- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #244.741
Kizlar eve yeni girdim hemen listeye bakimm dedim ama halletmisiniz elinize saglik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Henuz içgüdülerim de cok yeni tabiAnnelik içgüdülerin mi
Böyle güldüğüme bakma. eliyle hassas termometre gibi küsuratlı net ateş ölçer anne dediğin. Bu gerçek. Zamanla daha da gelişecek annelik güdülerin![]()
Ben tabi ki musait degildim***5. TAKIM 518. Etap***
servey (70,3/70,8/-0,5/-%0,71)
0zlem (75,2/74,6/0,6 /%0,8 )
inatettimolacak (61 ) sabit
moni (96,9/96,1/ 0,8/%0,83 )
fancynancy (77,5/77,9/-0,4 /-%0,52 )
Cikilatacanavari (80,4/79,3/1,1/ %1,37 )
lydznp (85,5/85,4/0,10 /%0,12 )
BuRCuCuKkK (54,2/53,8/ 0,4/% 0,74)
aytozuvegece (70,9 ) bildirimsiz izne ayrıldı
hedef38beden(83,5/830/0,5 /%0,6)
TopaLsoLucaNn (69,8/ 69,0/0,80/% 1,15)
5. Takım Ortalama: %0,398
toplight
morordek
moni
musaıt olanlar bı kontrol edebılırler mı bı hata var mı dye.. paylaşıma goturucem ona gore lısteyı
Evet hamilelikte de emzirirken de iştahı kontrol edebilsek dedigin gibi kilo almayız fazla. Hamilelikte başaramadım, umarım emzirirken başarırım.Heee sor sor. Tartım cevap verirben iştahımı kontrol etmediğim için maalesef işte to kısmı tecrübe edemedim. Şimdi de emziriyorum ama ilk zamanları gibi olmuyor tabi sütüm. Doymadık değil keyfilik muhtemelen. O yüzden sen yediklerine dikkat edersen, diyet değil doktorunun dediği gibi sağlıklı beslenme sadece, istemesende hızlı verirsin kilo canım. Özel bir şey yapmana gerek yok.
![]()
Teşekkür ederim cnm sonunda ben de 7li rakam gördüm çok heycanliydi
tebrik ederim canım benim inşallah daha aşağılarını da görürsünTeşekkür ederim cnm sonunda ben de 7li rakam gördüm çok heycanliydi![]()
bugün evden eczaneye diye çıkıp, eşimin peşine son anda takıldımbana da gezmek olsun
beni fatih te bırakıp cumaya gitti o sürede 7000 adımlık yürümüşüm
geldiğinde eminönü ne gittik ama felaket trafik vardı ve bir tek park yeri bile bulamadık döndük eve geldik,günün kar'ı yürüyüşüm oldu![]()
ahahahAnaaa bizde bugün niyetliydik ama son anda ben temizliğe dalınca vazgeçtik
İyiki gitmemişiz gerçi keşke ikimizde aynı zamanda gitseydikbiz her salı görüşüyoruz eşlerinde kafalar uyuşursa her cumarteside Eminönünde onlarla bir kere daha görüşürdük
![]()
![]()
Adamlar doyamadınız birbirinize derdi
Bende bugün baya yürüdüm
Üstelik dışarda yediğim halde liste dışına çıkmadım![]()
Canım başlangıç kilon 58.5'mis o yuzden de 53.3 olduğunda mezun olabilirsinKızlar ben 58.5 ile takımdaki deneme sürecine başladım (kendi çapımda 59.9 ile baslamistim) ama listeye kaçla girdim hatırlamıyorum. Hedefim 52 idi, şuan 53.8im. En erken ne zaman mezun olabilirim???
toplight
ahahah
ayy iyiki gitmediniz trafik fenaydı ve çok kalabalıktı,eşim bayisine uğrayacaktı o yüzden gidiyordu bende kaynadım arayabayiye uğrayabimek mümkün olmadı duracak yer bile bulamadık eve döndük
bugünkü yürüyüşlerimiz aradan çıkmış oh süper![]()
Nihayet alkış alabildim.19 MAYIS HAFTALIK HEDEF LİSTESİ
servey ---70,3>>69,9>>70,8
0zlem ---75,2>>74.5>>74,6
inatettimolacak ---61,0>>60,5>>61,0
moni ---96,9>>95,8>>96,1
fancynancy ---77,5>>76,8 >>77,9
Cikilatacanavari ---80,4>>79,9 >>79,3
lydznp --- 85,5>>85,0>>85,4
B BuRCuCuKkK ---54,2>>53.7>>53,8
hedef38beden ---83,5>>82,0>>83,0
T TopaLsoLucaNn ---69,8>>?>>69,0
nilsub ---79,2>>77>>hani kilo
@wendigo ---64,9>>hedef>>
morordek --- >>>70 >>>72>>
Ayyy kız daha yeni bebeğin oldu kolay mııı, ağır spor yapma canım, yürüyüş yaparsın.Henuz içgüdülerim de cok yeni tabi
Ama ben eşime demistim 2 gun once, bence bu cocuk sarardı diye. O da yok ya falan demişti. Hastaneye gidince sarılıgın arttığını gördük. Bak içgüdülerim yanıltmadı beni :)
Ben tabi ki musait degildimelinize sağlık, halletmissiniz listeyi. Umut uyudu, ben de uyudum hemen biraz.
Evet hamilelikte de emzirirken de iştahı kontrol edebilsek dedigin gibi kilo almayız fazla. Hamilelikte başaramadım, umarım emzirirken başarırım.
Kendimi toparlayinca hafiften spora baslamam lazım benim. Nitekim bildiğin gobek kaldıbasenler de almış başını gitmiş.
Di mi di miTeşekkür ederim cnm sonunda ben de 7li rakam gördüm çok heycanliydi![]()
Yaa evet artık hedef koyamıyorum durumum ne olur bilmedigimdennn :) ama gene de haftalık bildirim yapmaya devam edecegimmm26 MAYIS HAFTALIK HEDEF LİSTESİ
servey ---70,8>>hedef>>
0zlem ---74,6>>hedef>>
inatettimolacak ---61,0>>hedef>>
moni ---96,1>>95,5>>
fancynancy ---77,9>>hedef>>
Cikilatacanavari ---79,3>>hedef>>
lydznp --- 85,4>>hedef>>
B BuRCuCuKkK ---53,8>>hedef>>
hedef38beden ---83,0>>hedef>>
T TopaLsoLucaNn ---69,0>>hedef>>
nilsub ---??>>hedef>>
kızlar bu haftaki hedeflerinizi yazın
morordek
muaf
@wendigomuaf
Neden çıkmak istiyorsun canım, bizim şakalarımıza gücenmedin inşallah?Kızlar ben 58.5 ile takımdaki deneme sürecine başladım (kendi çapımda 59.9 ile baslamistim) ama listeye kaçla girdim hatırlamıyorum. Hedefim 52 idi, şuan 53.8im. En erken ne zaman mezun olabilirim???
toplight
aa dün bizim tesisde bantta yürürken baktım sitenin hatunları doluştu meğerse pilates günü ve saatiymiş(dışarıdan hoca geliyor bireysel aylık ücret karşılığında)gerçi sadece 6 kişi katılıyor derse,ben yürürken onlar pilates yaptıAynenYarında plates günüm :) gerçi Eminönüne gideceğiz eşimle ama eve gelince yaparım çünkü Pazar yine bahçeye gideceğiz ama bu kez arkadaşlarla
Kaçamak söz konusu olmaz hazırlıklı gideceğim Arkadaşlarda sağ olsun beni bozmazlar
Dağ bayır yürürüz artık hazır doğayı bulmuşken
![]()
Yok kız simdi yapar mıyım hic, benim dünyam dönmüş ne sporuAyyy kız daha yeni bebeğin oldu kolay mııı, ağır spor yapma canım, yürüyüş yaparsın.