Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hahaha birde ağırlıkla yapıyorsun yürüyüşü 3 saat yazem mi. :-) Yazık sana canım ya, Umut çok inatçı çıktıııı. Sizin misafirlerde azıcık düşünceli olsunlar diycem ara gazı olmasın şimdi :p Doğumdan sonra gelsinler, ama sırayla, teker teker gelsinler. :-)
3 saat sayabilirsin valla, belim kopmuş eve gelince fark ettim :)
Allahım Berat kandili yüzü suyu hürmetine; ördekimin oğluşu umut paşa kendi isteğiyle bugün yarın gelsin, amin diyen tüm arkadaşlarım istediği kiloya, huzura, mutluluğa, sağlığa kavuşsun. Amin.
Amiiiinn ne güzel duaymıs :)
morordek morordek geldiysen 3 kere tahtaya vur. ama saat daha erken. sen biraz daha uyu :KK48::KK48:
Geldim geldim bugün erkenciyiz :)

Gunaydin kızlar, durum hala aynı. Kontrole gidiyoruz. Artık ne olacaksa olsun moduna girdim. Suni sancı verelim derse kabul edecegim sanırım..
Sal gitsin bugün paşayı ördekcim :KK48: Ayy düşünsene doktor dıyomus dogum basladı aksamustu umut kucagında :anne:
Yaaaa çok heyecanlııı :KK200:
İkiniz için de en sağlıklı kararı verir doktorun umarım canım,saglıkla sıhhatle alırsın yavrunu koynuna umarım:dua:

Heh kime ne dicektim diyodum seni gorunce hatirladim..
Bebeyim kamu spotu olacak ama fistik ezmesini acilen birakman lazim:KK20:
Evden ucur onu bir an once gordukce dayanamiyon sanirim.. reglin mi yaklasti niye dustun tatliya bu kadar..
Bak bugun persembe hatirlatayim canim :ıslık:

Nst'deyim halen. Istersen bugün suni sancıyla başlatalım dedi, istersen cumartesi de yapabiliriz dedi doktor. Bu kadar süredir gelmeyince doktor da hallendi sanırım :) nst'den sonra tekrar muayene edecek ve kararimizi vereceğiz. Insallah hayırlısı olur. Dua edin kızlar

Eskıden 6dan snr bısey yemezdım her hafta eksı cıkardım bu hafta nerdeyse hergun 1 saate yakın spor yapıyorum ve gece yemıyorum ve gunduz de normalım kacamağım olmuyor
Artı cıkıyorum
İzne mi ayrılsam yururuşü mü bıraksam:işsiz::KK61:

Nst'deyim halen. Istersen bugün suni sancıyla başlatalım dedi, istersen cumartesi de yapabiliriz dedi doktor. Bu kadar süredir gelmeyince doktor da hallendi sanırım :) nst'den sonra tekrar muayene edecek ve kararimizi vereceğiz. Insallah hayırlısı olur. Dua edin kızlar
Heyecanla bekliyoruz
HİÇBİŞEY ESKISI GIBIOLMAYACAK ÖRDEĞİM :halay:
Korkunfilmi fragmanı gibi oldu:KK70:
Çok güzel olcak yanı muthiş bir duygu şu evlat
EN COK ANNE OLMAYI SEVECEKSIN:KK31:

kuzucum nst'ye göre iyiyse cumartesiyi beklesen mi? en güzeli doktorunun yaklaşımı, önce Allah'a, sonra doktoruna sonra da sana güveniyorum :)

Bugün gelmesi lazım inatettimolacak inatettimolacak özge teyzesi ile aynı gün doğum günü kutlayacak yaa... :KK48:
Özgeciğim sen sordun mu Umut Paşaya belki seninle aynı gün doğmak istemiyor :KK70::KK70::KK70::KK70:

Sayalım kuzum, yürüyüş değil mi, saydım gitti. :KK49:

Nilgüncüm beni çok korkutuyorsun kızzz :halay: Maşallah maşallah :nazar:

Hahaha birde ağırlıkla yapıyorsun yürüyüşü 3 saat yazem mi. :-) Yazık sana canım ya, Umut çok inatçı çıktıııı. Sizin misafirlerde azıcık düşünceli olsunlar diycem ara gazı olmasın şimdi :p Doğumdan sonra gelsinler, ama sırayla, teker teker gelsinler. :-)
yok ya ben kim seni korkutmak kim:işsiz:

Back
X