Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Tebrikler canım darısı benim ve Ayşeninde başına ( burdaki diğer kızlar zaten fıstık gibi ama olmayanlar varsa herkese ) Aminnnnnnnn
selam çıtırcıklar
malum perşembe ve benim evde temizlik var
sabah oğlanlar uyurken (büyük oğlanda bende kalıyor eşi annesindeyken) gelinin eve indik önce onu temizledik
cumartesi gelecekler sanırım, temiz olsun dedim
aklınızdan gelinin evinde ne işin var hoşlanmaz diye geçirenler olabilir, öyle şeylere takıntılı değil aksine hoşuna gidiyor
benim temizlik bitince doktora geçeceğim ilacımın raporu bitti onu halledicem alışverişimide yapıp döndüğümde havuza gidebilirim bugün bi aksilik çıkmassa
Ayşem valla senin gibi Kayınvalide dostlar başına

Kız ben doğumdan 15 gün sonra Annemlerden almanyadan döndüm de hatunun bırak evi temizlemeyi benim bıraktığım parayla doğalgazı bile bile açtırmamışlar ( toprağı bol olasıca KP yemiş üstelik 3.cü kez

)
Valla 18 senedir bir kere bırak dip köşeyi toz almışlığı bile yok

Küçük kuzuyu burda doğurdum hastaneye bile gelmedi nasılsa normal doğurdum sabaha karşı ve aynı gün öğlen çıkıp biz büyük Ananneye gidecektik diye
Anam kız sen anlattıkça KVnin kafasına fırıncı küreği ile vurmak geldi içimden
Kizlar ben bugun alisverise ciktim ve 38 beden etek aldimmmmm, 38 hafiften geniş geliyorrrrrr
Anammmmmm

38 beden bol mu geliyorrrrrrrrrr .......Ne kaaa güzel keşke bizim olsa

Şaka şaka Allah nazardan saklasın

Biz o günleri görebilirimiyiz acep
Merhaba kızlar, hafiften kanamam oldu, doktora gittim tabi ki düşük tehlikesi dedi

yola çıkacaktık bizde İstanbul falan geZicektik iptal ettik artık, yollarda başımıza iş gelmesin diye. İnşallah sıkıntı olmaz. Kızımda ne güzel hamile kalmıştım hiç sıkıntım olmamıştı
Canım yüreğini ferah tut

Yiyecek ekmeği varsa bir şeycık olmaz

Hee tabi sen yine kolla kendini

Benim küçük kuzuda da düşük tehlikesi vardı ama Rabbim nasip etti sonra doktor tehlike geçti diyince valla doğuma gittiğim güne kadar bile inan hiç aralıksız her gün gezdim ayağı yanmış kedi gibi

artık esnaf bile kız sokaklarda doğuracaksın diyorlardı

Rabbim bir tane vermiş şükür

ona sağlıklı uzun ömürler versin ...Aminnn
İnşallah kardeşide ablası gibi sağlıkla doğar dualarımız seninle

Üzme tatlı canını