Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selamın aleyküm kızlarrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese haırlı cumalar olsun :KK68:
Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlı olarak nasip etsin tez vakitte inşallah....Aminnnn

Günaydınlar,
Umarım herkes güzel rakamlar görür tartıda bugün :21:

moni moni Kuzuuuuu çok şükür tartı sonunda inadını kırdı da eksi gösterdi :D listelere döndüm :21::21::21:
2li rakamlarıda gördüğümü yakında paylaşmak nasip olur inşallahhhhh .............Aminnnnnnn

Kız salıya kaldı 4 gün ( bugünü sayma )
Çok heycanlıyım acaba orada ne göreceğim tartıda diye :KK66:
Dün Dilek gitmiş hatun 2 haftanın 1 haftasını tam uymuş daha sonra 3 kere kaçamak yapmış ama baya baya sağlam kaçamak :D hatta onunla giden arkadaşı onu diyetisyene ispiyonlamış :KK70: ona rağmen 1.8 kg gitmiş 14 günde :KK48: Sibel iyi bari okadar kaçamağa rağen eksi görmüşsün demiş :KK48:
Ben bu kadar verdiysem senin kesin daha fazla gitmiştir dedi :KK48: daha çok heycan yaptırdı hatun bana iyimi :KK48:

Eki Görüntüle 1991626 Esime yaptırdıgım hedıye geldı buyrun guzellerr

Çok güzel bir hediye olmuş canım ;) iyi günlerde kullansın ;)
RAbbim nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu yıllar nasip eder inşallah....Aminnnnnnnn

Cnm ben de yaptirmak istiyorum ama cok pahali york testi bi ucuzlamadi gitti uygun bisey bulursan benimde haberim olsun
fırsat sitelerinde uygun. ama her şehirde yok. lab. olmadığı şehirlere kan alma kiti gonderiyorlarmis. yakın sehirlerde de mobil kan alma istasyonları varmış. tabi bu fırsat siteleri bu hizmeti veriyor mu? ben yine arastirmadayim. sana da bilgi vereyim uygun birşey bulursam.

Günaydınlar :)

Slm kızlarrr:halay:bende katılmak istiyorum aranıza ama sporsuz olurmu :spor:kabul edermisiniz :KK17:cevabınız evetseeeeee:KK54:hemen alışverişe çıkayım malum evde ıvırzıvırdan başka birşey yokk:oops:

Ana savurganım hoşgeldin, kızın nasıl, sen nasılsın?

Aramıza almaz mıyız kız seni, işe devam mı hala yoğun musun öyle? Hadi koş yumurtayı peyniri al eve, gece yaz sen sabah okuruz biz :)

Kilom sabit !!!:olamaz:
Ama durmak yok sirkeli limonlu suyumu ictim ve kahvaltimida yaptim..:kk77:

Eklentiler

• 20170505_081546.webp
    20170505_081546.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 31
Günaydınlar
Durum bilgisi: evet, hala doğurmadım :-)
Slm kızlarrr:halay:bende katılmak istiyorum aranıza ama sporsuz olurmu :spor:kabul edermisiniz :KK17:cevabınız evetseeeeee:KK54:hemen alışverişe çıkayım malum evde ıvırzıvırdan başka birşey yokk:oops:
Ooo kimler gelmiş eskiler birer birer geri dönüyor :) aramıza almaz mıyız canım, hosgeldin, sefalar getirdin :)
doğru canım. aslında 30 kg fazla tartıyor ama...:KK70:
+30 kg tartı farkı eklendi, mezun olmak istiyor yazalım o zaman :-)

Back
X