Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Vaayyyy kuzucum sen bildiğin mutasyon, evrim falan geçirmişsin. :eek:
Mezuniyet foton tüm gerçekleri ortaya semiş maalesef :KK43: benimde var böyle fotolarım. Ama harikasın, harikasın, harikasın. Valla tebrik ediyorum, inşallah ben ve diğer diyet kankilerimiz de böyle olur, istediğimiz kiloya ulaşırız. Nasıl farkediyor yaa. O göbüş için özel egzersiz yaptın mı canım yoksa kilo gittikçe yağlarda biriktiği yerlerden kendi başlarına mı gittiler :KK70:
Aman canım, çok güzel vermişsin, şakın bir daha geri alma kuzucum olur mu :KK19:
Sagol canım ;) bakma sımdı tembel olduguma ben bıkac ay oncesıne kadar sporumu yapıyodum aksatmadan ısler yogunlastı ben tembellestım bıraktım ıyıce sporu.. sız sakın yapmayın pısman oluyorum ıcten ıce..
Leslıe yaptım daha cok canım yılmadan usanmadan.plank ve squat.. keske pılatese baslasaydım ama onda ıstıkrar saglayamadım maalesef sız yapın kesınlıkle benden 10kat daha ınce gorunursunuz garantı verıyorum.
Ama en onemlı etken de dedıgın gıbı yaglar nerden bırıkıyosa ordan gıdıyo daha cok.. gecen aydan bu yana en cok gobegımden ıncelmısım spor yapmadan hemde. cok cok dogru bı tespıt yaptın yanı tatlım
Muhtesem otesisin cnm iste basari ve azim sonucu masallah sana
Emegınız cok buyuk kaptanım,tesekkur ederım ;)
Yaaa şaka mısın canım sen?
100 bin kere maşallah. :nazar::nazar:
Harika bir şekilde kilo vermişsin ama o kadar doğru bir şey yapmışsın ki anlatamam.
Adeta evrim geçirmişsin ve belki de ilerleyen yıllarda oluşabilecek pek çok hastalığın önüne geçmişsin.
Tekrar çok çok tebrik ediyorum.:nazar::nazar::nazar::nazar:
Cok sagol canımmm.. artık ben de kendımı tanıyamıyorum gercekten :KK48: bi de kesınlesınce sıze de soylıcem ama olacak gıbı sanırım.. bıkac hafta ıcınde burnumu da yaptırıcam,bambaska bırı olucam gercekten heyecanlıyım benı uzun suredır gormeyenlerle karsılasmak ıcın acıkcası :rolleyes:
waaaaa ne diyeceğimi şaşırmış durumdayım :nazar::nazar::nazar::KK9::KK9::KK9::KK9::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Senı daha ıncecık yapıcaz nılgunum.. mahmut ıse yarayacak ınanıyorum ben sana :KK15:
Muhteşeeeem harika olmuşsun canim allah nazarlardan saklasın. Tebrik ederim seni.. harika yaa
Ahh ahh sana soyleyecekler yazmakla bıtmez.. baslayan hıkayenın ılk satırlarını yazdın ıste sen farketmeden ablacım..
Hıııc farkında olmadan benden hıııc haberdar olmadan bu eserde buyuk pay sahıbı oldun,buyuk duacın oldum gercekten donum noktam oldu yazdıklarınla karsılasmam..
Gönlünden gecen önüne denk gelsın her zaman ınsallah :KK68::dua:

Sagol canım ;) bakma sımdı tembel olduguma ben bıkac ay oncesıne kadar sporumu yapıyodum aksatmadan ısler yogunlastı ben tembellestım bıraktım ıyıce sporu.. sız sakın yapmayın pısman oluyorum ıcten ıce..
Leslıe yaptım daha cok canım yılmadan usanmadan.plank ve squat.. keske pılatese baslasaydım ama onda ıstıkrar saglayamadım maalesef sız yapın kesınlıkle benden 10kat daha ınce gorunursunuz garantı verıyorum.
Ama en onemlı etken de dedıgın gıbı yaglar nerden bırıkıyosa ordan gıdıyo daha cok.. gecen aydan bu yana en cok gobegımden ıncelmısım spor yapmadan hemde. cok cok dogru bı tespıt yaptın yanı tatlım

Cok sagol canımmm.. artık ben de kendımı tanıyamıyorum gercekten :KK48: bi de kesınlesınce sıze de soylıcem ama olacak gıbı sanırım.. bıkac hafta ıcınde burnumu da yaptırıcam,bambaska bırı olucam gercekten heyecanlıyım benı uzun suredır gormeyenlerle karsılasmak ıcın acıkcası :rolleyes:

Senı daha ıncecık yapıcaz nılgunum.. mahmut ıse yarayacak ınanıyorum ben sana :KK15:

Ahh ahh sana soyleyecekler yazmakla bıtmez.. baslayan hıkayenın ılk satırlarını yazdın ıste sen farketmeden ablacım..
Hıııc farkında olmadan benden hıııc haberdar olmadan bu eserde buyuk pay sahıbı oldun,buyuk duacın oldum gercekten donum noktam oldu yazdıklarınla karsılasmam..
Heyt ortime bak sennnn öpüyorum kocaman inşallah incecik halini hep korursun

Heyt ortime bak sennnn öpüyorum kocaman inşallah incecik halini hep korursun

Kızlar mesajlarınızı tek tek okudum alıntı yapamasam da... Hepinize cok tesekkur ederim dedim ya ailem gibi oldunuz diye gerçekten öyle :KK200:
Minik vakvak cidden cok inatçı çıktı, ne yalan söyleyeyim cok kolay bir doğum olmadı. Aşağı inemedi başı uzun süre, resmen gelmek istemiyordu Umut paşa. Doktorumun da sabrıyla normali zorladık ve 17:55'te cok şükür sağ salim dünyaya geldi Umutcuk. Cok duygulandım, cok ağladım doğunca :anne: simdi ikimiz de iyiyiz. Sütüm az da olsa geliyor, biraz doyurmakta zorlansam da emziriyorum Umut'u elimden geldiğince. Simdi o uyuyor, ben de biraz dinlenecegim. 12:30 gibi emzirme seansı :)

Ve sözümü tuttum, sancılar sırasında aklımdan geçtiniz insallah hepiniz incecik olursunuz diye dua ettim, umarım kabul olur :KK200: sizi cok seviyorum :KK200:
Yaaa bebeyımmm.. Artık anniş ördek mi oldun sennn :anne::KK200: yerım ben ıkınızı de :KK15: hep bana kızıyon ya aglattın dıye bu sefer de sen aglattın cıdden..:cry: Allah ayagına tas degıdıgı gunu gostermesın yavrunun.. aılenızın bırlıgı dırlıgı huzuru hıc bozulmasın ınsallah ordekcım..Allah bırbırınızden ayırmasın sızı anne-baba-yavrus ordek aılesı olarak daha kalabalık gunler gorun ınsallah :KK68:
Senı coook sevıyorummm ama kıskanma yavrunu daha cook sevıcez bundan sonra :KK200::KK200::KK200: :emir_bebek::KK200::KK200::KK200:

Kızlar mesajlarınızı tek tek okudum alıntı yapamasam da... Hepinize cok tesekkur ederim dedim ya ailem gibi oldunuz diye gerçekten öyle :KK200:
Minik vakvak cidden cok inatçı çıktı, ne yalan söyleyeyim cok kolay bir doğum olmadı. Aşağı inemedi başı uzun süre, resmen gelmek istemiyordu Umut paşa. Doktorumun da sabrıyla normali zorladık ve 17:55'te cok şükür sağ salim dünyaya geldi Umutcuk. Cok duygulandım, cok ağladım doğunca :anne: simdi ikimiz de iyiyiz. Sütüm az da olsa geliyor, biraz doyurmakta zorlansam da emziriyorum Umut'u elimden geldiğince. Simdi o uyuyor, ben de biraz dinlenecegim. 12:30 gibi emzirme seansı :)

Ve sözümü tuttum, sancılar sırasında aklımdan geçtiniz insallah hepiniz incecik olursunuz diye dua ettim, umarım kabul olur :KK200: sizi cok seviyorum :KK200:
Hhahahaha birde bana fesat dersiniz geçmiş msj yazdım umut geri gerimi kaçıyo diye içime doğmuş :D bundanda kendime pay çıkardım ya gerçekten fesat mıyım acaba:D:D:D

canımm bizde seni,sizi seviyoruz:KK200:
gözün aydın ,çok şükür kucağına aldın vakvakı:anne::nazar::nazar:
bitanem süt için endişelenme sakın 3 gün 1 hafta sonra bile gelebiliyorHoppaaz da olsa gelen süt bebişe yarar zaten şu an midesi minnacık:emir_bebek:bizim bebişinde sütü geç geldi ama artık yetiyor çok şükürHoppasüt sağma makinesi de çok işimize yaradı o dönemde:KK39:inşallah hiç bir şeye gerek kalmadan bol bol emer paşamız:emir_bebek::nazar:
benim küçük oğlumda boğa,8.ayda gelmeye kalkmıştı doktorum 1 hafta kadar yatak istirahati vermişti erken doğmasın diye biz korkuyla beklerken beyefendi bu seferde gelmemeye karar verip inatla son saniyesine kadar neredeyse içerde beklemişti:KK48::KK48:

canımm:KK36:
bu sefer başarıcaz banum çok çok daha güzel rakamlar görücez ben bize inanıyorum:KK19:
pazar günü geleneksel aile(sülale:KK70:) pikniğimiz var:cool:az ucundan kaçar belki:KK23:ama tabiiki telafi ederim:KK31:

Benimde bugün biraz öyle oldu ama şükür vicdanen rahatım bol suyla hallederim ben nasılsa ;) ödem var felaket yorgunluktan :(
Yarın çok dikkatli olmam şart ki hiç bir gram ödem kalmasın ;)

Kizlar ordegimden haber var umut pasa 17.55 te dunyaya gelmis haber vereyim

Hadi gözümüz aydın :21::21::21::21:
Ben bile ay doğurdu mu doğuracak mı diye meraktan çatladım bugün :)

Ve sözümü tuttum, sancılar sırasında aklımdan geçtiniz insallah hepiniz incecik olursunuz diye dua ettim, umarım kabul
olur :KK200: sizi cok seviyorum :KK200:

Hadi hayırlı olsun canım ;) Rabbim analı babalı hayırlı evlat olarak yetişmeyi nasip eder inşallah :KK68: Aminnnn
Allah senden razı olsun o an dualarınıda eksik etmesin :KK60::KK60::KK60::KK60:
Süte takılma canım bol bol su halleder hem ne kadar sık emzirirsen okadar çok süt gelir ;) bir iki güne çok daha güzel gelir inşallah sütün :KK66:
Bizim yerimize de Cennet kokuluyu kokla :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
Bahtı da açık olur inşallah minnak ördekimizin :KK37:

Ooo çok şükür kucağına almışsın hamdolsun şükürler olsun
Allah'ım analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla sevdiklerinizle birlikte inşallah:)

morordek morordek :emir_bebek:
Evet hanımlar.. Dikkat dikkat yoğun istek üzerine before/after paylaşıyorum :halay:
Etiketleyeyım herkescıklerı
muska77 muska77 @servey @toplight morordek morordek @btlbetul nilsub nilsub @savurgan @fyzanur moni moni @Cikilatacanavari @0zlem fancynancy fancynancy lydznp lydznp B BuRCuCuKkK @aytozuvegece @hedef38beden @TopaLsoLucaNn @wendigo

Geçen faceden hatırlatma bıldırımı geldı attıgım fotonun şeysii işte.. bı baktımm anaammm o gun de aynı gomlegı gıymısım.. bıraz farklar var tabiii :KK66:

Eki Görüntüle 1995308

Burdaaa teeee en başı dıyete basladıktan hafta sonra fılan akıl etmıstım foto cekmeyı.. dıger tarafta da ankaraya mulakata gelmıstım bıkac ay once..68 kıloydumm
Eki Görüntüle 1995309

O ceket ne ağladı önü kapanmıyodu.. son bıkaac ay ıdare ettım artıkk hıc durmuyo ustumde gıttım m bedenını aldım gecenlerde

Eki Görüntüle 1995310

Beyaz tısortlu bı rezıllık var sagda.. 2yaz oncesıydı sanırım göbek ayrı feryat basen ayrı fıgan neyse.. soldakı bugunden. bıssuru ıncecık ıncecık tısortler aldım kendıme sızın ıcın gıyıp cektım hemen :KK66:

Eki Görüntüle 1995311

Bu da eskı tbt lerden.. sagda mezunıyetteyım.. camışş gibi yedıgım zamanlardan.. elbısemı gıydıgımde cok mutsuz olmustum.. :KK43: solda da güyaa sırıtıyom ama o foto kıstan.. 72fılandım orda sanırım.. sımdıkınden 10dan fazla var yanı.. ama ıncecık zannedıyom o zamanlarda kendımı ahgsafs :KK70: :KK70: :KK70:

Eki Görüntüle 1995317

Tarıh hep yazacak bunları dedım dedım ınanmadınız bak ne oldu sımdı demek ıstıyorum,ilk başladıgımda bana kıs kıs kıs tıs tıs tıs gülenlere :KK48:
Daha duuurr daha basarı hıkayemı de yazıcam ben :KK36:
:nazar::nazar::nazar::KK9::KK9::KK9:

Evet hanımlar.. Dikkat dikkat yoğun istek üzerine before/after paylaşıyorum :halay:
Etiketleyeyım herkescıklerı
muska77 muska77 @servey @toplight morordek morordek @btlbetul nilsub nilsub @savurgan @fyzanur moni moni @Cikilatacanavari @0zlem fancynancy fancynancy lydznp lydznp B BuRCuCuKkK @aytozuvegece @hedef38beden @TopaLsoLucaNn @wendigo

Geçen faceden hatırlatma bıldırımı geldı attıgım fotonun şeysii işte.. bı baktımm anaammm o gun de aynı gomlegı gıymısım.. bıraz farklar var tabiii :KK66:

Eki Görüntüle 1995308

Burdaaa teeee en başı dıyete basladıktan hafta sonra fılan akıl etmıstım foto cekmeyı.. dıger tarafta da ankaraya mulakata gelmıstım bıkac ay once..68 kıloydumm
Eki Görüntüle 1995309

O ceket ne ağladı önü kapanmıyodu.. son bıkaac ay ıdare ettım artıkk hıc durmuyo ustumde gıttım m bedenını aldım gecenlerde

Eki Görüntüle 1995310

Beyaz tısortlu bı rezıllık var sagda.. 2yaz oncesıydı sanırım göbek ayrı feryat basen ayrı fıgan neyse.. soldakı bugunden. bıssuru ıncecık ıncecık tısortler aldım kendıme sızın ıcın gıyıp cektım hemen :KK66:

Eki Görüntüle 1995311

Bu da eskı tbt lerden.. sagda mezunıyetteyım.. camışş gibi yedıgım zamanlardan.. elbısemı gıydıgımde cok mutsuz olmustum.. :KK43: solda da güyaa sırıtıyom ama o foto kıstan.. 72fılandım orda sanırım.. sımdıkınden 10dan fazla var yanı.. ama ıncecık zannedıyom o zamanlarda kendımı ahgsafs :KK70: :KK70: :KK70:

Eki Görüntüle 1995317

Tarıh hep yazacak bunları dedım dedım ınanmadınız bak ne oldu sımdı demek ıstıyorum,ilk başladıgımda bana kıs kıs kıs tıs tıs tıs gülenlere :KK48:
Daha duuurr daha basarı hıkayemı de yazıcam ben :KK36:

Vuuuu süpersin canım, evrim geçirmişsin resmen...

Canım yaaa, Allah analı babalı büyütsün, hep güzel günlerini göstersin inşAllah...

maşallah ikinizede. ALLAH anali babalı sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin insALLAH. :KK200::nazar::emir_bebek::KK36:

sağol canım bilmem ki burkmadım ama farkında olmadan incittiysemde gerçekten farkında değilim ne şuursuz karıyım:confused::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Delüüü :KK70::KK70::KK70:

Kizlar ordegimden haber var umut pasa 17.55 te dunyaya gelmis haber vereyim
Ay ay çok sevindim vallahiii, Allah upuzuuunnn ömürler versin, annesine babasına vatanına milletine hayırlı evlat olsun inşallah. Aman da aman ay çirkin mi çirkindir şimdi. :nazar::nazar::nazar: Sevgiyle, mutlulukla, annesi babasıyla büyüsün. Aminnn :dua::dua::dua: duam hem morordek morordek için hem de (ben dahil :KK49:) tüm anneler içiinnnnn.

Sagol canım :KK66: bakma sımdı tembel olduguma ben bıkac ay oncesıne kadar sporumu yapıyodum aksatmadan ısler yogunlastı ben tembellestım bıraktım ıyıce sporu.. sız sakın yapmayın pısman oluyorum ıcten ıce..

Sporu eliptik ve Leslie ile yapıyorum bende çoğunlukla ama pilates bana göre değil, yoga yı da denedim ama dengesizlikten yapamadım. Yani 1 kere denedim zaten açıkçası ama çoluk çocuk, kafa bir dünya dolu, sürekli bir şeylere yetişme telaşında olunca o ikisi zor oluyor. İkisi de sakinlik istiyor bence. Hem zihnen hemde vakten. Onlarda şu sıra bende yok :KK43:
İnşallah büyüdüklerinde yogayı bir kez daha deniycem. Şu göbeğimden kurtulmak istiyorum ya, kocaman, hamile gibiyim. :işsiz: Bugün bir uygulama indirdim, egzersiz yapmak için ama açıp bakamadım, kullanıcı yorumları çok güzeldi. Beğenirsem size de yazarım.
Senin before-after larından darısı başımıza inşallahhhhhh. :dua: Nazar boncuğu da kondurayım şekerim sana, 41 kere maşallah :nazar::nazar:

Allahım çok sevindim canım. Sağ salim aldın ya kucağına oh be :)
Bebişinle hep mutlu ol inşallah. Amiiiin.

Sagol canım :KK66: bakma sımdı tembel olduguma ben bıkac ay oncesıne kadar sporumu yapıyodum aksatmadan ısler yogunlastı ben tembellestım bıraktım ıyıce sporu.. sız sakın yapmayın pısman oluyorum ıcten ıce..

Emegınız cok buyuk kaptanım,tesekkur ederım :KK66:

Canım benim birazcık katkim olduysa ne mutlu bana. Sen muska kilosunu korusun diye dua et yeter bana. En zoru buymus valla. Ama gerçekten muhteşem bişey olmuşsun. O şişmansın diye laf sokanlar varya suspus olup senden tarafa bakamıcaklar emin ol.(tecrübeyle sabittir ;) )

Günaydınlar herkese, gece tabi ki cok az uyudum. Biraz kendim de rahatsizlandim kalkarken başım döndü falan ama iyiyim simdi :)
Yaaa bebeyımmm.. Artık anniş ördek mi oldun sennn :anne::KK200: yerım ben ıkınızı de :KK15: hep bana kızıyon ya aglattın dıye bu sefer de sen aglattın cıdden..:cry: Allah ayagına tas degıdıgı gunu gostermesın yavrunun.. aılenızın bırlıgı dırlıgı huzuru hıc bozulmasın ınsallah ordekcım..Allah bırbırınızden ayırmasın sızı anne-baba-yavrus ordek aılesı olarak daha kalabalık gunler gorun ınsallah :KK68:
Senı coook sevıyorummm ama kıskanma yavrunu daha cook sevıcez bundan sonra :KK200::KK200::KK200: :emir_bebek::KK200::KK200::KK200:
Kuzum benimm sagolasın, olsun Umut'u daha cok sevin tabi ne olacak :)
canımm bizde seni,sizi seviyoruz:KK200:
gözün aydın ,çok şükür kucağına aldın vakvakı:anne::nazar::nazar:
bitanem süt için endişelenme sakın 3 gün 1 hafta sonra bile gelebiliyorHoppaaz da olsa gelen süt bebişe yarar zaten şu an midesi minnacık:emir_bebek:bizim bebişinde sütü geç geldi ama artık yetiyor çok şükürHoppasüt sağma makinesi de çok işimize yaradı o dönemde:KK39:inşallah hiç bir şeye gerek kalmadan bol bol emer paşamız:emir_bebek::nazar:
benim küçük oğlumda boğa,8.ayda gelmeye kalkmıştı doktorum 1 hafta kadar yatak istirahati vermişti erken doğmasın diye biz korkuyla beklerken beyefendi bu seferde gelmemeye karar verip inatla son saniyesine kadar neredeyse içerde beklemişti:KK48::KK48:
Monisim az az geliyor sute benzer bi seyler şu sarı süt denen sey var ya, ama bizim paşaya az geliyor. Kendisi 41+2'de dogdugundan kilosu biraz var, benden gelen şu an ona yetmiyor ama zamanla artacak insallah :)
Hadi hayırlı olsun canım :KK66: Rabbim analı babalı hayırlı evlat olarak yetişmeyi nasip eder inşallah :KK68: Aminnnn
Allah senden razı olsun o an dualarınıda eksik etmesin :KK60::KK60::KK60::KK60:
Süte takılma canım bol bol su halleder hem ne kadar sık emzirirsen okadar çok süt gelir :KK66: bir iki güne çok daha güzel gelir inşallah sütün :KK66:
Bizim yerimize de Cennet kokuluyu kokla :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
Bahtı da açık olur inşallah minnak ördekimizin :KK37:
Sagolasin Banusum ne guzel dilekler bunlar :)

Back
X