Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben geldimm:KK3:
sibelcim verdi gazı verdi gazı:cool:
gazla çalışıyorum artık:KK70::KK70:

1 mayıs tatili sebebiyle 15 günlük bu tartımız:KK56:

kilo:97,6
giden:2,8:nazar::süslü:
bu haftaki listemi de çok beğendim birazdan paylaşırım:KK72:

banuşumun raporuda vereyim:
kilo:109
giden:1,8:nazar:

Süpersin monicim çok tebrik ederim :)

3.takımdan selamlar dua ile :KK200:

56.webp

Günaydınlar,
Evet hala dogurmadigim bir sabahtan daha günaydın. Ben bu stresle zaten doguramam bence, dün cok yorulduk ama sabah erkenden kalkmak zorunda kaldık. Şimdi dayıyı adliyeye götürüyoruz. Neyse ki bugün dönüyor.

Evin kalabalıklıgından cok sıkıldım, alışık olmayınca cok degisik geliyor. Her seyi cümbür cemaat yapma olayları bana cok ters. Yarın kontrole gittikten sonra eşime beni okula bırak demeyi düşünüyorum yani o derece... Arada şaka olarak beni hastaneye yatırın, ben dogum başlayınca size haber veririm diyorum, evde takılsın kalabalık :işsiz: şu smiley gibi bağırasım var :KK34:

Doğum sonrası da ne gelip giden olur ama ördekcim :)

Doğum sonrası da ne gelip giden olur ama ördekcim :)
Dogum sonrası kendimi Umut'a adamayı düşünüyorum hedefcim, gelen giden pek umrumda olmayacak. Tabi yine sinirlendigim zamanlar olacaktır kendimi taniyorsam :) Şimdi bi de tüm gözler benim üzerimde, her an patlamaya hazır bomba gibiyim o yüzden :)

Dogum sonrası kendimi Umut'a adamayı düşünüyorum hedefcim, gelen giden pek umrumda olmayacak. Tabi yine sinirlendigim zamanlar olacaktır kendimi taniyorsam :) Şimdi bi de tüm gözler benim üzerimde, her an patlamaya hazır bomba gibiyim o yüzden :)

Bol sabırlar canım. Son günler artık. Biraz daha sabırla bitecek inşallah.

ALLAH sana sabır versin. Sen şimdi de doğumdan sonra da kimseye bakma al yavrunu kucağına sakin sakin oturun :)

Simdiden lohusa moduna bağladım Aysecim yaa :)

bağlama kuzum bağlama. o moda girince hemen kolay kolay çıkılmaz bak sonra. İnşallah umut paşa gelsin de biran önce çekirdek aile modunuza dönün. o zaman gelen giden çok sıkıntı yaratmıyo. elinden geldiği kadar herşey.

Günaydınlar,
Evet hala dogurmadigim bir sabahtan daha günaydın. Ben bu stresle zaten doguramam bence, dün cok yorulduk ama sabah erkenden kalkmak zorunda kaldık. Şimdi dayıyı adliyeye götürüyoruz. Neyse ki bugün dönüyor.

Evin kalabalıklıgından cok sıkıldım, alışık olmayınca cok degisik geliyor. Her seyi cümbür cemaat yapma olayları bana cok ters. Yarın kontrole gittikten sonra eşime beni okula bırak demeyi düşünüyorum yani o derece... Arada şaka olarak beni hastaneye yatırın, ben dogum başlayınca size haber veririm diyorum, evde takılsın kalabalık :işsiz: şu smiley gibi bağırasım var :KK34:
seni anlıyorum canım bendede var o bir ara böyle gelen giden çok oldumu bunalıyorum misafir sevmemekten değilde sanki özel alanım işgal ediliyomuş gibi hissediyorum:işsiz: psikolojik bir durum galiba:confused:

Back
X