- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #243.981
Sagol canımVaayyyy kuzucum sen bildiğin mutasyon, evrim falan geçirmişsin.
Mezuniyet foton tüm gerçekleri ortaya semiş maalesefbenimde var böyle fotolarım. Ama harikasın, harikasın, harikasın. Valla tebrik ediyorum, inşallah ben ve diğer diyet kankilerimiz de böyle olur, istediğimiz kiloya ulaşırız. Nasıl farkediyor yaa. O göbüş için özel egzersiz yaptın mı canım yoksa kilo gittikçe yağlarda biriktiği yerlerden kendi başlarına mı gittiler
Aman canım, çok güzel vermişsin, şakın bir daha geri alma kuzucum olur mu![]()

Leslıe yaptım daha cok canım yılmadan usanmadan.plank ve squat.. keske pılatese baslasaydım ama onda ıstıkrar saglayamadım maalesef sız yapın kesınlıkle benden 10kat daha ınce gorunursunuz garantı verıyorum.
Ama en onemlı etken de dedıgın gıbı yaglar nerden bırıkıyosa ordan gıdıyo daha cok.. gecen aydan bu yana en cok gobegımden ıncelmısım spor yapmadan hemde. cok cok dogru bı tespıt yaptın yanı tatlım
Emegınız cok buyuk kaptanım,tesekkur ederımMuhtesem otesisin cnm iste basari ve azim sonucu masallah sana

Cok sagol canımmm.. artık ben de kendımı tanıyamıyorum gercektenYaaa şaka mısın canım sen?
100 bin kere maşallah.
Harika bir şekilde kilo vermişsin ama o kadar doğru bir şey yapmışsın ki anlatamam.
Adeta evrim geçirmişsin ve belki de ilerleyen yıllarda oluşabilecek pek çok hastalığın önüne geçmişsin.
Tekrar çok çok tebrik ediyorum.![]()

Senı daha ıncecık yapıcaz nılgunum.. mahmut ıse yarayacak ınanıyorum ben sanawaaaaa ne diyeceğimi şaşırmış durumdayım![]()

Ahh ahh sana soyleyecekler yazmakla bıtmez.. baslayan hıkayenın ılk satırlarını yazdın ıste sen farketmeden ablacım..Muhteşeeeem harika olmuşsun canim allah nazarlardan saklasın. Tebrik ederim seni.. harika yaa
Hıııc farkında olmadan benden hıııc haberdar olmadan bu eserde buyuk pay sahıbı oldun,buyuk duacın oldum gercekten donum noktam oldu yazdıklarınla karsılasmam..
Gönlünden gecen önüne denk gelsın her zaman ınsallah