Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aaa sen bilmiyormusun biz kk'nın 3 gülü @nilsub , 0zlem 0zlem ve ben :KK48:
Özlem bize benzemedi ama onu da diyetisyeni bize benzetecek galiba :KK70::KK70::KK70:
Esimle carsiya ciktik git gel 70 dakika yurumusuz. Arabaylada cikilmiyor burada carsiya..:KK6:
fancynancy fancynancy buda spordan sayilir dimi uyusuk uyusukta degildik yani hizli yuruduk.:KK6:

Kim kac kg öerak ettim kahvemı aldım geldım deyın bakemmm
78 olmuşum şekerimm, pazartesi 79,4 tüm. :(

Zaten bu haftalık değil sadece dedim ya takımda olduğumuz sürece rakibimsim gaz olur bizede bi kilo belirleyelim senin hedefin kaçtı benim 58di
Tamammm canım. Benim hedef 65 ti galiba.

Kızlar bu aradada söylemeyi unuttum evde badanacı var ev boyanıyor neyse ben kaçar taaaa akşama gelirim eliptiği gecede olsa yapıcam kaçarı yok...
Bravooo, bende çocuklarla pazara çıktım bir delilik yapıp ve çok yoruldum. Oğlum uyudu eliptik zamanı ama enerjim yok. :( bende gece yapmayı planlıyorum.

Günaydın kızlar 80.4 çıktım tartım bozulmuş ama çok farklı rakamlar gösteriyor :KK43: ben en son orta rakamı kabul ettim yoksa ilk uyandığımda 79.9 geldim halay çekerek indim tartidan sonra hüsran :KK70: halay kilo aldırıyor olabilir mi :KK70:
82/80.4/1.6/%1.95
Hahah, güzeldi. :KK70:

Haftaya sabıt lcam demıyım barı 69,5 olcam dıyım
İnş basarırım
Bence başarırsın canım.

Ben de ona bakmaya gelmıstım canım.. haftaya da gelır mı bılemedım? ızın mı yazsak dıye bıle dusundum acıkcası
İzne ayrılma hakkı henüz yok galiba Özgecim, 510. etapta girmiş listeye, 8 etap geçmesi gerek sanırım izne ayırmak için. Kaptanım da bildirim yapmadı diye not düştüğünden o sekilde paylaştım.

Kızlar şu an önümde bunlar var herkes yiyiyor ben elimi bile sürmüyorum.
Yanimda elma var birazdan onu yerim.:KK17:
İradeye bak, maşallah canımmmm :nazar:

Aman yeme sakın. Ne kadar ağııır ve şekerli yiyecekler onlar öyle. Hiç sevmeyiz böyle şeyleri :KK12:
Tabi tabi :-)

Selamm tatlişlerim.
Selaaammm :KK3:

Esimle carsiya ciktik git gel 70 dakika yurumusuz. Arabaylada cikilmiyor burada carsiya..:KK6:
fancynancy fancynancy buda spordan sayilir dimi uyusuk uyusukta degildik yani hizli yuruduk.:KK6:
Olur tabi şekerimmmm :spor:

Kızlarrrrrrrrrrrr şu ana kadar birinci belli ikinci kim der gibisiniz takımca :KK48: Maşallah gayet güzel bildirimleriniz yine her zamanki gibi ;)

moni moni Ayşemmmm kızzzzzzzz ne ka güzel bildirim yapmışsın ;) Maşallah :nazar: Hadi bakalım salı ne göreceğiz çok merak ediyorum :21::21::21::21::21:
Ben hiç kaçamak yapmadım sayılır ( bugün kursta 72 yaşındaki kurs arkadaşım :KK48: eminönünden gelirken şeker almış şu eski tarzda olanlardan yuvarlak :KK53: kaç haftır ne ikram etse yemiyorum ama bu kez bak minicik zaten kesinlikle hatrım için ye dedi kabul ettim :KK48: sonra bir ara acaba kadıncağız görmeden çöpe atsam mı diye düşündüm de dedim görür falan rezil olurum birde atmışım ağzıma bitmiş iş direnmenin alemi yok dedim :D

Kızlarrrrrrrrrrrr şu ana kadar birinci belli ikinci kim der gibisiniz takımca :KK48: Maşallah gayet güzel bildirimleriniz yine her zamanki gibi :KK66:

moni moni Ayşemmmm kızzzzzzzz ne ka güzel bildirim yapmışsın :KK66: Maşallah :nazar: Hadi bakalım salı ne göreceğiz çok merak ediyorum :21::21::21::21::21:
Ben hiç kaçamak yapmadım sayılır ( bugün kursta 72 yaşındaki kurs arkadaşım :KK48: eminönünden gelirken şeker almış şu eski tarzda olanlardan yuvarlak :KK53: kaç haftır ne ikram etse yemiyorum ama bu kez bak minicik zaten kesinlikle hatrım için ye dedi kabul ettim :KK48: sonra bir ara acaba kadıncağız görmeden çöpe atsam mı diye düşündüm de dedim görür falan rezil olurum birde atmışım ağzıma bitmiş iş direnmenin alemi yok dedim :KK70:
ilahi canım yaa... :KK70::KK70::KK70:

image.webp

Günün ilk menüsü benden gelsin..:kk77:

Menüm;
07:30 400ml sirkeli limonlu su

08:00
1 h. Yumurta
1 parca suzme peynir
1 d. Cavdar ekmegi
Domates,salatalik,biber ve maydanoz

12:00
Avuc ici kadar fırında köfte