Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Chia ben de şişkinlik yaptı inanır mısınız.. bikaç kere inatla denedim yoohh çarptı resmen.. indirimde diye bikaç paket birden almıstım dagıttım arkadaslara hep..

Ahaha hatuna sibelin korkusuyla diyetisyenlik erdi :KK70: :KK70:
Şaka bi tarafa mükemmel bi liste yazmıs monıcan..
Not: O corbayı ben de yaptım ara ara ıcıne bolca kımyon ve zerdacal da kattım denemek ıstersenız cok yakısıyo tavsıye ederım sekerler :KK66:
Kesinlikle onları da ekleyeceğim. Kabağım yok şimdi, kuzuyu da okuldan aldım eve girmiş bulundum. Yarın sabahtan alıp yaparım.

kız onun bir tadı yok ki beğenelim yada beğenmeyelim:KK48:tamamen su gibi bişey o:KK64:yoğurtta yada ayranda az bekletince zaten şişip yumuşuyorHoppa
b0a872f0c5f4564fc6e3a4825166726c-e1441128534830.jpg
Ay işte vıcık vıcık tatsız böyle acayip bişi gibi geldi. Ağzımın içinde jöle gibi. Iyk. :KK70:Onu demek istedim. Boş boş.

Moni korkuttun beni :KK57:
deneyeceğim tavsiyelerini. Öğlen yemeğimi bile yanımda taşıyacağım lütfen acı bize :KK42::KK42::KK42:

Afiyet olsun şekerim.

Hahahaaa ama süpersin sen, yarın çorbayı yapıyorum hemen. Menüyü de uygularım, sonraki hafta da Nilgün'ün rejimi yaparım. Oh ohhh monicim kız bize, döv bizi sen. Hakettik valla. Kaçamaksızlığı ne yapacaz onu bilmiyorum işte. Bak kıza kek yapıcam yarına, istiyor. Offff zor yaa zor.
ahaha:KK70::KK70::KK70:
ayy napıyım çileden çıktım:cool:
bazen severken dövmek lazım daha etkili oluyor:KK70:hep sev mucuk mucuk böyle yoldan çıkıyolar sonra,arada izaha getirmek iyidir:KK70:
ay ne cadı oldum bugün:confused:

tartılmak için acele etme. benim hamilelikte nispeten az olan ödem doğumdan sonra tavan yaptı. benim gerçi gebelik tansiyonundandı ama... sen yinede bekle biraz dengeyi bul ondan sonra tartıl canım :KK39:
Aynen benim de şu an ayaklarım cok fena şiş durumda. Tabi dogumdan beri genelde yattığımdan da olabilir. Hareket etmeye çalışıyorum elimden geldiğince, artık zamanla iner umarım
Ay kıyamam ya, ne kınaması aşkolsun Şeymacım, bende benim kıza hastaneden çıktıktan 2 gün sonra verdim valla. İyice dalınca çıkarırdım emziğini. Naapsınlar onlarda Emerek rahatlıyorlar. Ay eli ayağı ne güzeldir şimdi onun, bizim için öp olur mu.
Ben de oyle yapıyorum artık mecburen yoksa surekli emme modunda. Öperim tabi, annelik cok guzel bi seymis cidden. Allah isteyen herkese nasip etsin :anne:

haşlanmış patatesi sıcakken glisemik indeksi şeker kadar yüksekmiş. Ancak soguk yediğinde orta seviyelerde neredeyse yarı yarıya azalıyormuş. ben bu yüzden patatesi yememeye çalışıyorum. Ama sen bilirsin. beyaz ekmeğin glisemik indeksi ile aynı
Hadi ya o zaman soğutup yerim :KK70:başa gelen çekilir.

Ben bu tarz durumlarda indirmiyorum. ALLAH korusun karşısındaki psikopat olur bıçak silah vs... Haberlerde görüyoruz adam yok vermedi diye arabadaki adamın kafasından vurdu gitti yoluna. sanki sinek öldürdü :KK57::sinirli:
Ay valla dile getirmek bile istemedim işte yazarken. Bende indirmemde durmasıyla kendini dışarı atması bir oldu, beklemiyordum hiç.

Aynen ya. Ben de mümkün değil muhattap etmiyorum saçma sapan kişilerle.
Daha bizimkisi niyetlenmeden ben kolunu tutmuş oluyorum gergin ortamlarda. :KK53::KK53:
Etraf manyak dolu.

Evet canim en az 2 L bu bazi gun 2,5-3'u gecer ama 2nin altina inmez.
İlaçlarını kullanıyorsun dimi düzenli canım? Allıma da başka bir şey gelmiyor. :KK43:

Bende sıcak seviyorum :KK43: evde o yüzden patates pişirmiyorum. ne diyorsun sen :KK70:
Ben yemeklerimi soğuk yemeye alıştım. Çocuklar sağ olsunlar zaten bir tabak yemek koyduğum zaman bir dünya iş çıkartıyorlar bana. Biri ağlar meme ister öbürü su ister çikolatalı süt ister, Benin yemek mundar tabi. :anne:

ahaha:KK70::KK70::KK70:
ayy napıyım çileden çıktım:cool:
bazen severken dövmek lazım daha etkili oluyor:KK70:hep sev mucuk mucuk böyle yoldan çıkıyolar sonra,arada izaha getirmek iyidir:KK70:
ay ne cadı oldum bugün:confused:
Evet evet kesinlikle :KK70: Cadı olma kısmın değil ama :-) hep mucuk mucuk nereye kadar kısmı hahahaaa.

Aynen benim de şu an ayaklarım cok fena şiş durumda. Tabi dogumdan beri genelde yattığımdan da olabilir. Hareket etmeye çalışıyorum elimden geldiğince, artık zamanla iner umarım

Ben de oyle yapıyorum artık mecburen yoksa surekli emme modunda. Öperim tabi, annelik cok guzel bi seymis cidden. Allah isteyen herkese nasip etsin :anne:
Aminnnnn canım. İnşallah. :dua:

çok ender de olsa arada olacak bunlar canım çok abartmadığımız ve telafi ettiğimiz sürece hallederiz:cool:
dün su içmeye çok gayret ettiğim halde 2 litreyi geçemedim ya aslında küçük sulardan alsaydım yanıma 3 litre kesin içerdim ama 1,5 luk şişe olunca tam içerken biri geliyo su diyo ortaya koyuncada çok içemedim yani miktarını ayarlayamadım ,sonrada saldım her açtığım şişe anında bitti çünkü. ortada 10luk sular varken kolay geldi millete benim sular:-)artık bugün evden çıkmamam çok dikkat etmem lazım ki yarın sibel beni oymasın:KK70:ara öğün yapmadım zaten minik minik tadına baktığım için ,1 activia almıştım yanıma onu bile yemek nasip olmadı:KK72:40 kişi olunca hiç bir şey yapamıyorsun bireysel su bile içilmiyor:KK70:

Aynen canım kalabalıkta valla kıtlıktan çıkmış gibi birde benimkilere saldırıyorlar :D
Her defasında Bahçeye gitmeden marketten activyamı alıyorum 1 tanesinin zor kurtarıyorum :D
Dediğin gibi su zaten hesaplanamıyor ;) Çardakta Sebil var ama hepsi benim şişeme yapışıyor :D
Ya hem çok zevkli hemde çok zor her anlamda ;) hem daha çok yoruluyorum hemde beslenme konusunda sınanıyorum :(
Bu pazar belki Arkadaşlarla gideriz diyoruz ama onlarla sıkıntı olmaz nasılsa Dilekte sibele gidiyor diğer arkadaşım da sağ olsun beni hep motive eder asla yoldan çıkarmaya çalışmaz ;)
Annemlerle çok daha zor oluyor çünkü maşallah hep zararlı şeyler yapası geliyor ben diyetisyene başladığımdan beri :D

Ben onun tadını hiç beğenenedim monicim, bir hevesle de almıştum ama 1 kez yiyebildim.

Canım ben Ayrana ekleyerek tüketiyordum ;) hatta hiç şişmesine fırsat vermeden tüketiyorum ;) varsın midemde şişsin :D öbür türlü bende pek sevmedim :)
Besmele çek şifa niyetine diye iç emin ol faydasını gördükçe zaten zamanla alışıyor insan ;)

Aynen canım kalabalıkta valla kıtlıktan çıkmış gibi birde benimkilere saldırıyorlar :KK70:
Her defasında Bahçeye gitmeden marketten activyamı alıyorum 1 tanesinin zor kurtarıyorum :KK70:
Dediğin gibi su zaten hesaplanamıyor :KK66: Çardakta Sebil var ama hepsi benim şişeme yapışıyor :KK70:
Ya hem çok zevkli hemde çok zor her anlamda :KK66: hem daha çok yoruluyorum hemde beslenme konusunda sınanıyorum :KK43:
Bu pazar belki Arkadaşlarla gideriz diyoruz ama onlarla sıkıntı olmaz nasılsa Dilekte sibele gidiyor diğer arkadaşım da sağ olsun beni hep motive eder asla yoldan çıkarmaya çalışmaz :KK66:
Annemlerle çok daha zor oluyor çünkü maşallah hep zararlı şeyler yapası geliyor ben diyetisyene başladığımdan beri :KK70:

Canım ben Ayrana ekleyerek tüketiyordum :KK66: hatta hiç şişmesine fırsat vermeden tüketiyorum :KK66: varsın midemde şişsin :KK70: öbür türlü bende pek sevmedim :)
Besmele çek şifa niyetine diye iç emin ol faydasını gördükçe zaten zamanla alışıyor insan :KK66:
Senin gibi denerim o zaman canım :KK54: monican fırçayı çekip listeyi de verdi, gelde uyma, eh chia da var, içcez artık. :KK70:

Bende sıcak seviyorum :KK43: evde o yüzden patates pişirmiyorum. ne diyorsun sen :KK70:

Ben de bulundurmayayım bari artık ne yapayım. :(

bu arada bir bilgi daha paylaşayım canım. 2lt su vücudun günlük ihtiyacıymış. kilo vermek için en az 2,5-3lt tüketmek gerekiyormuş. her 25kg için 1lt su içmelisiniz diyor uzmanlar.

O zaman hep beraber su içmeye :)

Bak senle aynı fikirdeyim bende işte. Öfff şimdi bişiyle tarif etcem ayıp olcak, neyse :-)

Ayrana falan katıp yumuşamadan tüketelim bari artık fancycim.
Kilo vermek için her şey mübah.
Kız kaç kilo vermiş baksana bununla. https://www.zayiflamaiksiri.com/2017/05/chia-tohumu-ile-zayifladim.html

Ördekcim ne güzel kokuyordur şimdi dimi?
Mis gibidir. En sevdiğim koku valla.
Hadi ya o zaman soğutup yerim :KK70:başa gelen çekilir.

Ay valla dile getirmek bile istemedim işte yazarken. Bende indirmemde durmasıyla kendini dışarı atması bir oldu, beklemiyordum hiç.

Etraf manyak dolu.

İlaçlarını kullanıyorsun dimi düzenli canım? Allıma da başka bir şey gelmiyor. :KK43:

Ben yemeklerimi soğuk yemeye alıştım. Çocuklar sağ olsunlar zaten bir tabak yemek koyduğum zaman bir dünya iş çıkartıyorlar bana. Biri ağlar meme ister öbürü su ister çikolatalı süt ister, Benin yemek mundar tabi. :anne:

Anne olmak zor valla canımcım. Hakkınız ödenmez.:KK60::KK60:

Aynen canım kalabalıkta valla kıtlıktan çıkmış gibi birde benimkilere saldırıyorlar :KK70:
Her defasında Bahçeye gitmeden marketten activyamı alıyorum 1 tanesinin zor kurtarıyorum :KK70:
Dediğin gibi su zaten hesaplanamıyor :KK66: Çardakta Sebil var ama hepsi benim şişeme yapışıyor :KK70:
Ya hem çok zevkli hemde çok zor her anlamda :KK66: hem daha çok yoruluyorum hemde beslenme konusunda sınanıyorum :KK43:
Bu pazar belki Arkadaşlarla gideriz diyoruz ama onlarla sıkıntı olmaz nasılsa Dilekte sibele gidiyor diğer arkadaşım da sağ olsun beni hep motive eder asla yoldan çıkarmaya çalışmaz :KK66:
Annemlerle çok daha zor oluyor çünkü maşallah hep zararlı şeyler yapası geliyor ben diyetisyene başladığımdan beri :KK70:

Canım ben Ayrana ekleyerek tüketiyordum :KK66: hatta hiç şişmesine fırsat vermeden tüketiyorum :KK66: varsın midemde şişsin :KK70: öbür türlü bende pek sevmedim :)
Besmele çek şifa niyetine diye iç emin ol faydasını gördükçe zaten zamanla alışıyor insan :KK66:
Aynen oynakbasi34 oynakbasi34 yoksa gitmiyor. türlü türlü düşünce baloncukları oluşuyor kafamda :KK70::KK70::KK70:

Ya bu Umutcuk sürekli emmek istiyor. Memede uyuyor sonra yatağına yatırıyorum ağzında emecek bi sey olmadığını fark edince hemen ağlamaya başlıyor. Şu an tabi cok kucuk sık sık emziriyorum zaten de uyku icin memeye alışmasın bu oğluş :anne: napcam ben ya?
yapacak bir şey yok emişip durcan paşa ne derse oooo evin dengeleri değişti artık :KK70:

Bakim internetten bir, emzirirken de yapılıyor herhalde değil mi canım.
evet canım biz biraz değiştirip yapılabilen bir diyet dedim ya kuşanımsı diyoduk yaptık kalıcı kilo verdik aslında şöyle söyleyeyim sabah 1 haş yumurta ekliyorum mesela ben yeşillik ve domateste ekleniyor öğlen ve akşama pek değiştirmedim
birde ara öğün ekledik 1. kahve kuru meyve 2.yoğurt taze meyve yada süt gibi o zaman emzirenede etki etmez merak etme
yapılabilir kolay ve doyurucu 15 gün yapıp 1 hafta ara verip yeniden yapılıyor

Ben de bulundurmayayım bari artık ne yapayım. :KK43:

O zaman hep beraber su içmeye :)

Ayrana falan katıp yumuşamadan tüketelim bari artık fancycim.
Kilo vermek için her şey mübah.
Kız kaç kilo vermiş baksana bununla. https://www.zayiflamaiksiri.com/2017/05/chia-tohumu-ile-zayifladim.html

Ördekcim ne güzel kokuyordur şimdi dimi?
Mis gibidir. En sevdiğim koku valla.

Anne olmak zor valla canımcım. Hakkınız ödenmez.:KK60::KK60:
Linke baktım ama yazı çok uzunmuş bir ara açar okurum canım. Ama 121 kilodan 75 e sadece chia ile düşmemiştir herhalde di mi :kahve:
Aahhh ahhh annemi anne olunca anladım kuzucum :KK200:

evet canım biz biraz değiştirip yapılabilen bir diyet dedim ya kuşanımsı diyoduk yaptık kalıcı kilo verdik aslında şöyle söyleyeyim sabah 1 haş yumurta ekliyorum mesela ben yeşillik ve domateste ekleniyor öğlen ve akşama pek değiştirmedim
birde ara öğün ekledik 1. kahve kuru meyve 2.yoğurt taze meyve yada süt gibi o zaman emzirenede etki etmez merak etme
yapılabilir kolay ve doyurucu 15 gün yapıp 1 hafta ara verip yeniden yapılıyor
Tamam, haftaya başlarım o zaman, an itibariyle moninin listeyi uygulamaya başlıyorum. Hadi sende Nilgüncüm, sende Ayşe lydznp lydznp canım.

Yeşil çayımı demledim, limonumu da attım, içiyorummmm. Limonlu sularımı da hazırladım, akşama kadar içerim artık.
Kıymalı patates yemeği çok kalorili olur mu akşam yemeği için, çocuklarla eşime yapacağım, kendime ayrı yemek yapmak çok zor geliyor valla, 4-5 yk yesem bişiy olmaz herhalde ekmeksiz falan.
ekmeksiz yoğurt ile güzel olur bence:super:
nilsub nilsub Nilgüncüğüm internetten baktım da şimdi, garip şeyler yok menülerinde, yani kolay hepsi, valla yapılabilir, dediğin gibi arada ara öğün eklersem galiba sürdürebilirim. 15 gün yapılıyor sonra tekrarlanabiliyor mu acaba? Hani bazılarında 1 ay ara verin falan diyorlar. Sen neden yapmıyorsun artık tatlım bu diyeti?
unutmuştum canım aklıma geldi tekrar yapıcağım yaparken hiçte zorlanmadım:KK76:
İş yerinde mi engelli wendigocum?

Halledeceğiz inşallah hafta için fancycim. Sıkma canını.

Deme öyle Nilgüncüm.
Şöyle güzel bir 5 gün geçirirsen eksilere geçersin.

Çok mu abarttın Özlemcim?

Ayy ne güzel bir mesaj bu böyle :)

Ayy ördekcim senin boğa tam beklediğimiz gibi geldi desene :)

Ben de özendim kalktım hemen yaptım yeşilçayımı
ay yeşil çayım bitmiş tühh yaaaa:işsiz:

he aferim ne idüğü belirsiz şeyleri yapın yapın sonra fazlasıyla geri alıp bunalıma girin:KK62:
2 haftamış hemde peh daha 1 gün dikkat edemiyorsunuz:sinirli:ayy kızdım bak yolucam saçınızı başınızı:KK4:
alın size sağlıklı kabak çorbası tarifi yapın öğlenleri için bu hafta :KK56:
1 kabak
1 tatlı kaşığı bulgur
1 kuru soğan
1 domates
1 diş sarımsak
1 y.kaşığı zentinyağ
1 fiske tuz
acı pul biber(dayanabildiğiniz kadar bol acılı)
küçük tencerede hepsini kaynat,blendırdan geçir 2 3 kepçe kadar iç.

bu hafta cumaya kadar şunu bi deneyin bakalım :KK56:

uyanınca :eek:da sıcaklığında 1 bardak su.

sabah :1 dilim esmer ekmekle bol yeşillikli 1 dilim peynirli kahvaltınızı yapın.(domates salatalık yeşillik biber hepsi sınırsız)

ara:1 dilim ananas yada 1 kivi yanında 1 bardak yeşil çay ya da 1 bardak sıcak su için.
ar bu
öğlen : 1 kase yoğurda yada ayranda olur 1 y k chia tohumu ekleyin BOL salata yapın (havuçsuz)yanınada bu çorbadan 2 yada 3 kepçe için .

ara1: 2 kaşık yoğurda 1 dilim ananas doğrayıp karıştırıp yiyin.

ara2: şekersiz türk kahvesi

akşam: yine 1 yemek k. chia tohumu ile yoğurt yada ayran ,evde pişen yemekten 4 y.k (et sebze tavuk bakliyat ne piştiyse)BOL salata .

ara:1 kivi,1 bardak sıcak su

kaçamaksız bu listeyi cumaya kadar yapın bakalım 1 kilo gider en az:süslü:
sonra kilo veremiyorum demeyin döverim:tokat:
hahaha güldüm yolma ggııııı 2 tel saçım var bu ara çok dökülüyor:KK70:
yok bir bak çok dengeli bir menü şok diyet değil canım:KK50:

Back
X