Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet gerçekten öyle :KK200:
Bazen gerçek olduğuna inanamıyorum, sanki 2 gündür rüyalar aleminde gibiyim. Lohusalık kafası dedikleri bu olsa gerek :anne:
Ay bu bir şey mi, ne duygular ne duygular yaşayacaksın Allah'ın izniyle. Hala kızıma bakarken arada gözlerim dolar böyle mutluluktan, deli miyim neyim. Lohusalığımda durup durup ağlıyordum ama çoğunlukla sevinçten işte ne bileyim çok zor oldu ya kızım belki de onun minnetinden.
Allah ayırmasın canım, bol bol kokla yavrunu. Ay birde asıl onun nefesinin kokusu tam cennet kokusudur. Öyle derler ya, saf temiz içindeki her şey çünkü. :anne:

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 ufak parça tuzsuz dil peyniri
2 grissini

Ara
Yeşil çay
Türk kahvesi

Öğle
5 yk türlü
2 yk yoğurt

Ara
Filtre kahve sütlü
1 dilim elma

Akşam
5 yk kıymalı patates
Yarım z.yağlı enginar
1 yk dan az makarna
1 bardak ayran ve 1 yk chia
Salatalık ve domates

Ara
Bitki çayı

Su: yatana kadar 3 tl yi bulurum.
Sporumu ayrıca yazcam, karın çalışmak istiyorum, yapabilirsem toptan yazcam.
1,5 saat spor yapıldı canımm

Kızlarrrr bir egzersiz programı indirmiştim, yaptım da. Ben beğendim valla, 7 dakika içinde kan ter içinde kaldım ama ayarlanabiliyor, çok seçeneğindeki var. Adı sworkit. Akşamüstü kardiyo olarak çalıştım, çocuklar uyuyunca karın egzersizi yapıcam. İsterseniz bir bakın sizde.

Eki Görüntüle 1996055
14dk 110 kcal gayet iyi bence.

Evet gerçekten öyle :KK200:
Bazen gerçek olduğuna inanamıyorum, sanki 2 gündür rüyalar aleminde gibiyim. Lohusalık kafası dedikleri bu olsa gerek :anne:
Sen asıl rüyalar alemine gaz sancıları ile dalacaksın canım :KK70:
Bizim doktorumuz; "doğumdan sonra anne vücudu değişik bir hormon salgılar anneyi ayakta tutan. Anne olmayan o yorgunluğa dayanamaz." dedi. Yani korkma sen annesin ve anneler yeryüzündeki en güçlü insanlardır :KK39:

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 ufak parça tuzsuz dil peyniri
2 grissini

Ara
Yeşil çay
Türk kahvesi

Öğle
5 yk türlü
2 yk yoğurt

Ara
Filtre kahve sütlü
1 dilim elma

Akşam
5 yk kıymalı patates
Yarım z.yağlı enginar
1 yk dan az makarna
1 bardak ayran ve 1 yk chia
Salatalık ve domates

Ara
Bitki çayı

Su: yatana kadar 3 tl yi bulurum.
Sporumu ayrıca yazcam, karın çalışmak istiyorum, yapabilirsem toptan yazcam.

nilsub nilsub bak işte bu güzel bir menü. Dengeli olmuş. Diyet demek sağlıklı beslenme demektir canlarım. Aç kalmak demek değildir. Patates yerine protein olmalıydı gerçi ama olsun. Ferah'ımın canı çekmiş. Afiyet olsun :KK39:

Ay bu bir şey mi, ne duygular ne duygular yaşayacaksın Allah'ın izniyle. Hala kızıma bakarken arada gözlerim dolar böyle mutluluktan, deli miyim neyim. Lohusalığımda durup durup ağlıyordum ama çoğunlukla sevinçten işte ne bileyim çok zor oldu ya kızım belki de onun minnetinden.
Allah ayırmasın canım, bol bol kokla yavrunu. Ay birde asıl onun nefesinin kokusu tam cennet kokusudur. Öyle derler ya, saf temiz içindeki her şey çünkü. :anne:
Ah canım ben görmeden ağlıyorum kız 2,5 yaşına yaklaştı. Çalışan anne olmak çok zor. Doyamıyorsun evladına:anne:

Back
X