Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar ablam 92 kilo. Tüm tahliller yapıldı. Sorun yok. 1 aydır diyetisyen kontrolünde ve sıkı diyet yapıyor. Haftada 3 gün spor salonuna gidiyor. Pazar hariç de her sabah 1 saat yürüyor. 700 gr yağ gitmiş vücudundan tolam, ama gram kilo veremedi. Morali çok bozuk, bırakacak diye korkuyorum. Yağ yakimini artıracak bir ilaç vermişler. Ne olduğunu bilmiyorum. İnternetten pek anlamıyor, anlasa buraya üye yapacağım ama kullanamaz.
Bana da kilodan dolayı gıcık oluyor bu ara farkındayım:KK61:
Onun için ne yapabiliriz? Normal mi yaşadığı süreç :KK61:
Üzüldüm onun adına ama tahliller de normalse neden veremedi ki acaba? Normalde o kilolarda hemen diyete başlayınca hızlı vermesi gerek. Diyetisyeni ona göre bir yol çizer belki. Verdikleri ilacı da ismini falan öğrenip internetten bi araştır istersen?
Bu hafta kacamak yapmadım
Hergun min 45 dk yurudum
2 saat yurudugum de oldu
Hatta yarım saattır yuruyorum şuan
Guneş uykusuzluk demedım yurudum
Aksam 7 den snr yemedım
Suyumu içtım
Ara oğunumu yaptım
Emzırıyorum
Yesılcayımı içtım
400 gr artı cıktım
Oynamıyorum artık
:işsiz::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Kuzum senin kilo takıldı sanırım olur öyle, hedefcim de demiş metabolizmayı bi şaşırt istersen. Emzirdigin icin detoks falan yapamazsın ama mutlaka senin icin de bi seyler vardir diye düşünüyorum.
Listeyi taşıdım paylaşım alanına haberiniz olsun sizin de.. Kafanız burda kalmasın rahat rahat işlerinize bakın şekerler :KK66:
Sagolasin kuzucum ben yine evde 100bin stresle uğraşıyorum bugün bile :işsiz:

Ya ne güzel anlattın monisim, ben de Umut'u pusetine atıp gezmeyi düşünüyorum tüm yaz :) hem fazla kilolarimi veririm hem hava almış olur. Bahar bebeklerinin şansı iyi oluyor derlerdi öyleymiş cidden :)

Supersin canikom :KK15:

Yarın geliyor Umut Paşa, kaçışı yok artık :KK14:

Ama ben mi fenayım hedefcim baksana halime :KK48:

Haklısın canım belki dediğin gibi hemen yapamam ama bi ara şaplağı yiyecek kaçışı yok :KK48:

hadi inşallah hayırlısıyla gelsin artık :))

IMG_4056.webp
60 dk tempolu yürüyüş eklensin bana da :) fancynancy fancynancy

Daha once de denedi, çok istikrarlı olmadığı icin veremedi. Simdi de çok istekli değil. Eşi ve çocuklarının baskısıyla başladı. 1 ayda gram vermeyince olmayan motivasyonu da yerlerde...
Canım ya gönülsüz olacak iş değil bu bence. Belki listesine tam uymamış olabilir, kaçamaklar yapmış olabilir. Kolay değil, onun kilo vermeyi istemesi lazım tatlım. Başkaları zorluyorsa da epey stres altındadır.

Eki Görüntüle 1994849 60 dk tempolu yürüyüş eklensin bana da :) fancynancy fancynancy
Süpeeerr. Bu ayki ilk yürüyüşün listede canım, bir hatam yoktur inşallah.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı cumalar :KK68:
Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlı olarak nasip eder inşallah en kısa zamanda :KK68:

kilo bildirimim:
geçen hafta:98,0
bu hafta:96,9:KK73:
fark:1,1:nazar:
ayy çok mutluyum :KK36:
sabahtan beride 96 69 olarak dilime takıldı,o günleri görecekmiyim acaba:süslü:

Ayşemmmmmmmmmmmmm :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Kız süpersin yaaa maşallah suphanallah :KK74:
RAbbim nazarlardan saklasın....Aminnnnnn
Darısı benim başıma :21:
Cidden harika gidiyorsun canım ;) inşallah Salı gününe ikimizde çok çok güzel rakamlar görürüz ki senin ki garanti :)

Kızlar ablam 92 kilo. Tüm tahliller yapıldı. Sorun yok. 1 aydır diyetisyen kontrolünde ve sıkı diyet yapıyor. Haftada 3 gün spor salonuna gidiyor. Pazar hariç de her sabah 1 saat yürüyor. 700 gr yağ gitmiş vücudundan tolam, ama gram kilo veremedi. Morali çok bozuk, bırakacak diye korkuyorum. Yağ yakimini artıracak bir ilaç vermişler. Ne olduğunu bilmiyorum. İnternetten pek anlamıyor, anlasa buraya üye yapacağım ama kullanamaz.
Bana da kilodan dolayı gıcık oluyor bu ara farkındayım:KK61:
Onun için ne yapabiliriz? Normal mi yaşadığı süreç :KK61:

Canım naçizane ben fikrimi söyleyebilirmiyim :)
Bende diyetisyene gidiyorum 5 haftadır ve tabi ilk heves bende hemen spor salonuna yazılsam mı diye sormuştum ama diyetisyenim kesinlikle korumaya geçene kadar kesinlikle kendini zorlama sadece haftada 4 gün yürü dedi ;)
Ben 118le başladım ve şu anda 108.3 kgyum ;) yani 9.7 kg gitti bu süre zarfında ve inan hiç kasmadım hatta ilk iki hafta yürüyüş dahi yapmadım ;)
Benim tavsiyem bir de kasmadan bir hafta denemesi olmazsa diyetisyenine bu durumu izah etsin belki beslenme şeklini değiştirir ( gerçi bizimki her hafta çağırdığı için hep liste değişiyor ve hatun bize öyle bir çoşku veriyor ki pozitiv düşünce sayesinde de kilo vereceğimize adımız gibi emin oluyoruz ki ben inanmanın bile çok etki ettiğini düşünüyorum ;) )
İnsülin direnci de olabilir ama tahlillerin hepsi iyi çıktı demişsin ;)
Acaba farkında olmadan diyet dışına çıkacak birşeyler mi yiyip içiyor ;)
Bu arada şu 2si bir aradalar çok zararlıymış ben diyete başladığımdan beri kestim ve belki onunda etkisi vardır çünkü geçmişte hep içtim ve hiç bir diyetten çok fazla hayır görmedim diyebilirim :(

Yağ yakımını arttıracak ilaç verdiyse büyük ihtimalle 2 seçenek var ( adını veremiyorum tabiki ) ve mutlaka düzenli kullansın onları eminim faydası olacaktır ;)
Moralini bozmasın ve kesinlikle inansın ;) çok çok güzel kilolar verdiğini de müjdelemek nasip edecek Rabbim :KK68: pes etmek yok ;)

Kızlar kilo veren herkesi kutluyorum. İnşallah daha daha ve daha da çok veririz. Sabit kalanlar da moralinizi bozmayın, bende sabit gelirim diye düşünmüştüm ama yürüyüşler yaradı herhalde. Vazgeçmeyin, servey servey nilsub nilsub hedef38beden hedef38beden ve şimdi aklıma gelmeyen ya da yazmayı unuttuğum diğer arkadaşlarımmm, durmak pes etmek yok. :KK39:

ben bumerang gibiyim gidip gidip geri geliyom :))) kilo hep aynı ama :))

Aman benimki daha fena, hep yukarı hep :(

Canım ya gönülsüz olacak iş değil bu bence. Belki listesine tam uymamış olabilir, kaçamaklar yapmış olabilir. Kolay değil, onun kilo vermeyi istemesi lazım tatlım. Başkaları zorluyorsa da epey stres altındadır.

Süpeeerr. Bu ayki ilk yürüyüşün listede canım, bir hatam yoktur inşallah.

Doğrudur kuzucum, ilk kez bildirdim :)

Daha once de denedi, çok istikrarlı olmadığı icin veremedi. Simdi de çok istekli değil. Eşi ve çocuklarının baskısıyla başladı. 1 ayda gram vermeyince olmayan motivasyonu da yerlerde...
bence gizli yenenler kilo yapmaz kuralını uyguluyor. ama o kural işe yaramıyor. ilk ay en azından 2.5kg kadar sudan da olsa vermesi gerekirdi. zorla başladıysa zaten bırakmak için sebep arıyordur. :(

Menum;

11:00
1 dilim tb ekmegi
Bool yesillikli haslanmis yumurta
1 yk sut kesiginden peynir

15:00
2 salatalık

19:00
5 yk bol yesil mercimekli patlican yemegi
4 yk yogurt
1 dilim cavdar ekmegi

2 L su