- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #243.661
Gunaydin kızlar, durum hala aynı. Kontrole gidiyoruz. Artık ne olacaksa olsun moduna girdim. Suni sancı verelim derse kabul edecegim sanırım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 saat sayabilirsin valla, belim kopmuş eve gelince fark ettim :)Hahaha birde ağırlıkla yapıyorsun yürüyüşü 3 saat yazem mi.Yazık sana canım ya, Umut çok inatçı çıktıııı. Sizin misafirlerde azıcık düşünceli olsunlar diycem ara gazı olmasın şimdi
Doğumdan sonra gelsinler, ama sırayla, teker teker gelsinler.
![]()
Amiiiinn ne güzel duaymıs :)Allahım Berat kandili yüzü suyu hürmetine; ördekimin oğluşu umut paşa kendi isteğiyle bugün yarın gelsin, amin diyen tüm arkadaşlarım istediği kiloya, huzura, mutluluğa, sağlığa kavuşsun. Amin.
Geldim geldim bugün erkenciyiz :)
Sal gitsin bugün paşayı ördekcimGunaydin kızlar, durum hala aynı. Kontrole gidiyoruz. Artık ne olacaksa olsun moduna girdim. Suni sancı verelim derse kabul edecegim sanırım..
Heh kime ne dicektim diyodum seni gorunce hatirladim..Günaydınnnnn![]()
Heyecanla bekliyoruzNst'deyim halen. Istersen bugün suni sancıyla başlatalım dedi, istersen cumartesi de yapabiliriz dedi doktor. Bu kadar süredir gelmeyince doktor da hallendi sanırım :) nst'den sonra tekrar muayene edecek ve kararimizi vereceğiz. Insallah hayırlısı olur. Dua edin kızlar
Nst'deyim halen. Istersen bugün suni sancıyla başlatalım dedi, istersen cumartesi de yapabiliriz dedi doktor. Bu kadar süredir gelmeyince doktor da hallendi sanırım :) nst'den sonra tekrar muayene edecek ve kararimizi vereceğiz. Insallah hayırlısı olur. Dua edin kızlar
Son durum bilgisi: bugün başlatmıyoruz. Cumartesiye kadar gelmezse sabahtan yatıșım yapılacak ve suni sancı verilecek :)
Bugün gelmesi lazımNst'deyim halen. Istersen bugün suni sancıyla başlatalım dedi, istersen cumartesi de yapabiliriz dedi doktor. Bu kadar süredir gelmeyince doktor da hallendi sanırım :) nst'den sonra tekrar muayene edecek ve kararimizi vereceğiz. Insallah hayırlısı olur. Dua edin kızlar
KesinlikleHeyecanla bekliyoruz
HİÇBİŞEY ESKISI GIBIOLMAYACAK ÖRDEĞİM
Korkunfilmi fragmanı gibi oldu
Çok güzel olcak yanı muthiş bir duygu şu evlat
EN COK ANNE OLMAYI SEVECEKSIN![]()
Hayırlısı olsun canım. Sağlıkla gelsin de.Son durum bilgisi: bugün başlatmıyoruz. Cumartesiye kadar gelmezse sabahtan yatıșım yapılacak ve suni sancı verilecek :)
ay senden de duydum ya bu lafı ölsemde gam yememMasallah sana :)
ortiklerin ortiiisiyıkılıyor ortalık![]()
yok ya ben kim seni korkutmak kimSayalım kuzum, yürüyüş değil mi, saydım gitti.
Nilgüncüm beni çok korkutuyorsun kızzzMaşallah maşallah
Hahaha birde ağırlıkla yapıyorsun yürüyüşü 3 saat yazem mi.Yazık sana canım ya, Umut çok inatçı çıktıııı. Sizin misafirlerde azıcık düşünceli olsunlar diycem ara gazı olmasın şimdi
Doğumdan sonra gelsinler, ama sırayla, teker teker gelsinler.
![]()
ay senden de duydum ya bu lafı ölsemde gam yemem
ortiklerin ortiiisi![]()