tabi doktor uyarinca biraz dikkat ve yuruyusle cok kilo almadim hamilelikte ama emzirme doneminde 83 oldum. Sonra dikkat ettim ve sporla 75'e indim 75'ten asagi zor gidiyordu sonra 67'ye indim zorla. Sonra yine biraktim yine 83'e ciktim sonra 75'e indim. En son gectigimz eylul ayinda 84'u gordum tekrar simdi aylardan beri 75te takildim. :KK43:
Gencligimin en guzel zamanlariydi halbuki tig gibiydim kendi elimle yaptim herseyi. :sinirli::sinirli:
Senin kilit noktan bu durumda 75 o zaman. Bu kilodan tez zamanda kurtulursun inşALLAH.

Back
X