- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #243.681
vaayy bu günlerimide görecektimgünaydın Nilgunum.(bu emo bundan sonra sensin benim için)
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vaayy bu günlerimide görecektimgünaydın Nilgunum.(bu emo bundan sonra sensin benim için)
![]()
vurdu ve gollllllllllll olduBugün gelmesi lazıminatettimolacak özge teyzesi ile aynı gün doğum günü kutlayacak yaa...
Özgeciğim sen sordun mu Umut Paşaya belki seninle aynı gün doğmak istemiyor![]()
Daha dur ne günler göreceğiz hep birlikte. Önce seni mezun edeceğizvaayy bu günlerimide görecektim![]()
hep birlikte mezun olalım canımDaha dur ne günler göreceğiz hep birlikte. Önce seni mezun edeceğiz![]()
Son durum bilgisi: bugün başlatmıyoruz. Cumartesiye kadar gelmezse sabahtan yatıșım yapılacak ve suni sancı verilecek :)
Doktor artık daha fazla bekletmek istemedi. Açıklık biraz daha artmış ama yeterince değil o yüzden bugün zorlamayalım dedi. Nst sonucun kötü olsa bugün alırdım ama cumartesiye kadar bekleyelim dedi. Cumartesiden sonra riske girmeye gerek yok dedi.oo cumartesiye kadar hazırlan mis gibi, sabah duşunu al git işte tertemiz :)
Valla ben artık kendisine baya şans verdim doğum gününü seçsin diye ama hayatta her seyi seçemiyoruz. Gelseymis kendi, yoksa böyle alırlar isteBugün gelmesi lazıminatettimolacak özge teyzesi ile aynı gün doğum günü kutlayacak yaa...
Özgeciğim sen sordun mu Umut Paşaya belki seninle aynı gün doğmak istemiyor![]()
Evet ya içimde mi kalsaydı acaba dedim bi an :)Heyecanla bekliyoruz
HİÇBİŞEY ESKISI GIBIOLMAYACAK ÖRDEĞİM
Korkunfilmi fragmanı gibi oldu
Çok güzel olcak yanı muthiş bir duygu şu evlat
EN COK ANNE OLMAYI SEVECEKSIN![]()
Sağol canım benim, dualarınızı bekliyorumHayırlısı canımRabbim inşallah bir avazda doğum yapmayı nasip eder
![]()
Hakkınızda hayırlısı olur umarım ördekcım.. doktor dedıyse vardır bı bıldıgıSon durum bilgisi: bugün başlatmıyoruz. Cumartesiye kadar gelmezse sabahtan yatıșım yapılacak ve suni sancı verilecek :)
Keyfisi bilir vallaBugün gelmesi lazıminatettimolacak özge teyzesi ile aynı gün doğum günü kutlayacak yaa...
Ooooo vur vur sen de vur.. Ama ben de bi koz düşürürüm elimevurdu ve gollllllllllll oldu![]()
Yaaa sen deyınce aklıma geldı.. Ben doğdugumda cumartesıymıs.. yanı 11mayıs 1991 cumartesıne gelıyo. Yani ilk anneler günü hediyesi olmusum.Evet ya içimde mi kalsaydı acaba dedim bi an :)
Anneler gününe anne olmuş olacağım, iyi tarafından bakarsak![]()
spordan olabilir. bugun tatil yapgünaydınn bende 79.7 çıktım hiç normal değil moralim bozuldu bir yerde yanlışmı yapıyorum
dünkü menüm bi bakında bi yanlışlık varsa uyarın kızlar beni
sabah 1 çk çörek otu yağı elma sirkeli su
kahvaltı 2 dilim tbe biraz yumurta domates şekersiz çay
ara yarım muz 1 dilim ekşi elma 2 çilek 1 yk keten tohumu 1 kepçe yoğurt ile meyveli yoğurt
öğlen 3-4 yk bulgur pilavı 1 tabak zy taze fasulye
ara 1 bardak ayran 2 hurma tarçınlı
akşam 1 tabak taze fasulye 1 kase yoğurt bol salata 1 dilim tbe
su 2.5 lt
3 kupa yeşil çay bol limonlu
1 büyük türk kahvesi
spor 72 dk eliptik
30 dk yürüyüş ve +600 çıktım
inşALLAH canımhep birlikte mezun olalım canım![]()
Gunaydin kızlar, durum hala aynı. Kontrole gidiyoruz. Artık ne olacaksa olsun moduna girdim. Suni sancı verelim derse kabul edecegim sanırım..
Nst'deyim halen. Istersen bugün suni sancıyla başlatalım dedi, istersen cumartesi de yapabiliriz dedi doktor. Bu kadar süredir gelmeyince doktor da hallendi sanırım :) nst'den sonra tekrar muayene edecek ve kararimizi vereceğiz. Insallah hayırlısı olur. Dua edin kızlar
Son durum bilgisi: bugün başlatmıyoruz. Cumartesiye kadar gelmezse sabahtan yatıșım yapılacak ve suni sancı verilecek :)
Sinirimden ağlayacagım
Bu sabah yıne 500-600 gr artı cıktım delircem yaaa
günaydınn bende 79.7 çıktım hiç normal değil moralim bozuldu bir yerde yanlışmı yapıyorum
dünkü menüm bi bakında bi yanlışlık varsa uyarın kızlar beni
sabah 1 çk çörek otu yağı elma sirkeli su
kahvaltı 2 dilim tbe biraz yumurta domates şekersiz çay
ara yarım muz 1 dilim ekşi elma 2 çilek 1 yk keten tohumu 1 kepçe yoğurt ile meyveli yoğurt
öğlen 3-4 yk bulgur pilavı 1 tabak zy taze fasulye
ara 1 bardak ayran 2 hurma tarçınlı
akşam 1 tabak taze fasulye 1 kase yoğurt bol salata 1 dilim tbe
su 2.5 lt
3 kupa yeşil çay bol limonlu
1 büyük türk kahvesi
spor 72 dk eliptik
30 dk yürüyüş ve +600 çıktım
Doktor artık daha fazla bekletmek istemedi. Açıklık biraz daha artmış ama yeterince değil o yüzden bugün zorlamayalım dedi. Nst sonucun kötü olsa bugün alırdım ama cumartesiye kadar bekleyelim dedi. Cumartesiden sonra riske girmeye gerek yok dedi.
Valla ben artık kendisine baya şans verdim doğum gününü seçsin diye ama hayatta her seyi seçemiyoruz. Gelseymis kendi, yoksa böyle alırlar iste(dogmayan cocuguna trip atan anne)
![]()
Doktor artık daha fazla bekletmek istemedi. Açıklık biraz daha artmış ama yeterince değil o yüzden bugün zorlamayalım dedi. Nst sonucun kötü olsa bugün alırdım ama cumartesiye kadar bekleyelim dedi. Cumartesiden sonra riske girmeye gerek yok dedi.
Valla ben artık kendisine baya şans verdim doğum gününü seçsin diye ama hayatta her seyi seçemiyoruz. Gelseymis kendi, yoksa böyle alırlar iste(dogmayan cocuguna trip atan anne)
![]()
yada her yıl anneler günü Umut paşanın dogum gunu munasebeti ile iptal edilecek. yarın doğdun doğdun yoksa babalar gününü bekleEvet ya içimde mi kalsaydı acaba dedim bi an :)
Anneler gününe anne olmuş olacağım, iyi tarafından bakarsak![]()
ne mutlu ve kutlu bir haber bu. Umut yıllarca bu güzel anı ile büyüyecekHakkınızda hayırlısı olur umarım ördekcım.. doktor dedıyse vardır bı bıldıgı
Keyfisi bilir valla![]()
Ooooo vur vur sen de vur.. Ama ben de bi koz düşürürüm elime![]()
Yaaa sen deyınce aklıma geldı.. Ben doğdugumda cumartesıymıs.. yanı 11mayıs 1991 cumartesıne gelıyo. Yani ilk anneler günü hediyesi olmusum.
İlk evlat,anneler gununde annesını 1gunluk anne olmasını saglıyo yani..
Velhasıl hanımlar cumartesi de doğsa paşacımla ortak noktam olacak benim
lydznp
nilsub
![]()
bende dolunayda şüphelenmiyorum. bir işler karıştırıyor.Ördekcim hadi bakalım hayırlısı olsun.
Son 2 gün mü diyoruz o zaman :)
Herkeste aynı durum var sanırım.
Yine ayla ilgili bir durum mudur nedir.
![]()
Umut'a bu hikayeyi anlatırım aklı erince
Evet hedefcim maksimum son 2 gün :)Ördekcim hadi bakalım hayırlısı olsun.
Son 2 gün mü diyoruz o zaman :)
Yoo bence babası düşünsün hem anneler gününü hem de Umut'un doğum gününü kutlamak zorunda kalacakyada her yıl anneler günü Umut paşanın dogum gunu munasebeti ile iptal edilecek. yarın doğdun doğdun yoksa babalar gününü bekle![]()