Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar az once birden telefonu elime aldim aradim diyetisyene randevu aldim bugun tek bosluk 16:00 'da varmis.. Şimdilik kimseye soylemicem aramizda kalsin.. :KK48:
Hahaha tamam kimseye söylemicez :halay:

Kimse duymadı emin olabilirsin. Hala uyuyorlar :KK70::KK70::KK70:
:KK70:Ben erkenciyim valla benim oğlan en geç saat 08:30 da koğuş kalk yapıyor bize. Hiiiççç üstüme alınmıycam. :KK70:

azcık daha duraydın daha hava ağırmamış bu saatte:KK70:

amazon kadını gibi hissettim kendimi sabah sabah savaşçı falan :KK70:

günayyyyyyyyyyyyyyyyddddddddddddııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn:KK76:
Ay beklemiyim günün ağarmasına dedim Nilgüncüm :-)

Günaydın güzeller, kontrole gidiyoruz, cok heyecanliyim bu sefer. Bakalım doktor ne diyecek, çıkışta yazarım.

Takvimim de bitmiş bu arada :işsiz:

Gidiyorum hedefcim şimdi bakalım ne olacak
Ay kıyamam ya takvimler bitti Umutcuğumuzun sabrı bitmedi :KK70:

Ben 80'lerden cok cok 70'lerde kaldim denilebilir kisaca hikayemi yazim.
45-50 kiloydum esimle tanistigimda.63 ile evlendim.76 ile hamile kalmistim. Tabi doktor uyarinca biraz dikkat ve yuruyusle cok kilo almadim hamilelikte ama emzirme doneminde 83 oldum. Sonra dikkat ettim ve sporla 75'e indim 75'ten asagi zor gidiyordu sonra 67'ye indim zorla. Sonra yine biraktim yine 83'e ciktim sonra 75'e indim. En son gectigimz eylul ayinda 84'u gordum tekrar simdi aylardan beri 75te takildim. :KK43:
Gencligimin en guzel zamanlariydi halbuki tig gibiydim kendi elimle yaptim herseyi. :sinirli::sinirli:
Üzme canını özlemcim, hepimizin derdi aynı, bundan sonrasına bakacağız artık. Yıllanmış şarap gibi güzelleşeceğiz her birimiz tatlımmm :süslü::KK19: geçmişe mazi geleceğe niyaziii, takılma şeker.

Kızlar güzel dilekleriniz için cok tesekkurler, valla ailem gibi oldunuz hepiniz merakla bekliyorsunuz falan cok mutlu oldum :KK200:

1 saat kadar nst'de kaldım, kasılmalar sıklaşmıș ama sancı olarak gelmiyorlar ağrı yok yani. Umut'un kalp atışları gayet iyi. Nst'de bi sorun görmedi yani doktor. Sonra muayene etti, artık açıklık başlamış, çatım da uygunmus doğuma :) pazartesi tekrar nst için çağırdı, maksimum 1 haftaya dogurursun dedi, hatta 3-4 güne bile olabilirmiş :) şu an her şey normal ilerliyor cok şükür :)
Hayırlısıyla al kucağına canım, valla dört gözle bekliyoruz hepimiz. :KK54::anneadayı::anne::nazar:

İlaca yeni başladın ya ya ilaç sana yeterli gelmiyordur ya da daha hormonal olarak etki göstermeye baslamamistir :)

Hic kimse duymadı ama herkes heycanla haberlerini bekliyor :KK70:

Aynen hamdolsun yetiyor 70 bana :KK200:

Tisikkir idirim cnm :) nane limonu ihmal etme baya şifalı :KK70:

Ahh kıyamam ya doğurunca falan da geçiyormuş öyle dediler doğuma sevketmek için bir oyunmuş o meğersem :KK43:

Şurda perşembeye ne kaldı ki :KK70: ama bulmaz heralde o zaman açılma başladıysa pazar günü elinde olur gibime geliyor Ayy rahat rahat sağlıklı gelsin ne zaman istiosa o zaman gelsin :) :anne:

Yaaaa öyle sanın hiçte geçmiyo kuzular:KK12: kötü haber verdim ama idare edin. Her iki doğumumdan sonra 1-1,5 yıl fazla ağrım olmadı ama sonra yine geri geldi. :63:

Bugün hiç düzgün yemek yiyemedim ama dikkat etmeye çalışıyorum. Neleri atlattım bir bilseniz neleriiii :KK59:

servey servey vesilecim nasıl oldu Ela, huysuzluğu geçmiştir inşallah. Spor yapabildin mi bugün?

nilsub nilsub ben bugün eliptik yapmicim ama sen ne alemdesin bakim şekerim?
Şimdi bitirdim eliptik 40dk şekerim ay rahatladım...

kızlar 12.takım açılıyor diye heyecanlandım 2 yıl kadar önce oradaki üyeleri 8.takıma almıştım ve kapanış yazısını yazmıştım:cry:
ben çok üzülüyorum bir takım kapanınca:KK42:
benimde aklımda bi süredir 13.takımı açmak var bakalım hayırlısıHoppao zaman 11.takım kalır açılmayı bekleyen inşallah biriside o takımı açmak ister:KK68:
ayy şekerim inşallahsen de 13. takımı açarsın zaten çok iyi ve tecrübeli bir kaptansın ama gitmene hem üzülürüm hem sevinirim ben seni çok seviyom be ayşe cim
Kizlar diyetisyenden ciktim simdi ilk 10 gun spor yapma dedi nasil dayanacam sporsuzz yaa.. :mad:
Bide 15 gun sonra gormek istedigim rakam 71 dedi.:skandal: Ordaki tartida 75.6 ciktim ..:KK52:
wavvv hatun 4,6 kg mu verecen diyo hadi bakalım kolay gelsin

Kizlar diyetisyenden ciktim simdi ilk 10 gun spor yapma dedi nasil dayanacam sporsuzz yaa.. :mad:
Bide 15 gun sonra gormek istedigim rakam 71 dedi.:skandal: Ordaki tartida 75.6 ciktim ..:KK52:
Spor yok :oha:. Peki menü nasıl ve nasıl verecekmişsin 15 günde 4,6 kiloyu?. Tahlillerine baktı tabi ki.

Pek az ama bacım ne zamana artar kimbilir, sancı da yok zaten hayırlısı olsun :)

Amaaaan cidden mi yaaa
Canım öyle değil işler...hahaha yarım saat sonra bi sancı 10dk içinde bi bakarsın 8 santim bi 10dk sonra 10cm bu işler yeterki rabbim kolaylık versin sana

Aaayyy bayılcam birazdan, maşa ile koca ayı filmindeyiz. Bitsin diye bekliyorum valla, çokta hoşsohbetmişsiniz maşallah. Kiiiimsecikler yok yine. Bana mı denk geliyo böyle acabaaaa. :21:

Kuzucum geçen hafta şirinlere gittik biz, maşadan çıkıp gelenler vardı, cidden çok mu sıkıcı? Ona da gitsek mi diyodum bende.

Bugün hiç düzgün yemek yiyemedim ama dikkat etmeye çalışıyorum. Neleri atlattım bir bilseniz neleriiii :KK59:

servey servey vesilecim nasıl oldu Ela, huysuzluğu geçmiştir inşallah. Spor yapabildin mi bugün?

nilsub nilsub ben bugün eliptik yapmicim ama sen ne alemdesin bakim şekerim?

Kız vesile benim, servey değil :)

Ölüyom demiş miydim?? Demediysem diyiverem suracığa bulunsun.. Çok fena yaaaa :mad:
Böyle kafamı duvarlara sürtmek istiyorum.. :kızgın: başka bi acı bunu bastırır sanırım :olamaz:
Tek çaresi buscopan Plus kesmiyor hem iyi gelir :(
Bi gün hiç unutmuyorum gece ağrı tuttu nöbetçi eczane bakıp hemn gittik içeri girdim elim ayağım titreyerek bana buscopan lazım dedim :D hapcilar gibiydim ya :D

Back
X