Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ördekcim pek sabırsız bir insan değilsin sanırım değil mi?
Ben çok sabırsızım. Aklıma düşen illa o zaman olacak. Yoksa rahat edemiyorum.
Herhalde karnına tıklatıp dururdum hadi çık ama artık merak ediyorum bak diye. :KK70::KK70:
Aslında sabırsızımdır hedefcim ama niyeyse bu hamilelikte peygamber sabrı geldi sanırım bana :D
Yoksa o dediğini sürekli yapıyorum, hadi çık artık gel diyorum ama çocuk beni dinlemiyor tabi :KK48:
Bu kadar sabretmemin bir sebebi de doğumun normal bir süreç olarak ilerlemesinden yana olmam. Zorla çıksın istemiyorum. Dün doktor suni sancıdan bahsedince bile bi kötü oldum aslında, sanki zorla çıkartacakmışız gibi geldi vakti çoktan gelmesine rağmen. Doğal bi süreç olsun istiyorum, o yanım ağır basıyor, sanırım o yüzden sabrediyorum :)

Aslında sabırsızımdır hedefcim ama niyeyse bu hamilelikte peygamber sabrı geldi sanırım bana :D
Yoksa o dediğini sürekli yapıyorum, hadi çık artık gel diyorum ama çocuk beni dinlemiyor tabi :KK48:
Bu kadar sabretmemin bir sebebi de doğumun normal bir süreç olarak ilerlemesinden yana olmam. Zorla çıksın istemiyorum. Dün doktor suni sancıdan bahsedince bile bi kötü oldum aslında, sanki zorla çıkartacakmışız gibi geldi vakti çoktan gelmesine rağmen. Doğal bi süreç olsun istiyorum, o yanım ağır basıyor, sanırım o yüzden sabrediyorum :)
Asıl sen peygamber sabrını umut doğunca öğrencen..:D:D:D

Illa spesifik bi zaman soyleyemiyorum kuzum aslında, kendisi gelmeye karar versin bi de cok uzak olmasın o tarih yeter :KK70: bu hafta içinde olabilir artık :p bu akşam düğüne gitmeye karar verdim hala dogurmadigim için, oldukca yakın bi arkadaşımız evleniyor. Madem doğurmadım o da çıksın aradan diyorum :KK70:

yarın kandil ördekim, bol bol dua edelim takımca, perşembeye gelsin özgenin doğum gününe :) hem kandil zamanı mübarek gün işte :)

bu arada özgem senin iddia günü ne zaman kız? artılardayım diyon bi de, olmaz olmaz acilen ödem söktürücü, bağırsak boşaltıcı bişiler al seninki senden çok çıkmasın :) inatettimolacak inatettimolacak

Aslında sabırsızımdır hedefcim ama niyeyse bu hamilelikte peygamber sabrı geldi sanırım bana :KK70:

:KK49::KK49: Aman hayırlısı ile gelsin de geç gelsin canım. Son zamanlarının bol bol tadını çıkar sen de. Sonuçta doğunca da ayrı bir zorluk başlayacak.

yarın kandil ördekim, bol bol dua edelim takımca, perşembeye gelsin özgenin doğum gününe :) hem kandil zamanı mübarek gün işte :)
Belki yarın gelir, senin kız gibi mübarek bi günde doğmuş olur :)
:KK49::KK49: Aman hayırlısı ile gelsin de geç gelsin canım. Son zamanlarının bol bol tadını çıkar sen de. Sonuçta doğunca da ayrı bir zorluk başlayacak.
Haklısın aslında :) ama hem ev kalabalıklığı hem de hareket kısıtlığından cok da tadını çıkaramıyorum maalesef

Nilgunum cakıldı kaldı kılo veremıyorum
Bu kadar yuruyuse
Özlem gibi oldum yavvvv
Canim stres yapmasan kendine gidecek bence.. stres cok etkiliyo birak kendinle savasmayi bebegim.. dogru seyler yapıyorsun yapmaya devam et illaki pes edip gidecek o kilolar

süpermiş. bize de yapsın. hem bu tatlı kilo aldirmaz ki :KK70::KK70:
Eeveeetttt, yapar yapar size de :halay:

doğum günün kutlu olsun canım nice nice güzel yaşlara:KK200::KK15:
Çok teşekkür ederim monicim :KK15:

Canim dogum gunun kutlu olsun
sen bugun yakarsin yediklerini boyle gunler her gun olmuyor
Teşekkür ederim canımcımmmm :KK200:

fancynancy fancynancy Canım doğum günün kutlu olsun...Rabbim gönlündekileri sana tez zamanda hayırlı olarak nasip eder inşallah...Aminnn :) iyiki doğdun:KK68:
Ayyy çok teşekkür ederim canım, cümlemize inşallah. Amiiinnnn :KK36:

Günaydın hanımlarrr :KK25:

ay kendimi alışverişe vermişim resmen o_O kocam vuracak beni :sus:

kuzucum çok aşırı yapma da kası artırıp tartıda eksi görmeyince motiven gitmesin, hafif hafif. sık dişini bi hafta daha ama.

mutlu yıllar canımm, o minnak ellerini de pastasını da yerim ben onun, kuzucuklar :anne:

anaaam savurganım, 8'leri gördün mü :KK57: acilen önce 7'lere sonra da 6'lara geçmelisin, hadi bakalım. ayağın nasıl oldu? kırık böle hazin oluyo ya.

moni ablacım, kaffaltı sonrası gidiosun dimi diyetisyene? normal bence fark çıkması.
Çok teşekkür ederim :KK200:

fancynancy fancynancy mutlu yillar canim.. allah ailenle guzel bi ömur versin size
Aminnnnn canım, çok sağol. :KK68:

hah iyi buralardasınız :KK6:

kızlar bebişlerin kalbini duyduk 11.haftadayız :KK8: evet yanlış duymadınız bebişler :anneadayı::anneadayı:

tek yumurta ikiziymiş kalbini duymaya gittiğimizde öğrendik :oops:

wendy wendy moni moni toplight toplight @ebrusonmez morordek morordek

bu arada iki eski takımım birleşmiş gibi haaa ne güzel olmuş 5.takım moni moni @oynakbasi34
Allah hayırlısıysa kucağına almayı nasip etsin bebişlerini. :nazar::anneadayı::emir_bebek:

Doğum günün kutlu olsun canım.
Nice mutlu yıllara :)
Tişkür ederim canımmm. :KK37:

doğum günün kutlu olsun canım :KK200:çocuklarınla eşinle nice senelere sağlıklı huzurlu mutlu ömürler versin rabbim:dua:
seneye 60 kilo olursun inşALLAH doğum günü yemeğinde:halay::halay::halay:
Amiinnnn, inşallahhhh canımm. :KK36: Hepimizee inşallah.

Doğum günün kutlu olsun canımcım, bizimki senin doğum gününü geçirdi bakalım Özge'ninkine gelecek mi :)
Çok teşekkür ederim canımmmm, evet yaaa, beni pas geçti. bakalım ne zaman karar verecek Umutcuk gelmeye :emir_bebek:

Kendimi dilek ağacı gibi hissetmeye başladım :KK70:
:KK70:

fancynancy fancynancy yuruyus 70 dk oldu şimdilik
Akşam da yurursem haber verırum
Okkeey canım :KK49:

Asıl sen peygamber sabrını umut doğunca öğrencen..:KK70::KK70::KK70:
morordek morordek cim burada maalesef çok güldüm, kız haklı yani :-)

ben geldimm:KK3:
sibelcim verdi gazı verdi gazı:cool:
gazla çalışıyorum artık:KK70::KK70:

1 mayıs tatili sebebiyle 15 günlük bu tartımız:KK56:

kilo:97,6
giden:2,8:nazar::süslü:
bu haftaki listemi de çok beğendim birazdan paylaşırım:KK72:

banuşumun raporuda vereyim:
kilo:109
giden:1,8:nazar:

Tebrikler canım çok sevindim şaka maka geçicekmisin beni acaba..:D:D:D

Back