Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aferin sana nilgünüm, spor şampiyonu olacaksın hadi.
zayıflasam yeter:KK70:
oy oy kuzum dalmışız iş güçe:eek:
harikasın bitanem en birinç sen olcan:nazar::KK9::KK60:
ay sağol canım yaaa sorma bari bir hafta birinci olmayı başarayım dimi küflencem takımda :KK70:
öğle yemeğimi yedim,kendimi az dışarı atayım da yürüyüşüm aradan çıksın:KK55:sanki çok evde oturuyomuş gibi:KK70::KK70:
önceden dışarıda yerdim çıktığımda hey gidi hey:KK72:şimdi ara öğün taşıyorum:21:
ayy aferim bana:cool::nazar:
aferin gerçekten ben geri geldiğimde 3 lü rakamlardaydın şimdi 2 li rakamları gördün kızz birde beni geçme valla bozuşuruz:KK70::KK70::KK70:

:KK31:PAZARTESİ TARTISI:KK31:

servey servey >>
0zlem 0zlem >>75,5>>-100:KK9:
inatettimolacak inatettimolacak >>++:duduk:
moni moni >>97,9>>-100:KK9:
fancynancy fancynancy >>77,9>>-100:KK9:
Cikilatacanavari Cikilatacanavari >>sabit:KK28:
lydznp lydznp >>
B BuRCuCuKkK >>55,1>>+400:duduk:
aytozuvegece aytozuvegece >>
hedef38beden hedef38beden >>sabit:KK28:
T TopaLsoLucaNn >>
nilsub nilsub >>79,1>>-300:KK9:
@wendigo >>tartılmamış:sus:
ebrusonmez ebrusonmez >>
Birumut55 Birumut55 >>
morordek morordek :anneadayı::nazar: :KK200:

kızlar pazartesi kilolarınızı ekleyin:KK56:
ay senin bu listelerin süper canım:super::KK9:
bu inatettimolacak inatettimolacak senin doktorla yada Umut paşa'yla iş birliği yapmış olabilir. :KK70:
Özge bu yapar mı yapar :KK70::KK70::KK70:
yapar mı yapar fena hatundur kendileri duymasın:sus:
Doğurduktan sonra da içine sokasın gelecek. Ne yaman çelişki böyle :KK70::KK70::KK70:
:KK70::KK70::KK70:
Aşkolsun biz seni motive edemiyor muyuz? Zaten ben kaç gündür sadece okuyabildim. Çok fazla yazmaya fırsatım olmadı. :KK42:
ondan işte okuma yaz şekerim ortiklerimde yok kendi kendime verdiğim gazda kontörlü gibi çabuk bitiyo:KK70::KK70::KK70:

:KK70: :KK70: olur mu olur valla ben de beklerim kendisinden :KK70:
Niye ifşa ediyosunuz planlarımı acaba?? lydznp lydznp ve sevgili ördekcik :D
Ben sen teeeee ilk hamileyim dediğinde aynı gün olacak bizim doğum günüsümüz demiştim inanmamıstın bak ne oldu sımdı :D ben senın bılıncaltına oynadım hep bebeyım ;) :D :D

Ferahcim az önce bizimkilere dediğimi buraya da yazayım: bi yanım evet artık doğsun, cok zorlanıyorum diyor ama bi yanım da hic ayrılmak istemiyor kuzudan :anne: ay bu hamilelik hormonları beni saçma salak bi insan yaptı :KK70:
Estağfirullah canım, tavan yapan hormonlarındandır o :KK70:

Ay kızlar eliptik yapmayınca bi dalga..
Kaç gündür yapıyom diyom hiç gaz veren yok hıhhh..
Ben sen salma diye foto paylaşıp duruyom, hiç mi işe yaramıyor acabaaaaa? Nankör rakibim :p

Aynen cnm simdi esb dayim izmir e gidiyom yarin aksam izmirden donwcem carsamba sabah adiyaman a gidip persembe gece urfadan donecegim sabah vitamin alayim dedim unutmusum dun zaten gomdum kendimi karbonhidrata sikintidan isin garibi onumuzdeki hafta seyahat yok gorunuyo ama babamin rahatsizligi icin istanbul medicalpark goztepe de bir dr varmis ona goturmek icin istanbula gidecegim haftasonu da kizilcahamam a evde oturmayi ozledim
Enerji içeceği de al bari kuzucum, bu nasıl bir program böyle :kahve:

Doğurduktan sonra da içine sokasın gelecek. Ne yaman çelişki böyle :KK70::KK70::KK70:
Hahaha aynen.

Yaşayarak göreceğin çoook şeyler var daha :KK70::KK70::KK70:
Bence deee :-)

Bizim oglusun sarışın olma olasılığı yüksek ama renkli göz biraz zor gibi :KK48:
Dogumda burdakiler için dua edicem Banusum unutmazsam, siparis verdiler resmen :KK70: herkes zayıflasın diye, sen de bizim takımdan sayılırsın seni de eklerim :KK70:

Hay Allah razı olsun kızzzzzz :KK60:
O an unutsan bile söylemen yeterli canım ;) RAbbim gönlünde ne varsa inşallah hayırlısıyla nasip eder en kısa zamanda ;)

Kızlar nst'de kasılmalar baya artmış ama sancı gibi degiller. Doktor yine muayene etti açıklıkta bi degisiklik yok. Perşembe yine kontrol, o zamana kadar tabi her an her şey olabilir dedi. Süreç normal ilerliyormuş aslında. Perşembe duruma göre suni sancı verebilirim dedi ama cuma cumartesiyi de bekleyebilirmis. Yani aslında her sey perşembe günü belli olacak eger o zamana kadar Umut bey gelmezse :)

İnşallah kendiliğinden sancın başlarda bir avazda kuzunu kucağına alırsın :KK68::KK68::KK68:
Ben iki kuzumuda suni sanciyla doğurdum :KK48: birincide 20 dakikada işlem diğerinde 12 dakikada fırtlatmışım :D tabi bana çok daha uzun gibi geldi :D dışardaki eşleri düşünemiyorum bile :D
Ben ilk doğum sancısı çektiğimde asla bir daha çocuk yapmam diyordum o an :D hemşire aynı soruyu sana 10 dakika sonra soracağım demişti ve inan o kuzuyu çıkıp göğsüme verildiği an kesinlikle aynı şeyleri tekrar yaşayabilirim demiştim :confused:
Rabbim özlemini çeken herkese nasip eder inşallah ...Aminnnnnnnnnn

Kız bu arada olmayanlarada dua et sana zahmet ( bende çok oldum ama ne yapam kilolarıda vereyim bu duyguyu özlemini çekenlerde yaşasın ;) )

Niye ifşa ediyosunuz planlarımı acaba?? lydznp lydznp ve sevgili ördekcik :KK70:
Ben sen teeeee ilk hamileyim dediğinde aynı gün olacak bizim doğum günüsümüz demiştim inanmamıstın bak ne oldu sımdı :KK70: ben senın bılıncaltına oynadım hep bebeyım :KK66: :KK70: :KK70:
Planlarından bahsetseydin de ne zaman dogurucam diye 9 dogurmasaydim burda :p :D
PAZARTESİ TARTISI:KK31:

servey servey >>70,5:işsiz: +600
0zlem 0zlem >>75,5>>-100:KK9:
inatettimolacak inatettimolacak >>++:duduk:
moni moni >>97,9>>-100:KK9:
fancynancy fancynancy >>77,9>>-100:KK9:
Cikilatacanavari Cikilatacanavari >>
lydznp lydznp >>
B BuRCuCuKkK >>55,1>>+400:duduk:
aytozuvegece aytozuvegece >>
hedef38beden hedef38beden >>
T TopaLsoLucaNn >>
nilsub nilsub >>79,1>>-300:KK9:
@wendigo >>
ebrusonmez ebrusonmez >>
Birumut55 Birumut55 >>
morordek morordek :anneadayı::nazar: :KK200:

kızlar pazartesi kilolarınızı ekleyin:KK56:
+600 nedır yaaa
Amaaan 7'lere geri dönmüşsün serveyim. Ama sen cumaya geri inersin ben inanıyorum ;)
Hay Allah razı olsun kızzzzzz :KK60:
O an unutsan bile söylemen yeterli canım :KK66: RAbbim gönlünde ne varsa inşallah hayırlısıyla nasip eder en kısa zamanda :KK66:
Amin canım hepimizin inşallah :dua:

İnşallah kendiliğinden sancın başlarda bir avazda kuzunu kucağına alırsın :KK68::KK68::KK68:
Ben iki kuzumuda suni sanciyla doğurdum :KK48: birincide 20 dakikada işlem diğerinde 12 dakikada fırtlatmışım :KK70: tabi bana çok daha uzun gibi geldi :KK70: dışardaki eşleri düşünemiyorum bile :KK70:
Ben ilk doğum sancısı çektiğimde asla bir daha çocuk yapmam diyordum o an :KK70: hemşire aynı soruyu sana 10 dakika sonra soracağım demişti ve inan o kuzuyu çıkıp göğsüme verildiği an kesinlikle aynı şeyleri tekrar yaşayabilirim demiştim :confused:
Rabbim özlemini çeken herkese nasip eder inşallah ...Aminnnnnnnnnn

Kız bu arada olmayanlarada dua et sana zahmet ( bende çok oldum ama ne yapam kilolarıda vereyim bu duyguyu özlemini çekenlerde yaşasın :KK66: )
Bu mesaj gözümden kaçmış
Onu hep diyorum zaten Allah isteyen herkese nasip etsin diye. Isteyip de çocuğu olmayanların yaşadığı stresi tahmin edebiliyorum, benim annemler de yaşamış onu, o yüzden annem de ben de hep o şekilde dua ederiz.
Bu arada doktora bebek iyi durumda olduğu sürece beklemek istediğimi söyledim. Sen nasıl istersen dedi, bakalım keyfi yetecek mi paşamızın :)

0zlem 0zlem özlemcim nabersin? sporsuzluğa dayanabilio musun :)
Zor canim ya sabah uyandim kizim uyuyordu taktim kulakligi 20dk dans ettim kendi kendime.
Dünde avm.ye git gel yaptim yuruyerek.
Ay zormuss ya sporsuzluk!!! Bi yer acilmis pilates zumba hemde ucrecsiz.. Arkadaslar ilk defa gitti memnun kaldi devam edecekler bende gitmeyi dusunuyorum.. :KK6::KK6:

ilk menu benden gelsin bugun dort dortluk uygulayabildim listeyi bi tek aksamki leblebi veya form buskiviyi yemicem. Azbisey menemen yedim karnim agirdi. Dun dogru duzgun bisey yiyememistim. Bugun butum gun listeye uydum. Cok yemis gibi karnim agriyor. Mide az yemeye alisinca boyle agri olur hep bende.. :kk77:

Back
X