Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ne yaptırmak ıstıyorsunuz bakemmm

Bi test var kuzucum York testi, gıda intoleransı falan, vücudun neye ihtiyacı var neden hoşlanmıyor tüm herşeyini ortaya döküyo :)

Ne cektık be vesile su isimlerden:KK70:

:) canımız saolsun serveyim :)

Oohhh süper :KK54:

Of sen anlatırken ben yoruldum canım Allah kolaylık versin valla :KK43:

Maalesef canım :KK51:

Aayyy karıştırdım canım yaaa, kusura bakmayın. Ama çokta benziyor isimleriniz, aklımda yanlış kalmış demek ki. Paarrdonnn şekerim. :rapci:
Koca ayı ile maşaya gelince saçmalığın önde gideni. ben bile izlemek için heveslenmiştim koca ayı ile Masha bir maceraya falan atılırlar diye düşünüyordum. Fos çıktı. Tv de nasıl ufak bölümler halinde veriyorlarsa aynısıydı, 6-7 çizgi filmi birleştirip aralara da doğukanla şarkıcı bi kız vardı adını unuttum (edit:hatırladım aydilge) onları koymuşlar, feciydi yani. Olmamış, tüketim amaçlı saçma bir şey olmuş. Ne kadar kızdığım belli oldu galiba :KK70::KK70: bence gitmeyin yani şekerim.

Ay evet canım yaaa, servey servey ciğimle wendy wendy cuğuma da çok ayıp oldu böyle. :KK22:

Kuzucum ne ayıbı aşk olsun, kusurluk bi durum yok.

Maşaya gitmeyelim madem bizde, biz taa en küçükkenden beri izleriz kızımla, hatta kızım tip hareket ve konuşma olarak aynı maşa :) bende koca ayı olup çekiyorum işte bu minnak sıpayı :) kızımın diğer adı maşa yani tüm tanıyanlar maşa der :)

Bi söyledim pir söyledim bende adımı, kimse unutmuyor, hepiniz vesilesiniz artık :)
:-)

canimsin bende acilan takimlar kapaninca cok uzuluyorum
Bu arada sorma leylek gormedim ama keban baraj golunde bol marti adana ve aydinda kartal ve sahin cok gordum onlarda ise yariyormus :)
Bu arada ufak oglan duyunca biraz mahsunlasti nasil isleri yoluna koysam bilmiyorum haftada 1 veya 15gunde bir olsa sorun degil de haftayi kapatinca 2 seyahatle cocuklara zor oluyo
Ay kıyamam ya. :(

Sormadim canim ya kaynadi arada oyle baska seylerden bahsedince .
Neyse bakim sporsuz verdigi listeyle ne kadar vericem.
Kendinden cok emindi 15 gun sonra 71 gormek istiyorum insallahh olurrr..:KK36::dua:
Hadi inşallah canım. Vardır bir bildiği mutlaka :KK24:

fancynancy fancynancy 40 dk eliptik 20 dk yürüyüş yeter mi:spor:
Yetmez miii şekerim. :super:

Suan yuruyorum sekerım 45 dk yı tamamlamak uzereyım
Sen naptınn
Eliş gece olunca bısey oluyor uyumuyor bıldıgın yaaa
Ben sabahtan beri sokaklardayım şekerim. Spor yok bol bol gezme vardı. :KK54: Dün yürüyüş yapamadın galiba di mi canım.

Maşallah yaa Allah daha güzel günlerinizi de yaşatsın canım :nazar::nazar::nazar:
Ne kadar hızlı geçıyor zaman,günler birer birer tükeniyor.. 6yıl bitti bizim de hain vakvakla.. evlensek okulluk bebelerımız vardı sımdı kımbılır :tokat:
Evet yaaa acayip çabuk geçiyor zaman. Bizde elimizi acık çabuk tutaydık şimdi ortaokulda falan olurdu büyüğümüz. Bizim de şaka maka 13. senemiz bitecek birkaç ay sonra, nişan flört mlört 15 seneeeee. Abooovv. Yaşlanmışız biz ya. :KK57:

:KK20:
Yuruyebilirsin tabi ama spor amacli degil dedi..

Sabah paylasirim kizlar simdi evde degiliz ve hic kimseye soylemedim gittigimi..
Ay icimdede tutamam ama neyse insalllah faydasini gorurum tabi oraya gitmeklede is bitmiyor cok dikkat edip istikrarli olmak lazim..:KK37::KK37:
Yoksa hem pskilojiye hemde cebe zarar..:KK51:
teşekkür ederim canım güzel düşüncelerin için:KK60:
13.takım şu an beklemede gerçi her an başlatabilirim bakalım kısmet:21:
ilk diyetisyenden randevu aldığımda eşim dahil hiç kimseye söylememiştim ama içimde bir şey tutamıyorumki 7 düvel öğrendi:KK70:

Bi test var kuzucum York testi, gıda intoleransı falan, vücudun neye ihtiyacı var neden hoşlanmıyor tüm herşeyini ortaya döküyo :)

:) canımız saolsun serveyim :)

Kuzucum ne ayıbı aşk olsun, kusurluk bi durum yok.

Maşaya gitmeyelim madem bizde, biz taa en küçükkenden beri izleriz kızımla, hatta kızım tip hareket ve konuşma olarak aynı maşa :) bende koca ayı olup çekiyorum işte bu minnak sıpayı :) kızımın diğer adı maşa yani tüm tanıyanlar maşa der :)

Ay maşallah ona :nazar:, çok merak ettim ama prensesi şimdi, bizde koca ayı ve masha fanlarıyız, oğlum bile izliyor. Koca ayıyı görünce gülüyor çığlık falan atıyor o derece yani. :21:

teşekkür ederim canım güzel düşüncelerin için:KK60:
13.takım şu an beklemede gerçi her an başlatabilirim bakalım kısmet:21:
ilk diyetisyenden randevu aldığımda eşim dahil hiç kimseye söylememiştim ama içimde bir şey tutamıyorumki 7 düvel öğrendi:KK70:
Ama o zaman bizden ayrılacak mısın monicim?

Bugün çok dengesiz beslendim düzgün menüm yok, yine de yediklerimi yazayım kızlar.

Kahvaltı
Çeyrek tost (kızımdan kalanı yedim, canım birşey istemedi)
Türk kahvesi

Ara
1 pk protein bar

Öğle
Mister No kaşarlı sandviç, pakette iki parça vardı, 1 tanesinin yarısından fazlasını da kuzum yedi. (Sinemada atıştırma oldu.)
1 ufak ayran
Saray 100 kalori meyveli kek

Ara
Sütlü filtre kahve x 2

Akşam
Yemek yapamayınca tosta talim oldu kociş. Ondan 3 ısırık aldım.
1 miniminnak kestane şekeri. (Bursa dan gelince dayanamadım :KK43: )

Başka bir şey yemek istemiyorum, yarın tartı günüüü.

Su: yatana kadar 2 lt tamamlarım

Yetmez miii şekerim. :super:

Ben sabahtan beri sokaklardayım şekerim. Spor yok bol bol gezme vardı. :KK54: Dün yürüyüş yapamadın galiba di mi canım.

Evet yaaa acayip çabuk geçiyor zaman. Bizde elimizi acık çabuk tutaydık şimdi ortaokulda falan olurdu büyüğümüz. Bizim de şaka maka 13. senemiz bitecek birkaç ay sonra, nişan flört mlört 15 seneeeee. Abooovv. Yaşlanmışız biz ya. :KK57:
Dun de yurudum canım 45 dk dan da fazlaydı

image.webp
Esime yaptırdıgım hedıye geldı buyrun guzellerr

***5. Takım 516. Etap***

servey (69,9/)
0zlem (75,6/)
inatettimolacak (61,8/)
moni (99,3/)
fancynancy (78,3/)
Cikilatacanavari (82/)
lydznp (85,9/) +1 kg tartı farkı eklendi

BuRCuCuKkK (55.0/)
maJun (71,5/ )
aytozuvegece (73.3/)
hedef38beden(84,4/)
TopaLsoLucaNn (71,1/)

5. Takım Ortalama: %

nilsub (78,5/)
wendigo (64,9/)
morordek (77,1/)
ebrusonmez (56,6/)
btlbetul (?)
Birumut55 (50,8/)
Zeroks (68,0/)

Yataktan canlı yayın yapıyorum...:KK70:
Herkese iyi geceler tatlı rüyalar sabaha bol eksiler inşallah..
Malum erkenden yatıp leptin salgılayayım fancynancy fancynancy geçeyim...:KK70:
Hahahahaa sen mahmutla takılma, bahçelerde mangaldı, kocam kola getirdiydi falan de sonra erken yat, leptinden medet um heh. :KK45: Yarın foto istiyorum tartındaaannn :KK76:
Bunca lafın üstüne rezil olmasam bari :KK70:

Dun de yurudum canım 45 dk dan da fazlaydı
Tamam tatlım, 50 dk diyeyim mi?

Eki Görüntüle 1991626 Esime yaptırdıgım hedıye geldı buyrun guzellerr
Aay gerçekten çok güzel olmuş, Allah hepinizi birbirinize bağışlasın canım. :nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X