- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #244.501
Yeşil çayım kalmadı ya hep aldığım markette kalmamış çaykurun teneke kutuda yaprak olarak güzel oluyodu sallama almak istemiyorum ne yapsam kioohh.. mis mis... afiyet olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeşil çayım kalmadı ya hep aldığım markette kalmamış çaykurun teneke kutuda yaprak olarak güzel oluyodu sallama almak istemiyorum ne yapsam kioohh.. mis mis... afiyet olsun![]()
Bende isterim o zamanNolur benim de kaynanam olur musun moni cim![]()
Adaçayı iç. Diyette veriyorlar ıhlamur ve adaçayını. Yeşil çay kadar olmasa da yeşil çay gelene kadar idare eder.Yeşil çayım kalmadı ya hep aldığım markette kalmamış çaykurun teneke kutuda yaprak olarak güzel oluyodu sallama almak istemiyorum ne yapsam ki![]()
Tarçınla da aram pek iyi değil ama hurma yiycem şimdi 2 tane, bişiy olmaz herhalde. Filtre kahve de yaptım.
Kızlar 20 dk yoga egzersizi de yaptım.
Berkes bana ne kdr zayıflamışssın dıyorlar
Bu arada KOTON dan gömlek aldım kendıme sut lu memelere ragmen 38 aldım
Kılo veremedıgım halde nasıl 38 gıydım hayret
Sanırım sporun etkısı olsa gerek
Kendımı cok ıyı hıssedıyorum boyle olunca
Selamın Aleyküm kızlarr
Herkese hayırlı sabahlar
Cumaya kaldı 1
Umarım hepimiz yarın bol bol eksi görürüz
Dün regl olmaya başlamama rağmen ben biraz eksi görmenin sevinciyle daha bir gaza geldimEskiden regl olacağıma 1 hafta kala şişerdim
reglde zaten en az 2 kg artı görürdüm
sonrasında da o şişliği atmak 1 haftayı bulurdu ve bana koca bir ayda 1 hafta kalırdı eksi görmek adına
![]()
![]()
Çok şükür diyetisyene başladığımızdan beri her hafta eksi görüyorum
İnşallah bayrama kadarda 2li rakamlara inmiş olacağım Allahın izniyle
Bugün sizlerde kaçamaksız ve bol suyla devam edin kızlarHedeflerimize bir adım daha yaklaşalım
![]()
Gunaydin, 5. gun kontrolüne gidiyoruz, heyecanlıyız![]()
Günaydın herkese bugun bende tembellik yaptım geç kalktım kahvaltımı yaptım kahvemi yapacağım geçmişi okuyup geliyorum..
Tebrikler şekerim.Kızlaarr 79.7 çıktım tartıda evde bayram havası yarattım7leri gördüm asırlar sonra
![]()
![]()
selam çıtırcıklar
malum perşembe ve benim evde temizlik var
sabah oğlanlar uyurken (büyük oğlanda bende kalıyor eşi annesindeyken) gelinin eve indik önce onu temizledikcumartesi gelecekler sanırım, temiz olsun dedim
aklınızdan gelinin evinde ne işin var hoşlanmaz diye geçirenler olabilir, öyle şeylere takıntılı değil aksine hoşuna gidiyor
benim temizlik bitince doktora geçeceğim ilacımın raporu bitti onu halledicem alışverişimide yapıp döndüğümde havuza gidebilirim bugün bi aksilik çıkmassa![]()
Yeşil çayım kalmadı ya hep aldığım markette kalmamış çaykurun teneke kutuda yaprak olarak güzel oluyodu sallama almak istemiyorum ne yapsam ki![]()
Lütfen biz bir aileyiz. Hatta 1.derece aileden saklanan haberler bu aile de paylaşılır. o kadar yakın aileyiz biz![]()
2 haftadır wc sorunum vardı dayanamadm sonunda açlık otumu içtim iki günde 2kg indim patlayacakmisim az dahaKaçamak yapmaktan iyidir fancycim.
Ne güzel olmuştur gece gece.
Ben bir dönem yogaya çok pis sarmıştım.
Aslında tekrar başlayacağım ama biraz kilo vermem lazım kendime zarar vermeyeyim.
Akif Manaf var, Yoga Academy'nin de kurucusu.
Çok güzel video programları var aşama aşama yapılacak.
Tabi ki görüyorsun etkisini serveycim hep dedik sana.
Aynen devam.
Ben de 1 tane çok beğendiğim pantolonu ortaya çıkardım. Görüp görüp motive oluyorum.
Sibel size çok iyi geldi canım maşallah.
Ayy, hadi bakalım ördekcim güzel haberlerle gel.
Afiyet olsun Nilgün'cüm.
Tebrikler şekerim.
Darısı başımaa
Çok acayip motive ettin beni.
Nilgün'cüm sen aslında bahçeye biberiye de eksene.
Kilo verme sürecinde çok faydalı.
Hem bahçeden taze taze olur.
Son zamanlarda bir türlü istediğim gibi biberiye denk getiremedim aktarlarda. Bahçedekilerin tadı başka olur.
Nazar değmesin size monicim.
Ne güzel anlaşıyorsunuz gelininle.
Aktar falan yok mu?
Eğer yoksa en kötü doğadan büyülü bahçe ürünlerine bir bak istersen.
Poşet çay ama diğerlerinden çok farklı.
İçinde bildiğin görüyorsun çayı normal hali ile.
Ben yaprak içemiyorum ne yazık ki.
Merhaba hanımlar :)
misal ben :) eşim ve kk'dan başka kimse bilmiyo haberleri![]()
2 haftadır wc sorunum vardı dayanamadm sonunda açlık otumu içtim iki günde 2kg indim patlayacakmisim az daha![]()
Bazen en güzeli oluyor canım.
Sende durumlar nasıl? Zırt pırt kontrol olmaz sanırım ama en başlarda?
Bu arada kızına söylediniz mi?
Aclik otu cnm alıyon suya atıp azcık duruo içion sabaha bişey kalmıyorAyy, açlık tohumu mu? Ben niye hiç duymamışım ki onu.
Al bende de aynı durum.
Bir gün patlayacağım diye ödüm patlıyor.![]()
Hic gidesim yok ama gidicem.Gunaydin herkeslere :)
0zlem bugünku merak konumu sen olarak seçtim heycanla diyetisyene gidip gelmeni bekliyorum
![]()
Supersin tatlim.Kızlaarr 79.7 çıktım tartıda evde bayram havası yarattım7leri gördüm asırlar sonra
![]()
![]()
2 kilo ciddimisin2 haftadır wc sorunum vardı dayanamadm sonunda açlık otumu içtim iki günde 2kg indim patlayacakmisim az daha![]()
KırlentBende isterim o zaman
Benim kaynanam kırlent gibidir maşallah. ALLAH sağlıklı ömürler versin yine de :)
gel canım sanada yapayım karşılıklı içeriz azcıkta dedikodu yaparızohh misss![]()
Ben de gelırımmgel canım sanada yapayım karşılıklı içeriz azcıkta dedikodu yaparız![]()
Guzel haberlerle gel inşGunaydin, 5. gun kontrolüne gidiyoruz, heyecanlıyız![]()
sağol canımoohh.. mis mis... afiyet olsun![]()
adaçayı kv bahçesinde var gidip almak lazımAdaçayı iç. Diyette veriyorlar ıhlamur ve adaçayını. Yeşil çay kadar olmasa da yeşil çay gelene kadar idare eder.
bende yaprak seviyorum canım mis gibi oluyo ne demlediğimi görüyorumKaçamak yapmaktan iyidir fancycim.
Ne güzel olmuştur gece gece.
Ben bir dönem yogaya çok pis sarmıştım.
Aslında tekrar başlayacağım ama biraz kilo vermem lazım kendime zarar vermeyeyim.
Akif Manaf var, Yoga Academy'nin de kurucusu.
Çok güzel video programları var aşama aşama yapılacak.
Tabi ki görüyorsun etkisini serveycim hep dedik sana.
Aynen devam.
Ben de 1 tane çok beğendiğim pantolonu ortaya çıkardım. Görüp görüp motive oluyorum.
Sibel size çok iyi geldi canım maşallah.
Ayy, hadi bakalım ördekcim güzel haberlerle gel.
Afiyet olsun Nilgün'cüm.
Tebrikler şekerim.
Darısı başımaa
Çok acayip motive ettin beni.
Nilgün'cüm sen aslında bahçeye biberiye de eksene.
Kilo verme sürecinde çok faydalı.
Hem bahçeden taze taze olur.
Son zamanlarda bir türlü istediğim gibi biberiye denk getiremedim aktarlarda. Bahçedekilerin tadı başka olur.
Nazar değmesin size monicim.
Ne güzel anlaşıyorsunuz gelininle.
Aktar falan yok mu?
Eğer yoksa en kötü doğadan büyülü bahçe ürünlerine bir bak istersen.
Poşet çay ama diğerlerinden çok farklı.
İçinde bildiğin görüyorsun çayı normal hali ile.
Ben yaprak içemiyorum ne yazık ki.
aa sen kal benim kalmaya niyetim yokHic gidesim yok ama gidicem.
Supersin tatlim.
Bende ortimnilsub gibi kalicam buralarda hepiniz mezun olacaksiniz.
2 kilo ciddimisinyarin bende alim ondan.
![]()
ay ne diyecek meraklardayım hemen haber ver bizedeYürüyerek gidecem diyetisyene gelirkende yürürüm.
Ohh mis gibi 1 saat yuruyus olur aksamda 30 dakika eliptik yaparim.insallah..![]()