Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı cumalar

Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlı olarak nasip eder inşallah en kısa zamanda
kilo bildirimim:
geçen hafta:98,0
bu hafta:96,9
fark:1,1
ayy çok mutluyum 
sabahtan beride 96 69 olarak dilime takıldı,o günleri görecekmiyim acaba
Ayşemmmmmmmmmmmmm

Kız süpersin yaaa maşallah suphanallah

RAbbim nazarlardan saklasın....Aminnnnnn
Darısı benim başıma

Cidden harika gidiyorsun canım

inşallah Salı gününe ikimizde çok çok güzel rakamlar görürüz ki senin ki garanti :)
Kızlar ablam 92 kilo. Tüm tahliller yapıldı. Sorun yok. 1 aydır diyetisyen kontrolünde ve sıkı diyet yapıyor. Haftada 3 gün spor salonuna gidiyor. Pazar hariç de her sabah 1 saat yürüyor. 700 gr yağ gitmiş vücudundan tolam, ama gram kilo veremedi. Morali çok bozuk, bırakacak diye korkuyorum. Yağ yakimini artıracak bir ilaç vermişler. Ne olduğunu bilmiyorum. İnternetten pek anlamıyor, anlasa buraya üye yapacağım ama kullanamaz.
Bana da kilodan dolayı gıcık oluyor bu ara farkındayım

Onun için ne yapabiliriz? Normal mi yaşadığı süreç
Canım naçizane ben fikrimi söyleyebilirmiyim :)
Bende diyetisyene gidiyorum 5 haftadır ve tabi ilk heves bende hemen spor salonuna yazılsam mı diye sormuştum ama diyetisyenim kesinlikle korumaya geçene kadar kesinlikle kendini zorlama sadece haftada 4 gün yürü dedi

Ben 118le başladım ve şu anda 108.3 kgyum

yani 9.7 kg gitti bu süre zarfında ve inan hiç kasmadım hatta ilk iki hafta yürüyüş dahi yapmadım

Benim tavsiyem bir de kasmadan bir hafta denemesi olmazsa diyetisyenine bu durumu izah etsin belki beslenme şeklini değiştirir ( gerçi bizimki her hafta çağırdığı için hep liste değişiyor ve hatun bize öyle bir çoşku veriyor ki pozitiv düşünce sayesinde de kilo vereceğimize adımız gibi emin oluyoruz ki ben inanmanın bile çok etki ettiğini düşünüyorum

)
İnsülin direnci de olabilir ama tahlillerin hepsi iyi çıktı demişsin

Acaba farkında olmadan diyet dışına çıkacak birşeyler mi yiyip içiyor

Bu arada şu 2si bir aradalar çok zararlıymış ben diyete başladığımdan beri kestim ve belki onunda etkisi vardır çünkü geçmişte hep içtim ve hiç bir diyetten çok fazla hayır görmedim diyebilirim
Yağ yakımını arttıracak ilaç verdiyse büyük ihtimalle 2 seçenek var ( adını veremiyorum tabiki ) ve mutlaka düzenli kullansın onları eminim faydası olacaktır

Moralini bozmasın ve kesinlikle inansın

çok çok güzel kilolar verdiğini de müjdelemek nasip edecek Rabbim

pes etmek yok