- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #244.601
ay valla o enerji vampirleri her yerde vargüzel olurdu. bu aralar çevremde enerji vampirleri var. eve girince tüm enerjim bitiyor. ama toparlayacağım inşALLAH.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay valla o enerji vampirleri her yerde vargüzel olurdu. bu aralar çevremde enerji vampirleri var. eve girince tüm enerjim bitiyor. ama toparlayacağım inşALLAH.![]()
günaydın kaptanım ..sağolun sizinde19 mayis genclik ve spor bayramimiz kutlu olsun arkadaslar
ortim taytları giyip gösterimi yapsakgünaydın herkese. once hayırlı Cumalar olsun.sonra da gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun. bol sporlu günler.![]()
ya sorma sabah yürüyüşten geldim kızımda bir acale bi taraftan kahvaltı hazırladım bir taraftan kızımı hazırladım gösterileri varya...unuttum tartılmayı çok üzüldüm kahvaltımı bitirdim çay içerken aklıma geldi artı çıkarım diye tartılmadım yarın sabaha artıkHerkese günaydın. İlk bildirim benden gelsin, kızlar 77,9![]()
![]()
Listeyi kötü etkileyeceğim kusuruma bakmayın. 2-3 gün sonra reglim de başlar belki 200-300 gramı ondandır. Nihayetinde kilo vermemişim o ayrı. Çocukların kahvaltısını yaptırayım, yüzdemi de eklerim.
Hadi ya daha çok yaptın sanıyordum.yok canım çok kaslanma dediler korkuttular benibende dün bir kere yaptım 65 dk
Ye ye şiş inşallah diyeydin.ay valla o enerji vampirleri her yerde vardün akşam üstü dışarı çıkarken kv gördüm börek açmış
bütün gün yardıma gitmedim diye kızmış işi gücü habire börek açmak manyak
sinir ediyo beni dönüşte bakkalın önünden geçerken girip dondurma çiklat ne bulursam alayım dedim sonrada kendime başkasına sinirlenip bedenine zarar verme dedim
almadım
![]()
boşver ya.. o yesin börekleri damarlarının içi yağlanacak sadece göbeği değilay valla o enerji vampirleri her yerde vardün akşam üstü dışarı çıkarken kv gördüm börek açmış
bütün gün yardıma gitmedim diye kızmış işi gücü habire börek açmak manyak
sinir ediyo beni dönüşte bakkalın önünden geçerken girip dondurma çiklat ne bulursam alayım dedim sonrada kendime başkasına sinirlenip bedenine zarar verme dedim
almadım
![]()
Bende bugün senin kuşhana başladım. Benimki de kuşhanımsı olacak ama hiç olmamasından iyidir herhalde. Senin Nası gidiyor rakipciğimya sorma sabah yürüyüşten geldim kızımda bir acale bi taraftan kahvaltı hazırladım bir taraftan kızımı hazırladım gösterileri varya...unuttum tartılmayı çok üzüldüm kahvaltımı bitirdim çay içerken aklıma geldi artı çıkarım diye tartılmadım yarın sabaha artık![]()
Ay süper olur bütün armutlar toplandık toplandık pardon bütün kızlardı o değil migünaydın kaptanım ..sağolun sizinde
ortim taytları giyip gösterimi yapsak![]()
Heeeee eliptikleri de dizelim sıra sıragünaydın kaptanım ..sağolun sizinde
ortim taytları giyip gösterimi yapsak![]()
sağol ya ALLAH razı olsun.
çarşamba 95 dk yaptım onla karıştırdın galibaHadi ya daha çok yaptın sanıyordum.
Ye ye şiş inşallah diyeydin.
Aferin kız, bak iradeni takdir ettim.
Sen tartıldın mı kuzu?sağol ya ALLAH razı olsun.
şarkıyı ben seçtim zaten bütün kızlar toplandık![]()
Olabilir şekerim.çarşamba 95 dk yaptım onla karıştırdın galiba![]()
tam yapamıyorum canım aslında kendime ayrı yemek hazırlamak gerçekten eziyet uydurmaya çalışıyorumBende bugün senin kuşhana başladım. Benimki de kuşhanımsı olacak ama hiç olmamasından iyidir herhalde. Senin Nası gidiyor rakipciğim![]()
aklıma gelmişken
tabiki bu hafta çok vermişim geçen haftaya göre. 100grSen tartıldın mı kuzu?
kız bizi izlmeye gelen durmaz gideraklıma gelmişkennilsub Nilgünümün değişik kol hareketleri de vardı eliptikte. Onlarla bir koreografi de hazırlardık. Daha önce niye düşünmedik
![]()